Komisaru Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 In cazu asta mai bine devotati Slaban :) Si let`s think better :)Se pare ca esti pe mana cu slabanu.Mai ai putin si te pui in genunchi pentru a nu-l vota pe slaban. O sa te votez ziua urmatoare!
THuG-Radu Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Se pare ca esti pe mana cu slabanu.Mai ai putin si te pui in genunchi pentru a nu-l vota pe slaban. O sa te votez ziua urmatoare!Voteaza`ma :) Asta daca nu esti linsat tu inainte :)
Komisaru Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Voteaza`ma :) Asta daca nu esti linsat tu inainte :)Deci ma ameninti deja, asa-i?Crezi ca ma intimidezi radule?HUOOO MAFIOTILOR
THuG-Radu Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 s-au adunat deja 12 voturiDa, ai dreptate.In cazul acesta, let`s wait and see :-)@KomisaruTu ai fost cel care m`a amenintat primu. Eu doar ti`am intors`o cu aceasi moneda :D
Just_Let_Me_Go Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 radule te inseli , o sa vezi ca s-a votat bine azi :) eu nu o sa te votez next day pentru ca am o presimtire ca nu esti maf or smthing
Komisaru Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 radule te inseli , o sa vezi ca s-a votat bine azi :) eu nu o sa te votez next day pentru ca am o presimtire ca nu esti maf or smthing Daca mor la noapte, mai mult ca sigur raducu este implicat I-am vazut pozele la "poze cu tine" are fata de mafiot :D
Just_Let_Me_Go Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Daca mor la noapte, mai mult ca sigur raducu este implicat I-am vazut pozele la "poze cu tine" are fata de mafiot :D :lol: l-am vazut si eu cu pistolu in buzunar :D nu se stie daca o sa fie implicat , poate o sa te omoare un maf or smthing ca sa il scoata pe radu tap ispasitor :)
Ioana Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ioana ce faceai asnoapte cu komisaru in camera cu arme ? am pus o camera de luat vederi acolo-_- n-am iesit din camera,wtf&lies.ioana a fost vizitata doar de radu si slabanHm..parca-mi aminteste niste batai in usa,da' eram prea muci si n-am raspuns :-s
Fecioara_Maria Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 am inregistrarea am sa o uplaodez brb :D
Just_Let_Me_Go Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 am inregistrarea am sa o uplaodez brb :D si fata cealalta si cu celalalt baiat cine sunt? :rofl2:
Komisaru Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 si fata cealalta si cu celalalt baiat cine sunt? :rofl2:MISTER!
Ioana Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Si din asa-zisele probe ti-a iesit ca-s murdara? -_-
Fecioara_Maria Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dap , nu am nimic personal cu tine dar daca eu te suspectez pe tine nu ar fi corect fata de ceilalti sa te ocolesc doar pe motivul ca esti fata . Pace si nu fi suparata , ma duc sa dau in carti sa vad ce viitor ma asteapta .
fanaticaldoll Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 da...moare slăban - capul mafieiaştept ţinte! nu mai postaţi după mine, vă rog!
fanaticaldoll Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 moare marietta, mercenarîncepe ziua 3.Trăiesc:1.Luk2.Zeal3.Crazy kid 4.Andix5.Zaponline6.Poland7.Irina8.Komisaru9.Mihai10.Erifeek (rene)11.12.Liquidlove13.Pitikoo 14. Radu15. dev16. Brink_BA (fecioara maria)17. wanksta 18. loyd19. silenR20. memmo21. Ioana22. 23. Equilibrium24. Au murit:Lancelot - mafiotSlăbanu - naşMarietta - mercenarylinşare instantă 11 voturilinşare la termen 9 voturi
THuG-Radu Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Komisaru, daca nu ai activitate noaptea, de ce acuzi pe nedrept ?
POLAND Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Deci, am investigat, am descoperit ceva rau.. am rugamintea sa luati in considerare votul meu. Daca gresesc, doresc sa fiu linsat :)Votez brink_BA ( bonito)
dev Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ioana ce faceai asnoapte cu komisaru in camera cu arme ? am pus o camera de luat vederi acoloSfantu` Marin ... cred ca camera ta e cu poza pusa din ziarul din `67 ... Ioana e cu mine-n camera de cand suntem aici la hotel :rofl2: &lies.ioana a fost vizitata doar de radu si slabanAgain ... WRONG ... citeste mai sus ;)-_- n-am iesit din camera,wtfNu da explicatii de tampeniile care le facem noi dupa vin :D
Zeal Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ok then, pe mana voastra de data asta ... cu toate ca mai am cateva piste votez brink_ba