acelasi_bandit Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Pacat ca e bagat iar in inchisoare,dar daca l-a mancat ca pe maimuta...asta e ...bine ca nu a ajuns si el ca puya..macar el sa se salveze :despair:
TwentySix Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 mda..pacat abia iesise acuma s-a apucat iar...poate de data asta o sa ii ajunga 4 ani sa nu se mai apuce de droguri...
nu ma cunosti Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Sisu Liber ! nu o sa mai faca puscarie deloc, o sa fie achitat. o sa vedeti.
Mackensen Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Pacat... sa te apuci de prostii imediat cum iesi din inchisoare... prostie sau ghinion...unii asa gandesc "ori fac bani, ori degeaba mai traiesc" ceea, ce este si corect dar si gresit in acelasi timp... faci bani, dar asa incet incet si cinstit... pacat ca cu cinstitu nu castigi cine stie ce...
marius_truckerfan Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ce tot il plangeti pe desteptu asta de Sisu ? A gresit, legea e lege pentru toata lumea !
Vasily_Zaytsev Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 (edited) Ma, asta e pedeapsa trecuta nu ? Care nu a ispasit-o.. un fel de continuare.Nu a folosit droguri dupa ce a fost eliberat din inchisoare... eu asa stiu, vad ca voi postati altceva, sau e doar +1 dupa ce ati citit doar titlul ? :-? Nu e necesar sa-mi atragi atentia, vad si eu daca posturile persoanelor au sau nu legatura cu subiectul in sine! Edited February 14, 2010 by Tybork
Stargate Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 :-? despre ce droguri e vb? ce anume? Deh, cine are mancarimi in fund, tre sa se scarpine...
Guest mihalcea15 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Pacat, daca face prostii merita sa fie acolo. Intr-o melodie spunea ca n`o sa mai fie la racoare, se poate schimba frumos melodia
Mihnea Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Trist , iar face melodii din "mititica" . Daca face tamepnii asa ii trebuie #-o
Cipy_Pit Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 putea sa stea si el o perioada cuminte pana il lasau astia in pace nu il urmareau......si scapa....f frumos......puya logiq ce sa mai comenteze dak ala e dependent.....
Joint_Pit Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 lasa ca il invatam sa se joace pe linkmania gf si se face in game dealer de droguri si tot ce isi m.ai doreste el