Jump to content
K1dduletz

Matador la 16 ani! A omorat 6 tauri intr-un singur spectacol de corida!

Recommended Posts

Imagine IPB

Spania a cazut in admiratie in fata unui matador de numai 16 ani care a reusit sa doboare sase tauri intr-un singur spectacol de corida. Putini matadori au incercat asa ceva la o varsta atat de frageda si toti au ajuns celebri.

De obicei la o corida este nevoie de trei matadori pentru a rapune cei sase tauri din arena. Doar toreadorii cu experienta intra in arena singuri si doboara pe rand, cele sase animale. Pentru asta e nevoie de o mare rezistenta fizica si psihica, spun specialistii. Iar Jairo Miguel Sanchez a dovedit, la doar 16 ani, ca are aceste calitati.

Intr-o lupta, adolescentul-matador a rapus un taur dintr-o singura lovitura. A facut apoi turul de onoare al ringului, aratand publicului, conform traditiei trofeul victoriei, adica urechile taurului, asa cum se obisnuieste.

Baiatul infrunta taurii de la varsta de 6 ani si a luptat si la spectacole organizate in America Latina. Cicatricea de pe piept ii aminteste de o infruntare din Mexic, cand un taur aproape ca i-a strapuns inima.

Faptele adolescentului provoaca insa nemultumirea organizatiilor pentru drepturile copilului, si mai ales a celor pentru protectia animalelor. Militantii cer cu insistenta interzicerea luptelor cu tauri.

Sursa: Pro TV

Link to comment

auzi protectia animalului si protectia copilului.. protectia copilului ar face mai bine sa se uite la copiii infiati de familiile de gay, si la copii trimisi la cersit samd, si protectia animalului sa o lase mai moale: asta e traditia lor, nu se poate interzice asa ceva.. cat despre copil: ce enduranta poate sa uiba.. just amazing :D

Link to comment
Guest stefteo21

Taurii astia pe care ii vedeti voi cand ajung in arena sunt vai de capu si de zilele lor. Zile la rand li se atarna greutati de gat si sunt obligati sa stea in picioare. Nu-i hraneste nimeni cum trebuie, iar cand intra in arena sunt ametiti si gata sa cada din picioare... daca e sa ganditi rational chiar credeti ca un pusti de 16 ani cu o carpa in mana ucide 6 tauri ? Hai sa fim seriosi...

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...