Jump to content
Random Hero

CIA a doborat din greseala avionul unei familii inocente

Recommended Posts

O filmare dramatică a CIA a fost făcută publică la nouă ani de când organizaţia a doborât din greşeală avionul unei familii de americani care se afla în scop turistic în Peru, iar două persoane, mamă şi fiică, au fost ucise, informează site-ul ABC News.

Membrii CIA americani şi peruani încercau să anihileze o reţea de traficanţi de droguri, deasupra junglei peruviene, şi au confundat avionul unor nevinovaţi cu cel al ţintei lor. Înainte de a deschide focul, ofiţerii CIA au somat membrii aflaţi la bordul avionului să aterizeze, dar aceştia nu au receptat mesajul, întrucât se aflau pe altă frecvenţă. Deşi ofiţerii CIA americani nu aveau certitudinea că acesta este avionul urmărit, ei s-au bazat pe cei din Peru, care susţineau că sunt siguri în privinţa ţintei şi au deschis focul asupra avionului în care se afla familia Donaldson: părinţii - pilotul Kevin şi soţia sa, Veronica - şi cei doi copii ai lor, Cory - în vârstă de şase ani - şi bebeluşa Charity.

Pilotul nevinovat a reuşit abia prea târziu să intre pe frecvenţa CIA şi să ceară încetarea focului. "Ne omorâţi!", a apucat el să strige, înainte ca avionul să aterizeze forţat în apele pline de peşti piranha. Membrii CIA au încetat focul mult prea târziu, căci Veronica şi Charity fuseseră omorâte. Şi totul, dintr-o greşeală care a ieşit la iveală abia acum şi care a lăsat în urmă o adevărată tragedie!

sursa+video: stiri.rol

________________

Fara comentarii :|

Link to comment
Guest Wandering

de ce trebuiau sa-i omoare`n zbor? sau de ce trebuia sa-i omoare? puteau sa-i arsteze la aterizare

asta nu e nimic,CIA daca suspecteaza ca esti implicat intr-o crima te tortureaza pana recunosti ceea si ce n-ai facut

Link to comment

Îi credeau suspecți p-ăia din avion și de aia i-au omorât. :))

Doamne. #-o N-am văzut așa ceva. Exista și altă cale de a distruge un avion,mai ales că trebuiau mai întâi să vadă și ei dacă avionul acela era ținta... Abea după ce a distrus avionul și-a dat seama ca nu este cel care trebuie distrus.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...