Random Hero Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Google a publicat imagini conceptuale cu un tablet PC bazat pe sistemul de operare Chrome OS dezvoltat de companie, care să rivalizeze cu iPad-ul lansat în ianuarie de Apple, potrivit PC World. Imaginile au fost postate pe siteul Google Chromium Projects cu două zile înainte de prezentarea Apple iPad de săptămâna trecută, menţionează PC World.Proiectul a fost adus în atenţia blogurilor şi publicaţiilor specializate la începutul acestei săptămâni, după ce unul dintre designerii Chrome/Chrome OS a făcut referiri pe blogul personal şi pe pagina de Twitter la tableta pregătită de Google.Potrivit companiei, printre funcţiile unui tablet PC bazat pe Chrome OS se va număra şi tastatura "virtuală", care apare pe ecranul tactil, caracteristică şi a iPad-ului, dar şi a telefoanelor mobile "inetligente" lansate în ultimii ani.Chrome OS, bazat pe platforma Linux, a fost lansat de Google în noiembrie ca sistem de operare destinat notebook-urilor, însă unii analişti consideră că produsul ar fi util şi tabletelor orientate către nagivarea pe internet.Sistemul de operare a fost dezvoltat în urma lansării browser-ului web Google Chrome.Steve Jobs, directorul general al Apple, a reacţionat dur în trecut la eforturile Google de a intra pe piaţa iPhone, notează PC World, sugerând că mediatizarea tabletei Google ar putea atrage atenţia "creierului" din spatele produselor Apple.Gigantul american Microsoft este un jucător mai vechi pe piaţa tablet PC-urilor, inventând practic termenul în anul 2001, şi a lansat recent cea mai nouă versiune a tabletei Slate PC.sursa: mediafaximagini: The Chromium Projects
kristo1945 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 E mai frumos decat iPad.Are un design mai altfel , si sistemul de operare cred ca e foarte rapid ( am testat sisemul de operare Chrome OS Live si mergea foarte rapid :) ).Poate o sa fie mai bun decat iPad ;)
Alecswtzu Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Pffai ce fain arata, pretul v'a fii mai ridicat decat iPad ?
nu ma cunosti Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 mi se pare mai misto decat Ipad-ul.. oricum, in ultima vreme Google a inceput sa intre serios pe piata celor de la Apple.
dragoshevil Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Pffai ce fain arata, pretul v'a fii mai ridicat decat iPad ?nu cred ..ei vin din urma si ar trebui sa aiba o oferta mai buna decat cei de la apple.I-pad e in jur de 450 -500 euro.Oricum e de apreciat ce fac cei de la Google.
Mihnea Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nu cred ca v`a prinde mai bine decat I-pad`ul , si cred ca o sa fie mai scump
Random Hero Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Nu cred ca v`a prinde mai bine decat I-pad`ul , si cred ca o sa fie mai scumpEu sunt de parere ca va avea un raport calitate/pret net superior lui iPad.
Puscarie Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 iPad-ul e mai mic rivalul iPad-ului e mare daca e mai ieftin de cat iPadul , va cumpara multa lume
TwentySix Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 imi place mai mult asta de la google decat de ipad..ala e prea mare nus..
The Wizard Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 problema e ca ala e concept (in lucru) si ipad s-a lansat deja.deci ipad are deja un avantaj, iar aia de vor asa ceva nu cred ca o sa astepte un an, poate si mai mult, pana scoate google tableta.