Jump to content
fanaticaldoll

Mafia 9 - "Less is more"

Recommended Posts

Posted

^ a avut activitate pe timp de noapte, asupra ioanei :) .. ioana e inca vie, deci ea s-a aparat => radu/slaban vinovat

am facut sti tu ce ba :( nu mai are voie omu sa-si satisfaca nevoile :))

Posted

Hmm.. nu votez pentru ca nu e o dovada concreta ca el ar fi mafie sau psihopat, ma rog. Ma abtin de data asta, dar daca aveti dreptate o sa merg pe mana voastra data viitoare. Nu cred ca e cazul sa ne precipitam, a murit un mafiot, e un lucru bun, chiar foarte bun dar..

Posted

pentru toti care cred ca sunt incomptenet sau prostii, V-am zis, investigatiile mele NU SUNT SIGURE, nu sunt un politai, am alt rol foarte util, mai dati cu ochii acolo, radule, n-am zis ca esti vinovat, am zis doar ca esti suspect, pt ca ai avut activitati nocturne la fel ca si slaban.Pe slaban l-a suspectat si zeal ==> ceva urat e la mijloc... sper ca v-am lamurit

Posted

Fie , merg pe mana voastra .

Luk sa nu crezi ca te scap din ochi :P ...Daca ma omori la noapte nu faci decat sa te sacrifici inutil :lol:

votez Slabanu

Posted

Fie , merg pe mana voastra .

Luk sa nu crezi ca te scap din ochi :P ...Daca ma omori la noapte nu faci decat sa te sacrifici inutil :lol:

votez Slabanu

:rofl2: cum sa te omor ma bulane? =)) bun linsare instanta , cred ca o sa mi se adevereasca suspiciunile :D daca slaban e maf , POLAND e next , nu il voteaza :).

Posted

Si ce vrei sa zici cu asta ? Par suspect sau ceva ? Ok atunci, o sa il votez si eu sa vedem. Daca nu aveti dreptate o sa fie urat jocul, daca aveti, stima.

Votez slaban

ps: e POLAND :(

Posted

Si ce vrei sa zici cu asta ? Par suspect sau ceva ? Ok atunci, o sa il votez si eu sa vedem. Daca nu aveti dreptate o sa fie urat jocul, daca aveti, stima.

Votez slaban

ps: e POLAND :(

da , ai votat si tu dupa ce avea 12 voturi :D tu esti urmatoru` dude :D

#k , fie , e POLAND , am editat :D

Posted

Nu le-am numarat sincer.

Mai degraba pari tu suspect pentru ca suspectezi pe un individ asa, pe degeaba. O sa vedem la noapte ce va fi :)

aiurea? avea 10 voturi si tu nu voiai sa il votezi :) esti mana in mana cu el , ok , eu sunt suspectu nu? 8-|

Posted

Ioana ce faceai asnoapte cu komisaru in camera cu arme ? am pus o camera de luat vederi acolo

Ii da cineva warn / suspend specimenului? -_-

Opa Radu , ce vrea sa zica asta ?:D

Posted

In cazu asta mai bine devotati Slaban :) Si let`s think better :)

de ce te-ai da tu de gol ? :-?

de ce? ...

Ca sa intrebi tu ma -_- .

Ce intrebare e asta ma ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...