Jump to content
sp33d_man

De ce mi'am concediat secretara

Recommended Posts

:dontknow:

De CE Mi'aM concediat secretara!?

Aceasta este o poveste adevărată. Săptămâna trecută a fost ziua mea de nastere al 40-lea şi 1 într-adevăr nu simteam sa ma trezesc în acea dimineaţă. Am reuşit să mă adun şi sa ma duc jos pentru micul dejun, sperand ca soţia mea sa fie placuta şi sa spuna, "La multi ani!", Şi, eventual, un cadou mic pentru mine. Aşa cum sa dovedit, ea abia a spus bună dimineaţa, să nu mai vorbim "La mulţi ani." M-am gândit ... Ei bine, asta e căsătoria pentru mine, dar de copii ... Ei îşi vor aminti.

Copiii mei au coborat în jos pe scări la micul dejun, au mâncat micul dejun lor, şi nu mi'au spus un cuvânt. Deci, atunci când am iesit afară din casă şi am inceput munca, m-am simtit destul de mic şi îndesat şi a descurajat.

Cum am intrat în biroul meu, Geta secretara mea a spus, "Good Morning Boss, precum şi La mulţi ani!" M'am simţit un pic mai bine ştiind că cel puţin cineva isi aduce aminte. Am lucrat pe rupte aproximativ o oră, atunci când Geta bătut la uşa mea şi a zis: "Ştii, e o zi frumoasă afara, si e ziua ta, de ce nu am merge afară pentru prânz, doar tu si cu mine. "Am spus," Mulţumesc, Geta, asta e cel mai bun lucru pe care l'am auzit toată ziua. Sa mergem! "

Am mers la masa de prânz, dar nu ca în cazul în care am merge în mod normal. În schimb ea m'a dus la un bistro linistit, cu o masă privată. Am luat 1-2 băuturi mixte şi m-am bucurat enorm de masă. Pe drumul înapoi la birou, Geta a zis: "Ştii, E o zi frumoasă ... Noi nu trebuie sa mergem înapoi la birou, nu?" I-am răspuns cu "Nu cred. Ce ai în minte? "Ea a zis:" Să mergem la apartamentul meu, este chiar la colt. "

Dupa ce ajunge la apartamentul ei, Geta s'a întors spre mine şi a spus: "Shefu, dacă nu te superi, eu o sa ma duc pana in camera cealalta doar pentru un moment. Revin Imediat. "" Ok. "Am răspuns nervos. Ea a intrat în dormitor şi, după câteva minute, ea a venit carand un tort imens de ziua de nastere ...

Urmat de soţia mea, copiii mei, şi zeci de prieteni ai mei, şi co-lucrători, toţi cântând "La Multi Ani".

Şi eu am ramas statuie ...

Pe canapea ... Gol pushca..

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...