Jump to content
Random Hero

Şase ziare româneşti vor fi distribuite, din februarie, în Republica Moldova

Recommended Posts

Posted

Ziarele româneşti Libertatea, Jurnalul Naţional, Adevărul, Academia Caţavencu, Gazeta Sporturilor şi Pro Sport sunt distribuite, din 3 februarie, în Republica Moldova, urmând să apară în fiecare miercuri, în chioşcurile Moldpresa.

Libertatea va fi disponibilă pentru 4 lei moldoveneşti, Jurnalul Naţional - 5,75 lei moldoveneşti, Adevărul - 5 lei moldoveneşti, Academia Caţavencu - 11 lei moldoveneşti, Gazeta Sporturilor - 6,75 lei moldoveneşti şi Pro Sport - 7 lei moldoveneşti.

Astfel, vor fi distribuite ediţiile de luni şi marţi ale publicaţiilor cotidiene, iar pe viitor să fie disponibile şi celelalte ediţii.

"Acest lucru s-a decis în urma unui proces îndelungat de negocieri. În funcţie de succesul vânzărilor, vom aduce în chioşcuri şi alte titluri", a declarat Maia Hohlova, şefa departamentului vânzări a Moldpresa.

Maia Hohlova a mai precizat că, în viitorul apropiat, este posibil să fie aduse şi publicaţii în limbile engleză, franceză, spaniolă, italiană şi germană.

sursa: mediafax

Posted

In sfarsit se mai intampla si lucruri bune ce privesc tara noastra.

Mi se pare o idee buna, dar la fel de bine ar putea sa aduca si ei la noi 2-3 ziare. Cum ei vor afla ce se intampla prin Romania, asa si noi poate vrem sa stim cum mai stau treburile pe acolo.

Posted

Bine ca mai afla si cei din Moldova ce se mai intampla pe la noi.

Da, sa afle si ei despre base, despre mafioti,despre bercea mondialu si alte panarame!

HUOOO BASESC !HUOOO ROMANILOR,HUOOO DOCTORILOR,HUOO ROMANIEI INCEPAND DE LA PRESEDINTE PANA LA CEL MAI ANALFABET.TARA DE TICALOSI,DE MANELISTI,DE SPURCATI,DE TIGANI.RUSINE NU SUNTETI DEMNI PTR. EUROPA .ATI AJUNS CA SOMALIA .HUOOO ANIMALELOR

Posted

nu cred ca ii intereseaza pe aia ce se intampla in bucuresti , si in restul oraselor...

Guest stefteo21
Posted

In sfarsit se mai intampla si lucruri bune ce privesc tara noastra.

Mi se pare o idee buna, dar la fel de bine ar putea sa aduca si ei la noi 2-3 ziare. Cum ei vor afla ce se intampla prin Romania, asa si noi poate vrem sa stim cum mai stau treburile pe acolo.

Desigur, nu stiam de ce sunt eu intristat de fiecare data cand ma gandesc la Republica Moldova si era pentru faptul ca nu stiam dom'le ce fac dansii in tarisoara lor. Eu sunt din Iasi si nu-mi pasa..

Guest stefteo21
Posted

cam scumpe ... 7 lei PRO sportu .. fac profit astia de 5 lei pe ziar ..

BASARABIA PAMANT ROMANESC !

Sunt lei moldovenesti... leul moldovenesc e mult mai slab decat leul romanesc ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...