Jump to content
- The Doctor -

TOP 10 portari marcatori

Recommended Posts

Posted

Claudio Bravo, portarul lui Real Sociedad a intrat in galeria selecta a portarilor marcatori, dupa golul inscris intr-un meci dn Secunda Division din Spania.

Iata cum arata topul celor mai buni portari marcatori din istorie:

1. Rogerio Ceni (Brazilia): 86 goluri (37 din penalty)

2. Jose Luis Chilavert (Paraguay): 62 goluri (45)

3. Rene Higuita (Columbia): 41 goluri (37)

4. Jorge Campos (Mexic): 40 goluri (9)

5. Johnny Martin Vegas (Peru): 37 goluri (29)

6. Dimitar Ivankov (Bulgaria): 35 goluri (35)

7. Alvaro Misael Alfaro (El Salvador): 31 goluri (20)

8. Hans-Jorg Butt (Germania): 29 goluri (29)

9. Fernando Arturo Castro Patterson (Costa Rica) : 28 goluri (24)

10. Marco Antonio Cornez (Chile): 24 goluri (24)

Sursa - MARCA.com

_____

Mi se pare interesant, mai ales ca un portar nu prea este obisnuit cu golul. Eu nu am auzit decat de 3 dintre ei, Butt, Ceni si Higuita. In Europa cel mai cunoscut este Hans-Jorg Butt, portarul lui Bayern Munchen.

Posted

86 goluri .. mama :))'

nu inteleg ce e cu moda asta .. sa lasi portaru sa execute penaltyurile :-?? nu mai bine da un atacant ?

ma intreb cum o fi dat Ceni 49 de goluri din actiune :-?

Posted

Asta era stire de sectiunea sport... Anyway, 86 de goluri ca portar mi se pare foarte mult, felicitari lui Ceni si celorlalti.

Mi s-a parut totusi ceva interesant pentru toate categoriile de oameni, nu numai aceia care activeaza in general pe la sectinea de Sport, de aceea am ales sa postez aici. :)

Posted

In ultimul timp am vazut si eu topuri de genu .... Ceni face furori in Brazilia dar tot nu este dorit de o echipa mare ... ciudat la valoarea lui si la executiile din lovituri libere si penalty-uri

Posted

In ultimul timp am vazut si eu topuri de genu .... Ceni face furori in Brazilia dar tot nu este dorit de o echipa mare ... ciudat la valoarea lui si la executiile din lovituri libere si penalty-uri

Pai nu il vedem pentru faptul ca are 37 ani. O echipa nu cred ca mai ia un portar daca stie ca oricand se poate retrage...

Sau probabil a preferat sa joace doar in Brazilia, mai sunt si astfel de jucatori...

Posted

portari astia au mai multe goluri decat un atacant din romania de divizia A

Si nu numai de divizia A.

Ma intreb cum ar arata un portar golgeterul campionatului. Cam greu, tinand cont ca acele goluri au fost marcate probabil peste tot pe unde a jucat echipa, prin toate competitiile.....

Posted

cum a putut da asta atatea goluri ?

E numarul cumulat de goluri din 1997 incoace. Oricum, e un numar foarte mare de goluri pentru un portar :D

Posted

1. Rogerio Ceni (Brazilia): 86 goluri (37 din penalty) - as vrea sa vad restul de goluri marcate din faza :blink:, bravo lui, foarte multe goluri pentru un portar.

Posted

86 goluri .. mama :))'

nu inteleg ce e cu moda asta .. sa lasi portaru sa execute penaltyurile :-?? nu mai bine da un atacant ?

ma intreb cum o fi dat Ceni 49 de goluri din actiune :-?

pai sa vada si ei cum e in partea cealalta a baricadei.. +ca pe masura ce invata sa execute mai bine penalty-uri invata sa le si apere mai bine

Posted

pe asta il trecem la golghetari , 86 de goluri mi se par foarte multe pt un portar, trebuia sa se faca altceva daca tot a fost asa bun.

Posted

@Ceni este cam batran de asta nu este cautat de echipe mari.

@celelalte goluri sunt marcate ori din lovitura libera ori in faze fixe(corner,lovitura libera indirecta si altele)

@De laudat performantele tuturor,mai ales ca un portar de obicei are forta in sut nu si tehnica.

Posted

Wow , stiam ca Ceni a dat multe goluri , da nici prin minte nu`mi trecea ca 86 . Are o varsta destul de mare pt un fotbalist (38 parca) .

Si Palop a dat gol important , cu capu intr`un meci important cu Shaktar :))

Da, ai dreptate in ce-l priveste pe Palop. Daca nu ma insel de atunci a inceput sa se agraveze starea de sanatate a lui Mircea Lucescu. Palop a dat gol in ultimele secunde ale meciului, cu capul, iar Sevilla a mers mai departe..

Guest LoLz0o0r
Posted

Sunt jucatori care nu au dat atatea goluri ca ceni =))

Posted

mi`ai dat warn aiurea..eu am postat reply la ce se vorbea in ultimele posturi. si respectiv la stire. doar ca eu vorbeam doar de no.1

poate vroiam sami spun si eu parirea despre el .... tu repede sari

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...