Jump to content
TzaCaNeL

"We are the world", pentru Haiti

Recommended Posts

Posted

70 de artisti americani s-au reunit cu scopul de a relansa celebra piesa a lui Michael Jackson, "We are the world", pentru victimele cutremurului din Haiti.

Imagine IPB

In urma cu 25 de ani, Michael Jackson si Lionel Richie lansau piesa "We are the world", pentru a trage un semnal de alarma in privinta foametei care ucide populatia din Africa.

La cateva luni de la moartea megastarului, vedetele de la Hollywood s-au reunit pentru a relansa acest hit, alaturi de Lionel Richie si producatorul Quincy Jones, pentru victimele cutremurului din Haiti.

Glny4jSciVI

Sursa descriere: Apropo.ro

Posted

De parca oamenii aia mananca inregistrarea aia sau isi reconstruiesc locuintele pe ritmurile melodiei. Chestiile astea sunt doar pentru reclama.

Se folosesc de melodie pentru a strange bani ce vor fi donati victimelor din Haiti, dar nah e greu pt tine.....

Posted

Se folosesc de melodie pentru a strange bani ce vor fi donati victimelor din Haiti, dar nah e greu pt tine.....

La fel ca si cei care au sustinut un concert cu acelasi scop acum ceva timp (nu-mi spune ca nu se gandesc la comentariile pozitive pe care le vor primi apoi). Pe langa sumele uriase trimise de ONU, UE si alte organizatii importante se trezesc si ei (da, orice ajutor e binevenit, stiu). Eu vorbesc prostii, nu ma lua in seama, a fost descoperit gestul fara pic de egosim.

EDIT: Cati bani s-au strans (in cazul in care s-a facut asta)? Se gaseste pe undeva asta?

Posted

Inca mai crezi in asa ceva? :)

Posted

Oricine doreste sa si faca reclama, asta e clar, oricat de mare ar fi persoana respectiva, intotdeauna e loc de mai mult, dar nu puteti spune ca banii aia nu vor ajunge in Haiti....Poate ca nu toti, dar 75% tot vor ajung... Ganditi-va ca nu sunt singuri in toata treaba asta ;).

Posted

Cati bani s-au strans (in cazul in care s-a facut asta)? Se gaseste pe undeva asta?

O suma exacta nu se gaseste, dar iti dai seama ca au strans foarte multi.Vedetele au dat milioane.

Posted

Pai campania asta daca era anonima cum mai strangeau bani.

Daca nici macar un gest ca asta nu e agreat atunci nush care gest ar fi .

Nu ma refeream strict la campania asta, ci la ce a spus MiTzA-, ca oricine isi doreste sa isi faca reclama, eu am dat un oarecare contra-exemplu.

Posted

Nu ma refeream strict la campania asta, ci la ce a spus MiTzA-, ca oricine isi doreste sa isi faca reclama, eu am dat un oarecare contra-exemplu.

Ai dreptate! In filmul de mai sus sunt prezentati toti drogatii si cocalarii americanilor,fosti puscariasi ! Parca l-am vazut pe Salam si trupa de soc!

De parca ii doare pe aia de coloratii din Haiti!

Posted

komisaru +1

sincer si eu as face un asemenea "gest de caritate" pentru buzunarul meu :D

cat despre coloratii aia: mureau de foame, era vai de *oops, capul vroiam sa zic* lor, si acum "vai draga doamne, saracii, ce au patit", de parca inainte traiau in puf.. eu n-as da niciun ban. Plus ca nu-mi amintesc sa ne fi ajutat vreo cineva atunci cand noi eram cu inundatiile.

Posted

ei sunt constienti ca strang bani pt cei din haiti , dar stiu si ca isi fac reclama

Posted

un gest frumos, dar sa fim realisti, nu prea se vor descurca aia niciodata.

imi place mel, stie careva cum il cheama pe omu ala "cu lelelelel", the dude care repeta silaba de vreo 13 ori si suna caraghios ?:))

Guest stefteo21
Posted

E jalnica melodia :D n-are nici un pic de muzicalitate

Scopul e bun :) singuri aia din haiti nu se vor descurca nici in urmatorii 20 de ani

Posted

chiar daca melodia nu suna bine dupa parerea altora, nu conteaza, i mean .. cel putin pe mine ma face sa ma simt bine cand vad lumea, cum se strang impreuna si actioneaza like one guy .. in lumea de azi .. oamenii sunt rai, acest lucru arata ca inca mai e o speranta

btw: enrique a sunat amazing

Posted

Tehnica de marketing (sa`i zic asa).

Ex: Eu,Gigi Muschi,ma duc si dau la sarmanii aia 1000 de euro!!!(sa zicem)

In momentu urmator eu apar la TV.Eu,Gigi Muschi,am un magazin de...sa zicem jucarii.Cand merge lumea pe strada,se mai gandeste."Hai sa cumpar o jucarie de la asta,ca a dat mai demult niste bani" Si pac pac ,Gigi Muschi si`a scos banii.

Asa si in cazu cantaretilor astora."Ia sa ii cumpar cd`u,ca l`am vazut mai demult cantand pentru unii..."

Da` oricum.Daca e sa trecem peste gandirea asta (cu banii etc) e un gest frumos. :D

PS: M`au impresionat imaginile cu toti oamenii impartind mancarea...

PPS:Cine e tipu de la 4:50? Canta misto :-/

Posted

Tehnica de marketing (sa`i zic asa).

Ex: Eu,Gigi Muschi,ma duc si dau la sarmanii aia 1000 de euro!!!(sa zicem)

In momentu urmator eu apar la TV.Eu,Gigi Muschi,am un magazin de...sa zicem jucarii.Cand merge lumea pe strada,se mai gandeste."Hai sa cumpar o jucarie de la asta,ca a dat mai demult niste bani" Si pac pac ,Gigi Muschi si`a scos banii.

Asa si in cazu cantaretilor astora."Ia sa ii cumpar cd`u,ca l`am vazut mai demult cantand pentru unii..."

Da` oricum.Daca e sa trecem peste gandirea asta (cu banii etc) e un gest frumos. :D

PS: M`au impresionat imaginile cu toti oamenii impartind mancarea...

PPS:Cine e tipu de la 4:50? Canta misto :-/

Lil Wayne si chiar canta misto :wub:

Posted

De parca oamenii aia mananca inregistrarea aia sau isi reconstruiesc locuintele pe ritmurile melodiei. Chestiile astea sunt doar pentru reclama.

daca cumperi piesa banii se duc la victime ...

si Jay Z, Rihanna, Bodo au facut o melodie pentru cei din Haiti

Posted

daca cumperi piesa banii se duc la victime ...

si Jay Z, Rihanna, Bodo au facut o melodie pentru cei din Haiti

Cam toti artisti i-au ajutat pe cei din Haiti.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...