Jump to content
Random Hero

Distractie la carnavalul de la Rio

Recommended Posts

Rio de Janeiro e faimos în întreaga lume pentru carnavalul său. Vineri s-a dat startul la distracţie, peste 750.000 de oameni participînd la deschidere. Petreceri neîntrerupte, samba şi, atracţia principală a Carnavalului, parada de pe celebrul Sambadrom, care are loc astăzi şi mîine şi în care mijlocul strazii trebuie lasat liber pentru defilarea elevilor celor 18 scoli de samba.

Distracţia este cuvîntul de ordine la Rio în aceste zile, carnavalul fiind al doilea eveniment ca popularitate, după meciurile de fotbal. Carnavalul atrage în fiecare an sute de mii de turişti, dornici să guste din nebunia tipic braziliană. Sfîrşitul Carnavalului este marcat de mii de focuri de artificii.

Cele mai frumoase şi mai talentate brazilience sînt sufletul petrecerii. La festivitatea de deschidere din acest an au fost prezente şi vedete, printre care cîntăreaţa americană Madonna, actorul australian Hugh Jackman şi Paris Hilton.

Fotbalistul brazilian Ronaldo este un fan declarat al Carnavalului, participînd la eveniment chiar şi cînd evolua Inter, Real Madrid sau Milan. Anul trecut, după revenirea în Brazilia, la Corinthians, vedeta braziliană a fost în centrul atenţiei, demonstrînd că ştie să se distreze.

Dintre vedetele autohtone, primarul Constanţei, Radu Mazăre, e un împătimit al Carnavalului de l Rio, el aflîndu-se în Brazilia unde îşi exersează mişcările de samba învăţate de la profesionişti.

sursa + galerie: gsp

alta galerie: mediafax

______________

Nu inceteaza sa ma uimeasca acest carnaval. Parca din an in an devine din ce in ce mai frumos. As vrea sa vizitez Rio in timpul carnavalului :D

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...