Jump to content
K1dduletz

Infernul alb a luat o viata! Femeie moarta intr-o avalansa!

Recommended Posts

Imagine IPB

Scene de groaza pe Valea Prahovei, unde o femeie a pierit intr-o avalansa. Nenorocirea s-a petrecut in Muntii Baiului unde femeia, sotul si fiul de 13 ani se aventurasera intr-o drumetie plina de pericole pe un traseu inchis.

Femeia si-a pierdut viata cand un val urias de zapada s-a pravalit peste ea. Barbatul si fiul ei au scapat teferi, iar acum sunt in siguranta.

Cei trei sunt din Bucuresti si se aflau in vacanta la Sinaia. Sotul femeii spune ca obisnuiau sa faca drumetii, iar sambata s-au echipat si au plecat pe muntele Baiu, un traseu inchis pe timp de iarna. Parintii si fiul lor de 13 ani au vrut sa viziteze stanele de pe creste. Au fost insa surprinsi de o avalansa.

Sotul si fiul femeii au privit neputinciosi cum a fost ingropata sub nameti. Barbatul a chemat in disperare salvamontistii. Acestia, 17 la numar, i-au cautat pana tarziu in noapte si au reusit sa-i coboare de pe munte. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile salvamontistii au decis sa recupereze cadavrul femeii duminica dimineata.

Salvamontistii le amintesc turistilor ca oricat de rapitoare ar fi peisajele de iarna, nu trebuie sa ignore pericolul. Traseele montane raman inchise in aceasta perioada pentru ca oricand se pot produce avalanse.

Sursa: Pro TV

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...