Jump to content
Random Hero

Comercializarea plantelor halucinogene, interzisă prin lege

Recommended Posts

Posted

bai frate ma bucur si ma mandresc ca nu am pus gura pe rahaturile astea ma ..si nici nasu , am zis de la bun inceput ca e ceva la mijloc ...o porcarie ...si cand ma gandesc ca majoritatea kinderilor fumau prostii dastea ....cu ilegale se drogau si ii prindea politia =)) fucking moron's

Posted

@OT : degeabaa , nu se rezolva nimic cu legea asta :) asa cum nu se rezolva cu 99% din legile tarii :)

cum sa nu se rezolve din moment ce se inchid magazinele ?

Era vorba sa se interzica de mult. Ma bucur ca se vor inchide. Vrei sa fumezi ceva bun,dai un ban dar te ia cu adevarat.

:)) , de la weed multe erau mult mai tari decat iarba sau ciocolata , astea de la shopuri faceau dintr-un gram cred ca 4-5 grame , cu fel de fel de chimicale .

La cati au murit si cati au intrat in spitale era si normal sa ne asteptam la o astfel de decizie

1 singur a murit din cate stiu eu ;) .

Ce sa zic , au facut bine ca le-au inchis , se vindeau numai prostii si la toti pustanii , era si normal sa o i-a razna treaba .

+ de asta si cei de la magazine mai vindeau si ilegale de sub tejghea , si alea erau cine stie cum facute si poate erau si la pret mai putin . Cand am fost sa-mi i-au niste foite ma intrebat ala daca nu vreau sa le incerc , ca'mi da gratis =)) . No , tnx ..... nimic nu se compara cu maria ;;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...