Jump to content
gimy100

Violenţă de greu de imaginat într-o şcoală din comuna mureşeană Sânpaul.

Recommended Posts

Posted (edited)

Violenţă de greu de imaginat într-o şcoală din comuna mureşeană Sânpaul. O profesoară de etnie romă i-a dat o palmă unui poliţist, iar acesta a rispostat şi a pălmuit-o pe femeie.

Scandalul a început după ce mai mulţi părinţi din comună au acuzat-o pe profesoară că are un comportament agresiv faţă de alte cadre didactice. Localnicii spun că femeia

ar fi lovit-o, vineri, pe o altă profesoară.

Acuzata se apără, însă, şi spune că ea este victima cadrelor didactice din şcoală care vor să scape de ea.

Pentru că spiritele s-au încins foarte tare, directoarea şcolii a chemat luni poliţiştii din comună să aplaneze situaţia. Degeaba, însă. Profesoara a început să le vorbească urât celor din jur şi să-i agreseze atât pe poliţişti cât şi pe reporterii prezenţi la faţa locului.

În urma incidentului, profesoarei i se va întocmi dosar penal, urmând ca şi Inspectoratul şcolar să ia o decizie în acest caz.

Sursa: Antena 3

Video pe site

gimy100, citeste regulamentul si invata sa postezi o stire cum trebuie!

K1dduletz mersi pentru sursa!

Edited by Tybork
Posted

Violenţă de greu de imaginat într-o şcoală din comuna mureşeană Sânpaul. O profesoară de etnie romă i-a dat o palmă unui poliţist, iar acesta a rispostat şi a pălmuit-o pe femeie.

Scandalul a început după ce mai mulţi părinţi din comună au acuzat-o pe profesoară că are un comportament agresiv faţă de alte cadre didactice. Localnicii spun că femeia

ar fi lovit-o, vineri, pe o altă profesoară.

Acuzata se apără, însă, şi spune că ea este victima cadrelor didactice din şcoală care vor să scape de ea.

Pentru că spiritele s-au încins foarte tare, directoarea şcolii a chemat luni poliţiştii din comună să aplaneze situaţia. Degeaba, însă. Profesoara a început să le vorbească urât celor din jur şi să-i agreseze atât pe poliţişti cât şi pe reporterii prezenţi la faţa locului.

În urma incidentului, profesoarei i se va întocmi dosar penal, urmând ca şi Inspectoratul şcolar să ia o decizie în acest caz.

Video pe site

Posted

BRAVO! Tiganii astia cred ca o sa le cada toti la picioare daca fac scandal!JAP!

Un comment postat pe antena =))

"Va rugam sa promovati baiatul. Sunt mandru de el. Trebuia sa-i dea si cu stanga ca sa o calibreze pe inaripata."

HAHAHAHAH

Posted

BRAVO! Tiganii astia cred ca o sa le cada toti la picioare daca fac scandal!JAP!

De un sti ca era tiganca, poate asa are tenul, daca ai tenul mai inchis nu trebuie neaparat sa fie tigan

Posted

"O profesoară de etnie romă i-a dat o palmă unui poliţist, iar acesta a rispostat şi a pălmuit-o pe femeie"

beleste ochii^ :>

@super ^^ .... si mai super e cum de o fi ajuns asta profesoara ??? :-?

Posted

"O profesoară de etnie romă i-a dat o palmă unui poliţist, iar acesta a rispostat şi a pălmuit-o pe femeie"

beleste ochii^ :>

@super ^^ .... si mai super e cum de o fi ajuns asta profesoara ??? :-?

eu am pus textul rapid fiindca tipul cu linkul a pus doar linkul, ca sa nu fie putine informatii, am vazut doar video insa, socant :)) aia da incet dar tipul nu se incurca, mana legii

Guest MaGic_MaStEr
Posted

AHAHAHHA,ce-o ars-o :))...

Posted

Ce bine i-a prins palma :lol:

Totusi a fost o greseala din partea politistului, el trebuia sa ramana calm dar na, nu cred ca rezistam nici eu. Nu cred ca o sa fie dat afara ci doar cateva sanctiuni minore.

p.s. PWND !

Posted

Aoleu cat ma bucur ca palmuit`o . Asa merita toti profesorii/invatatorii care lovesc elevii ~X(

Să-i fi fost elev???

Elevii de azi îs jalnici, poate şi din cauza sistemului de învăţământ românesc.

E "beată" profa? :D

Posted

Ce bine i-a prins palma :lol:

Totusi a fost o greseala din partea politistului, el trebuia sa ramana calm dar na, nu cred ca rezistam nici eu. Nu cred ca o sa fie dat afara ci doar cateva sanctiuni minore.

p.s. PWND !

Sa ramana calm si ce? Tiganca,trebuie sa respecte un om al legii. A gresit si politistul,trebuia sa ii mai traga 3 si sa o duca la sectie si bataie iar =))

Posted

nu mai merge stirea pe antena3 :-?

Eroare 404 - Pagina cerută nu a fost găsită

daca dai in politist, e ultraj si e caz penal :))

@tocmai am vazut pe antena1 la acces dinrect xD. Scurt i-a dat-o :))

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Numai merge sursa,tybork posteaza linku' vechi...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...