Cristi-MG- Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Vrei sa te simti in siguranta tot timpul, sistemul de sanatate sa fie foarte bine pus la punct, iar infrastructura dezvoltata? Atunci e cazul sa te muti in Canada, mai exact in Vancouver. Pentru ca a fost declarat cel mai sigur oras din lume!Mai mult este cel mai nimerit loc unde poti incepe o viata noua, iar zilele acestea si principala atractie turistica caci Jocurile Olimpice de Iarna sunt in toi aici.In Vancouver este cea mai mica rata a criminalitatii.Viena si Melbourne completeaza topul primelor trei orase unde te poti bucura de un trai linistit, potrivit criteriilor Economist Intelligence Unit.De asemenea, in primele zece pozitii ale clasamentului s-au calificat trei orase din Canada si patru din Australia.Top 10:10. Auckland, Noua Zeelanda9. Adelaide, Australia8. Perth, Australia7. Syndey, Australia6. Helsinki, Finlanda5. Calgary, Canada4. Toronto, Canada3. Melbourne, Australia2. Viena, Austria1. Vancouver, CanadaSurprinzatoare este si clasificarea orasului Detroit pe locul 40 inaintea Londrei (54) si New York-ului (56).In schimb, orase precum Algiers (Algeria), Dhaka (Bangladesh) si Harare (Zimbabwe) sunt catalogate de raport ca fiind codasii topului primelor o suta de orase unde merita sa te muti.sursa : ProTV
Alecswtzu Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Eu in Syndey as vrea sa locuiesc, mi se pare cel mai frumos. :)
Puscarie Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 io as vrea sa locuiesc in mexic , acolo toti gaborii is corupti si marijuana la greu )
- The Doctor - Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Din topul acesta eu prefer orice oras din primele 5.In general toata Canada este frumoasa.
TwentySix Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 din topul asta as prefera pe oricare...incredibil , ce tara,ce oras , ce civilizatie... :(
Random Hero Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Mi-ar placea macar sa vizitez Adelaide sau Calgary, daca n-as avea posibilitatea sa locuiesc acolo.
K1dduletz Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Oras sigur dar pista pentru jocurile olimpice nesigura#orasul este chiar frumos dar daca ar fi sa ma mut as alege Sydney
Lemonade Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Viena rulz! :wub:@oclaudiu: Se claseaza? :-? Are el arhitectura frumoasa, dar nu e cel mai bun pentru locuit. Preturi mari si trafic teribil... Ca sa nu mai vorbim de unele cartiere cu adevarat periculoase.
Parazitu' Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 prin acest top canada da o palma europei..si in general lumii intregi privind gradul de civilizatie..fiti sigur ca unde lumea e civilizata acolo e si o societate de calitate.. felicitari jos palaria ptr ei. :) sunt curios un oarecare oras din romania pe ce loc s-ar afla :)PS: sa luam exemplul Austriei :) e un exemplu elocvent..insa putine tari se pot compara din Europa cu Austria referitor la gradul de viata si calitate al oamenilor si societatii.
eugen88 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Orasul Victoria,capitala statului Vancouver ,CAnada este SUPERB! Asteptam sa se inmulteasca negrii ,sa faca ghetouri si sa distruga tot
Mihnea Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Eu as prefera sydney , oricum peste tot este mai bine decat in Romania , oameni civilizati si corecti
DuR@nG0_* Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Prefer Viena din lista asta :)Ma intreb pe ce loc o fi Bucuresti in aceasta lista..
Adi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 prefer new yorkau pus acuma Vancouver ca sunt jocurile olimpice
The Fan Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 vad ca mare parte sunt din canada sau australia.. m-as muta si eu in canada dar nu imi place pentru ca e frig iar in australia sunt serpi, tarantule si rechini.. oricum interesant faptul ca din insula-inchisoare australia a ajuns sa aiba printre cele mai sigure orase din lume.
dragoshevil Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Canada sta destul de bine chiar daca e frig cam tot timpul,dar cred ca Vancouver e 1st deoarece sunt jocurile olimpice acolo,dar nu cred ca e chiar locul lui.
l33tsk33t Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 mai bine Germania, sal. minim pe economie 3500euro ... in plus acolo se afla FMI... nu cred ca vor avea aia probleme cu banii
nu ma cunosti Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 io as vrea sa locuiesc in mexic , acolo toti gaborii is corupti si marijuana la greu ) in Jamaica e si mai misto.. au ei, "verdele" ala de Jamaica :) # eu zic ca inca nu au ajuns prea multi romani in Vancover, de asta pare asa linistit.
-GUNIT- Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Surprinzatoare este si clasificarea orasului Detroit pe locul 40 inaintea Londrei (54) si New York-ului (56).Detroit pe 40 ? :huh:mie mi`ar placea sa locuiesc in viena :P
mogul Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Canada sta destul de bine chiar daca e frig cam tot timpul,dar cred ca Vancouver e 1st deoarece sunt jocurile olimpice acolo,dar nu cred ca e chiar locul lui.In primu rand , o mai fost cel mai bun loc de a trai si in trecut , + ca sunt si romani pe acolo de ex varu meu cu familia sa
Guest relife Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 sunt sigur ca si orasele astea au oile lor negre
{Strik3} Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 As prefera in Londra sau New York dar nici un oras din Canada n-as refuza :P
Guest LoLz0o0r Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Totusi si Romania e tara foarte frumoasa.PS:PACAT CA E LOCUITA DE ROMANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Guest andybtv Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 MI-ar placea sa stau in Sydney un loc foarte bun de surf :),A si sa nu uitam si de New York...