slabaNu^ Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ^ a avut activitate pe timp de noapte, asupra ioanei :) .. ioana e inca vie, deci ea s-a aparat => radu/slaban vinovat am facut sti tu ce ba :( nu mai are voie omu sa-si satisfaca nevoile
mihai91 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 oke , devotez luk votez slabanu desi am un presentiment ca gresim
Komisaru Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 am facut sti tu ce ba :( nu mai are voie omu sa-si satisfaca nevoile Gata fundulet, ai fost linsat!Spune ce rol ai acum
Just_Let_Me_Go Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 oke , devotez luk votez slabanu desi am un presentiment ca gresimo sa vezi ca nu gresesti :) trust me
POLAND Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Hmm.. nu votez pentru ca nu e o dovada concreta ca el ar fi mafie sau psihopat, ma rog. Ma abtin de data asta, dar daca aveti dreptate o sa merg pe mana voastra data viitoare. Nu cred ca e cazul sa ne precipitam, a murit un mafiot, e un lucru bun, chiar foarte bun dar..
Life Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 pentru toti care cred ca sunt incomptenet sau prostii, V-am zis, investigatiile mele NU SUNT SIGURE, nu sunt un politai, am alt rol foarte util, mai dati cu ochii acolo, radule, n-am zis ca esti vinovat, am zis doar ca esti suspect, pt ca ai avut activitati nocturne la fel ca si slaban.Pe slaban l-a suspectat si zeal ==> ceva urat e la mijloc... sper ca v-am lamurit
THuG-Radu Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Una e sa fi the bad guy si alta e sa ai activitati nocturne :)
andix3x Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Una e sa fi the bad guy si alta e sa ai activitati nocturne :) Depinde ce fel de activitati nocturne efectuezi :) Slaban ? De ce Slaban ?
pitikoo Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Depinde ce fel de activitati nocturne efectuezi :) Slaban ? De ce Slaban ? Ca asa au zis Zeal si Wanksta <_<. Pardon
andix3x Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Fie , merg pe mana voastra . Luk sa nu crezi ca te scap din ochi :P ...Daca ma omori la noapte nu faci decat sa te sacrifici inutil :lol:votez Slabanu
Just_Let_Me_Go Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Fie , merg pe mana voastra . Luk sa nu crezi ca te scap din ochi :P ...Daca ma omori la noapte nu faci decat sa te sacrifici inutil :lol: votez Slabanu :rofl2: cum sa te omor ma bulane? bun linsare instanta , cred ca o sa mi se adevereasca suspiciunile :D daca slaban e maf , POLAND e next , nu il voteaza :).
Komisaru Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 HAI SLABANE SPUNE CE ROL AI! AI FOST LINSAT!
POLAND Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Si ce vrei sa zici cu asta ? Par suspect sau ceva ? Ok atunci, o sa il votez si eu sa vedem. Daca nu aveti dreptate o sa fie urat jocul, daca aveti, stima.Votez slabanps: e POLAND :(
Just_Let_Me_Go Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Si ce vrei sa zici cu asta ? Par suspect sau ceva ? Ok atunci, o sa il votez si eu sa vedem. Daca nu aveti dreptate o sa fie urat jocul, daca aveti, stima.Votez slabanps: e POLAND :(da , ai votat si tu dupa ce avea 12 voturi :D tu esti urmatoru` dude :D#k , fie , e POLAND , am editat :D
POLAND Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Nu le-am numarat sincer.Mai degraba pari tu suspect pentru ca suspectezi pe un individ asa, pe degeaba. O sa vedem la noapte ce va fi :)
Just_Let_Me_Go Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Nu le-am numarat sincer. Mai degraba pari tu suspect pentru ca suspectezi pe un individ asa, pe degeaba. O sa vedem la noapte ce va fi :) aiurea? avea 10 voturi si tu nu voiai sa il votezi :) esti mana in mana cu el , ok , eu sunt suspectu nu?
Fecioara_Maria Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ioana ce faceai asnoapte cu komisaru in camera cu arme ? am pus o camera de luat vederi acolo
Life Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 &lies.ioana a fost vizitata doar de radu si slaban
THuG-Radu Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 &lies.ioana a fost vizitata doar de radu si slabanIn cazu asta mai bine devotati Slaban :) Si let`s think better :)
andix3x Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ioana ce faceai asnoapte cu komisaru in camera cu arme ? am pus o camera de luat vederi acoloIi da cineva warn / suspend specimenului? -_-Opa Radu , ce vrea sa zica asta ?:D
Razvan Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ii da cineva warn / suspend specimenului? -_-de ce? ...
andix3x Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 In cazu asta mai bine devotati Slaban :) Si let`s think better :)de ce te-ai da tu de gol ? :-? de ce? ...Ca sa intrebi tu ma -_- . Ce intrebare e asta ma ?