Domino628 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Luminile trebuiesc aprinse in permanenta, nu numai cand bate vantul sau cand trece o masina pe langa stalpi :-/@ Asa Uzur, si eu ce am zis? Cand nu bate vantul sau nu este curent produs de trecerea nici unei masini ce facem? Mergem pe intuneric?Arata-mi o autostrada din Europa, una singura, pe care sa nu treaca nicio masina la orice ora vrei tu. :blink: ps:pana si pe drumu' spart din fata casei mele trec masini si la 2-3-4 noaptea #-o
Stargate Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 si la italieni sunt pe autostrazi radare si indicatoare alimentate de panouri solare, iar romanii sunt foarte inventivi, asa k sper sa apara cat de curand si la noi. Poate si altele mai faine k concept. ;)
-GUNIT- Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 arata bine dar in romania nu vom vedea asa ceva.. never
Guest LoLz0o0r Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Va dati seama ca le pun si eu intr`o tara relativ MODESTA ce sa pui in Romania?Azi le ai maine nu le mai ai.
Cristi-MG- Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 foarte frumos dar ce e cu stirea asta ? credeti ca o sa fie asa ceva la noi ? noi nici nu avem autostrazile luminate si vrem deja sa fie cu turbine de vant ? in poza arata frumos .. poate si in realitate .... daca te duci in alta tara :)
Energia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 O idee interesanta,ar fi ceva sa se puna in aplicare si pe la noi :Dgreu dar merge....poate da Dumnezeu sa fim in europa .....avem oameni care vor si altzi care fura bani.eoliene versus panouri solare..depinde de zona.
Kabuky Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Foarte multe stiri interesante azi,cea mai interesanta a fost cea cu mingea hibrid bineinteles.Sa revenim la subiect :) ,probabil in America(sau alte tari dezvoltate) o sa fie introduse cat de curand insa Romanica mai are de asteptat taticu...