eugen88 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Lil Wayne si chiar canta misto :wub: Nu-mi spune ca limbricarul ala este idolul tau? :error:
marius_truckerfan Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 La fel ca si cei care au sustinut un concert cu acelasi scop acum ceva timp (nu-mi spune ca nu se gandesc la comentariile pozitive pe care le vor primi apoi). Pe langa sumele uriase trimise de ONU, UE si alte organizatii importante se trezesc si ei (da, orice ajutor e binevenit, stiu). Eu vorbesc prostii, nu ma lua in seama, a fost descoperit gestul fara pic de egosim.EDIT: Cati bani s-au strans (in cazul in care s-a facut asta)? Se gaseste pe undeva asta?La noi la scoala, vicepresedinta consiliului elevilor (o colega din clasa mea), a strans bani pt cei din Haiti. Au fost tot felul de copii, si au dat cate 10-15 lei. In total s-au strans 2550 ron. On : Imi place melodia :D. Chiar daca nu suna atat de bine, gestul conteaza.
Random Hero Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 La noi la scoala, vicepresedinta consiliului elevilor (o colega din clasa mea), a strans bani pt cei din Haiti. Au fost tot felul de copii, si au dat cate 10-15 lei. In total s-au strans 2550 ron. On : Imi place melodia :D. Chiar daca nu suna atat de bine, gestul conteaza.V-a dat chitanta? :D
.Clark Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Nu-mi spune ca limbricarul ala este idolul tau? :error: da chiar este :P
TwentySix Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 nu e chiar ca cea originala dar merge...ce am ras la cum canta Wycleaf Jean
0ana Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Superb! Mult mai frumoasa (piesa) decat cea cantata de "vedete".
JwnKie Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Oricine doreste sa si faca reclama, asta e clar, oricat de mare ar fi persoana respectiva, intotdeauna e loc de mai mult, dar nu puteti spune ca banii aia nu vor ajunge in Haiti....Poate ca nu toti, dar 75% tot vor ajung... Ganditi-va ca nu sunt singuri in toata treaba asta ;).Si tu crezi ca daca iti cade tie casa se strang starurile sa iti faca tie rost de bani sa iti iei alta?in lumea asta esti singur... get used to it :P
Guest LoLz0o0r Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Totusi nu prea cred ca acei bani vor ajunge IN TOTALITATE la cei din Haiti.Tocmai am vazut un documentar si cand am vazut ce este acolo :( .