K1dduletz Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Se pare ca fotbalistii de la Minerul Lupeni nu au succes la fete... asa ca au decis sa se reprofileze: s-au orientat chiar catre coechipieri. Aflati in cantonament si fiind probabil extenuati dupa orele de antrenament, baietii au decis sa se relaxeze. Cum altfel decat cu o partida BUNA de sex! Daca in mod normal ne asteptam sa vedem fete alese pe spranceana menite sa le ofere senzatii fierbinti fotbalistilor, de aceasta data jucatorii au apelat la ce aveau la indemana pentru satisfacerea nevoilor carnale: colegii de camera.In imaginile care circula pe internet se poate vedea cum Robert Cristian, in varsta de 22 de ani, un fotbalist talentat de la Minerul Lupeni face sex anal cu un coleg de echipa. Sursa: Pro TV
Guest spanky Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Se pare ca fotbalistii de la Minerul Lupeni nu au succes la fete... asa ca au decis sa se reprofileze: s-au orientat chiar catre coechipieri. Aflati in cantonament si fiind probabil extenuati dupa orele de antrenament, baietii au decis sa se relaxeze. Cum altfel decat cu o partida BUNA de sex! Daca in mod normal ne asteptam sa vedem fete alese pe spranceana menite sa le ofere senzatii fierbinti fotbalistilor, de aceasta data jucatorii au apelat la ce aveau la indemana pentru satisfacerea nevoilor carnale: colegii de camera.In imaginile care circula pe internet se poate vedea cum Robert Cristian, in varsta de 22 de ani, un fotbalist talentat de la Minerul Lupeni face sex anal cu un coleg de echipa. Sursa: Pro TVsaracii , chair asa de disperati au ajuns ?
Uzur Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Macar is mai apropiati unii de alti ca echipa :>
ChoWdeR Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 aia 2 trebe dati afara! mutu ca a luat cocaina a fost suspendat nush cate luni ( sau ani, nu mai stiu sigur) si astia ca isi intaresc ciocanu unu in fundu altuia nu li se face nimic ?
Potyike Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 aia 2 trebe dati afara! mutu ca a luat cocaina a fost suspendat nush cate luni ( sau ani, nu mai stiu sigur) si astia ca isi intaresc ciocanu unu in fundu altuia nu li se face nimic ?iti dai seama ca ar fii mare tam tam, cu tendinte de discriminare etc. la Mutu e alta treaba... el a facut ceva ilegal
Wise Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 deja ati ajuns sa postati toate tampeniile marca protv pe forumul astaasta crezi ca ne interesa pe noi ?
[MihaiShadow] Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 deja ati ajuns sa postati toate tampeniile marca protv pe forumul asta asta crezi ca ne interesa pe noi ? +1 Dooamne ce scarbos ! si mai sunt si minori pe aici ! #-o
Legacy Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 si din nou am dat lovituraprima echipa de fotbalisti (din lume) gay , made in romania.
slabaNu^ Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Cum ma sa faci asa ceva, omg? Sau e homosexual?
Guest fNatic Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 HA HA HA , si iar HA. Sut, gol.. AAAAA, si inscrie in..
TwentySix Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 omg .... cum baa nu aveau 50 de lei sa se duce si ei la fetite ?
Dani Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 aia 2 trebe dati afara! mutu ca a luat cocaina a fost suspendat nush cate luni ( sau ani, nu mai stiu sigur) si astia ca isi intaresc ciocanu unu in fundu altuia nu li se face nimic ?de ce trebuie suspendati? ca au facut sex? fii serios mai.. atata timp cat isi fac treaba la echipa chiar nu se poate face tam tam din asa ceva.. fiecare face ce vrea si o face cu cine vrea..
Guest relife Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 cand nu trag la poarta , sio trag la ochi maro, ai draq scarbosi.... :sef:
Mihnea Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ce scarbos ... fac fotbalul de ras .. sa ii dea afara din fotbal #-o
Guest AdrIaN-MG Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Astia nu merita sa fie in fotbalGresit nu merita sa traiasca! toti homosexuali tigani si unguri impuscati
Domino628 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Nu stiu cum va mai putea tipul asta sa mai intre pe stadion dupa povestea asta...ps:daca erau 2 fete de la handbal sau tenis cred ca ne placea mai mult, nu? :>