Random Hero Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Un elev de 16 ani si jumatate care de cand a descoperit magazinele de plante etnobotanice s-a schimbat enorm si n-a mai vrut sa auda nici de familie. Acestea sunt cateva informatii despre primul tanar roman ucis de periculoasele ierburi. A fost o tragedie, anuntata de zeci, poate chiar sute de alti adolescenti care au ajuns prin spitale, unii chiar in coma. Tarile civilizate au interzis astfel de produse in secunda doi, dupa ce s-au confruntat cu asemenea cazuri.Noi ce-am facut? De un an nu suntem in stare sa completam acea lista cu substante interzise ori sa dezbatem delicatul subiect in Parlament.Doar nepasarea stupefianta a autoritatilor a facut sa vorbim despre drama acestui copil, a carui inima a cedat dupa ce a fumat o tigara halucinogena.Rudele baiatului l-au dus joi pe ultimul drum pe adolescent. Nu avea nici 17 ani impliniti, cand inima i s-a oprit. Pe certificatul de deces medicii legisti au scris "insuficienta cardio-respiratorie, provocata de un edem pulmonar, cumulat cu o intoxicatie cu substante stupefiante".Despre ce substante este vorba vom afla sigur de abia peste trei saptamani, cand va fi gata raportul toxicologic.Adolescentul tot mergea de un an la magazinele cu plante etnobotanice, povesteste familia. Batalia pierduta de rudele baiatului este dusa de 12 luni de societate si ONG-uri cu Ministerul Sanatatii, mai ales ca analizele au dovedit ca unele dintre produse contin derivati din amfetamina. Si numarul tinerilor internati si cel al magazinelor cu plante de relaxare, chipurile, cresc incredibil: ultimul a ajuns de la 170 la 400, in trei luni.sursa: stirileprotv
Anonim2 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Pe unde zici ca sunt magazinele astea? O lista de preturi nu ai?
Random Hero Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Pe unde zici ca sunt magazinele astea? O lista de preturi nu ai?Stiu de unul in Pitesti care e la vreo 300m de un liceu. Preturi probabil ca gasesti pe Google.
TombRaider Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 pare misto, merg si eu sa cumpar niste d'alea apropo, stirea asta e facuta ca sa scada profitu la magazinele alea cu plante dealea, numa minciuni, nabilor, pa
The Wizard Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 nu trebuie sa le interzica statu ca sa nu mai moara prostii.trebuie sa ai tu putina minte sa nu iei asa ceva.
0ne Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Draga "nabule"(TombRider) daca vrei sa faci pe desteptu si pe smecheru ,fa asta in alta parte.
RayzaH Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 trebuie sa o lase mai usor, aia e problema. daca fumeaza 1 kg o data si numai pur (sau in mare parte pur, cu putin tutun), normal ca te intoxici. trebuie fumate cu cap.
Guest stefteo21 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 trebuie sa o lase mai usor, aia e problema. daca fumeaza 1 kg o data si numai pur (sau in mare parte pur, cu putin tutun), normal ca te intoxici. trebuie fumate cu cap.Nu exista droguri luate cu cap :)
RayzaH Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ce-am vrut sa zic e: daca fumezi prostii deastea, macar fumeaza cu precautie.
TwentySix Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 n-am fumat nici "maria" nici nu vreau sa fumez,n-am fumat nici dinastea etno dracu sa le ia si nici nu vreau sa practic acest "sport" :-j , desi toata lumea se simte 'High de la ele :-j
Guest relife Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 la pus dracu sa fumeze toate prostiile , sia facut-o cu mana lui
Mihnea Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Sunt doar chimichale + in constanta sunt cred ca peste 50 de astfel de magazine . 1magazin / 200m , si`a facut`o cu mana lui
Luci Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Stire facuta doar ca sa inchida magazinele de genu . La noi in Targu-Jiu au fost 2 , acum .. mai e unul <_<
Sensini Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 nu e bine sa iei chimicale d-astea de la weed shop, iti streseaza prea mult inimafumeaza o iarba ca omu daca ai chef nu cacaturi d-astea
DudZor Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Deci si in orash la mine sunt 2 un orash destul de min Targu-Neamt , pe datele firmei scrie ca este un magazin plafar si o iarba , foarte mica costa aproximativ 70 lei dintr-o iarba fumeaza 3 copii , din ce am auzit Nam nevoie sa intru in magazinul acela , deci dau faliment parinti cu noi
marius_truckerfan Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 La mine in Tg Mures pana acum stiu ca este un Weed Shop, dar din cate am auzit mai este unul, insa nu l-am vazut. Daca tot vrei sa fumezi chestii dinastea ca sa vezi cai verzi pe pereti, fumeaza o iarba ca tot omul. Niste prieteni si-au luat o data sa vada si ei cum e. Cand au terminat tigara, sa-i fi vazut cum stateau toti ca niste morti pe iarba, li se facuse rau.
Domino628 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Deci si in orash la mine sunt 2 un orash destul de min Targu-Neamt , pe datele firmei scrie ca este un magazin plafar si o iarba , foarte mica costa aproximativ 70 lei dintr-o iarba fumeaza 3 copii , din ce am auzit Nam nevoie sa intru in magazinul acela , deci dau faliment parinti cu noi WTF :blink: Ce iarba foarte mica?Ce visezi? Kinderii volumu' jos daca nu stiti despre ce e vorba.E 10 lei gramu :-j @Nu recomand porcariile astea, senzatiile in mare parte is aiurea, cel putin eu nu-s fan :)
Random Hero Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 E 10 lei gramu :-j Are you kiddin' me? :blink: Cea mai ieftina de care am auzit se invartea pe la 30-40 de lei.
gaby888 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Cine l :violent: a pus sa fumeze daca se stia cu probleme
i sin Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Cine l :violent: a pus sa fumeze daca se stia cu problemeDependenta?...Oricum a fost vina lui ca a bagat prea mult -_- nu vina plantelor
marius_truckerfan Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Are you kiddin' me? :blink: Cea mai ieftina de care am auzit se invartea pe la 30-40 de lei.Exact. O IARBA (a se intelege Marijuana, Hasis sau alte porcarii) cat de mica o fi 70 de lei, dar din Weed Shop cu 70 de lei imi iau 2 tigari destul de puternice.
MusiC Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Inconstienta si neglijenta din partea parintilor pt ca l-au lasat prea liber..
Cristi-MG- Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 si e ceva nou in asta ?mai bine zis ce e asa special ? daca e sa o luam multi mor anual din cauza analgezicelor sau alte rahaturii ...