Jump to content
dragoshevil

Eroare medicala: Unui pacient i-a fost amputat piciorul sanatos

Recommended Posts

Posted

Doctorii peruvieni i-au amputat piciorul sanatos unui barbat in varsta de 86 de ani, iar cand au realizat ca au gresit, l-au amputat si pe cel bolnav.

"Am fost socata cand am vazut ca i-a fost amputat piciorul stang", a declarat fica bolnavului, Carmen Villanueva, intr-un interviu pentru postul de radio din Peru, RPP.

"Cangrena era localizata doar in piciorul drept si doar acesta trebuia amputat pentru a impiedica infectia sa se raspandeasca" a mai declarat aceasta, potrivit Reuters.

Conducerea spitalului Alberto Sabogal din districtul costal Callao a declarat ca medicii implicati in operatia nereusita a pacientului in varsta de 86 de ani au fost suspendati, iar investigatia in acest caz este in curs de desfasurare.

Sursa

Posted

:o Jeez... Doctori incompetenti! Degeaba au fost ei suspendati, merita sa fie trimisi dupa gratii [-(

Am mai auzit cazuri in care operau pacientii aiurea, crezand ca aveau alt diagnostic, iar apoi isi reparau greseala. In cazul acesta nu se poate face nimic. Nu-i pot lipi piciorul la loc...

Posted

Doctorii astia trebuie demisi , si sa stea pe viata acasa someri + batranelul sa il dea in judecata si sa ii ia toti banii ca daune morale , niste iresponsabili

Posted

bine ca totusi nu au comis eroarea asta e cineva tanar...cred ca doctorii au invatat la FF...

Guest HateLord
Posted

Doctorul respectiv merita amputarea tuturor membrelor si pus intr-o camera plina cu sticle de bautura nedesfacute :|

Posted

Daca mi-ar fi taiat mie piciorul sanatos ... de inceput il transam .. bucatile transate le dadeam cu sare si le aduceam pe post de mancare la cantina spitalului .

De resturi se ocupa soda caustica .

Bleah..Infiorator :|

Posted

Mie mi-a fost frica sa ma operez acum 3 luni de apendicita, da lu ala sa-i amputeze un picior.Eu i-am zis lu' tata inainte: "Vezi ca astia mai scot si ceva in + in afara de apendic", spre binele meu ma simt intreg.

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Doamne fereste :|, cand ii vezi ma...

Guest [RAGE]Mata_
Posted

ei mare chestie si asa cei cu un picior cei fara 2 si asa are 100 de ani

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...