Komisaru Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 BA DA PE MINE NU MA SUSPECTEAZA NIMENI ? SA MOR EU SUNTETI NESIMTITIte-as "suspecta" un pic
Fecioara_Maria Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 te-as "suspecta" un picmersi :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
Razvan Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 daca lloyd zice lukl, lukl sa fie.. experiente anterioare :Dvotez lukl
pitikoo Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Il asteptam pe andi si am zis sa nu se impiedice @marieto Sunt sigur ca ROLUL TAU ESTE NEINSEMNAT!!! Dar ce rost are sa tinem un joc un user care NU PARTICIPA DE LOC ?! Dar ce rost are sa-l eliminam pe el in loc sa-l eliminam pe cei care PARTICIPA NEGATIV la joc ? nu e lukl mafiotul, nu-l votati :).
Ioana Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ok, in fine .. am3 suspecti, astept o dovada mai bunaRadu,Slaban si ... Ioana :):blink: wtf? eu azinoapte am baut un pic..mai mult cu dev si apoi somn,ce e asa suspect?
pitikoo Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 :blink: wtf? eu azinoapte am baut un pic..mai mult cu dev si apoi somn,ce e asa suspect? tu la fiecare editie bei ?
Guest marietta Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 exact...si cum adica nu particip?..ce ti se pare ca fac...postez mai incet da nu deloc...si ce logica ii asta la tine sa elimini chiar daca crezi ca am rol neinsemnat...deget acuzator komisaru
Komisaru Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dar ce rost are sa-l eliminam pe el in loc sa-l eliminam pe cei care PARTICIPA NEGATIV la joc ?Pentru fun?
Guest marietta Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 atunci haideti sa il eliminam pe komisaru asa ..pt fun ;)
Life Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ioana, daca e asa cum ai zis, daca chiar ai baut, ce ai facut cu radu si slabanu ?:) .. v-am vazut impreuna :-"
Fecioara_Maria Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 votati ma Ioana ca e sigur stiu eu asta
Ioana Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ^acum vrei sa-mi bagi strambe ca nu m-am culcat cu tine,a? :-?ioana, daca e asa cum ai zis, daca chiar ai baut, ce ai facut cu radu si slabanu ?:) .. v-am vazut impreuna :-"wtf? #-o ti s-a parut..la cat de muci eram nu mai gaseam cheia de la camera..n-am iesit din camera
Komisaru Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 votati ma Ioana ca e sigur stiu eu asta ba dar ce nume ai ))))
Life Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ioana, inteleg ca esti betiva, dar ceva s-a intamplat, poate deaia nu ai nici murit .. faza e, ca nu sti udaca spui adevarul, daca tu spui adevarul, suspecti raman Radu si Slaban.
Fecioara_Maria Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Imi pun la bataie 2 degete de la picioare . Nu risc aiurea votati Ioana
Guest erifeek Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 deget acuzator Fecioara_maria ce erai asa speriat/agitat azi-noapte ? vad ca tot dadeai tarcoale pe la parter si subsol . Ce te deranja ?
Fecioara_Maria Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 deget acuzator Fecioara_maria ce erai asa speriat/agitat azi-noapte ? vad ca tot dadeai tarcoale pe la parter si subsol . Ce te deranja ?sunt somnambul sa moara mama@@Ioana vrei sa fii sotia ? Daca nu poti fi a mea nu vei fi a lu nimeni auzi a lu nimeniiiiiiiiii