Ioana Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 S-o iau ca pe o amenintare? :-?..oricum NU vreau sa fiu sotia ta,cu unu' ca tine n-am sa umblu niciodata
Life Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ok, va spun eu cum sta treaba cu fecioara vietii:totul incepe intr-o noapte, in care, presupusa betzivana(lol) ioana, a fost "cautata"( nu va ganditi la prostii ) noaptea de catre 2 persoane : Radu si Slaban, unul dintre ei (daca nu aman2) fiind MAFIOT.Sa zicem ca ei au presupus ca cineva i-a investigat bla bla, si l-a pus pe parteneru lui "Fecioara Maria(lol again)" sa o elimine pe Ioana,deoarece aceasta fiind betiva, nu a putut fi omorata noaptea, iar acum mafiotii incearca sa scape de ea ziua.Toate acuzatiile mele sunt bazate pe investigatii, dar nu este 100% care din radu/slaban e cel rau.Ramane de vazut, vin niste investigatii mai concrete, sau mergem la "ala bala" intre radu si slaban :D
Fecioara_Maria Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 S-o iau ca pe o amenintare? :-?..oricum NU vreau sa fiu sotia ta,cu unu' ca tine n-am sa umblu niciodataIoana intelege m0am indragostit de tine dupa ce am facuto cu oaia aia mi-am dat seama ca te iubescori termini tu, ori termin eu!!fanaticaldoll
Ioana Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ioana intelege m0am indragostit de tine dupa ce am facuto cu oaia aia mi-am dat seama ca te iubescsa nu te mai aud -_-
Life Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 chiar daca nu as sti ce stiu, nici un om normal,intreg,de partea buna, nu s-ar comporta ca si fecioara wannabe... ar fi un motiv destul de bun sa-l linsam cmon guyz, mai postati si voi, ca jucam in 3
Fecioara_Maria Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ok, va spun eu cum sta treaba cu fecioara vietii:totul incepe intr-o noapte, in care, presupusa betzivana(lol) ioana, a fost "cautata"( nu va ganditi la prostii ) noaptea de catre 2 persoane : Radu si Slaban, unul dintre ei (daca nu aman2) fiind MAFIOT.Sa zicem ca ei au presupus ca cineva i-a investigat bla bla, si l-a pus pe parteneru lui "Fecioara Maria(lol again)" sa o elimine pe Ioana,deoarece aceasta fiind betiva, nu a putut fi omorata noaptea, iar acum mafiotii incearca sa scape de ea ziua.Toate acuzatiile mele sunt bazate pe investigatii, dar nu este 100% care din radu/slaban e cel rau.Ramane de vazut, vin niste investigatii mai concrete, sau mergem la "ala bala" intre radu si slaban :Dare dreptate @@ deci acuma care sunt mafioti va zic eu sigur care e mafiot Ioana Wanksta Comisaru erifeek
Life Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 fecioar`o, tu esti doar intermediaru cuiva.. se vede asta clar, pacat ca nu aveti putina psihologie in voi .. puteti citi rolul cuiva doar din vorbele sale
Dropkillerz Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 daca lloyd zice lukl, lukl sa fie.. experiente anterioare :Dvotez luklNu te lua dupa mine,eu am mers pe mana lui mihai,nu dobanesc aceiasi putere ca in ultima excursie.
Ioana Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [forumu' pacii <_<]oricum mi se pare un pic suspect cum "arunca" fecioara asta a pacii acuzatiile :)
Fecioara_Maria Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 fecioar`o, tu esti doar intermediaru cuiva.. se vede asta clar, pacat ca nu aveti putina psihologie in voi .. puteti citi rolul cuiva doar din vorbele salesunt trimis de o rasa extraterestra sa salvez terra . GOD SAVE US
Zeal Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 vreun politist l-a investigat pe slaban/radu ?tu cu ce il banuiesti pe slaban?... nu de alta dar il banui si eu :D
Life Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ^ a avut activitate pe timp de noapte, asupra ioanei :) .. ioana e inca vie, deci ea s-a aparat => radu/slaban vinovat
Fecioara_Maria Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 BA MI-AM PUS 2 DEGETE DE LA PICIOR LA BATAIE CHIAR NU CONTEAZA ASTA ?
Zeal Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ^ a avut activitate pe timp de noapte, asupra ioanei :) .. ioana e inca vie, deci ea s-a aparat => radu/slaban vinovatdubiile mele + dubiile tale = winvotez slabanu sunt 100% sigur ca nu gresesc. voi acum credeti ce vreti.
Life Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 devi enervant- fecioaraVotez slabanueu am spus, nu sunt sigur, am asteptat ceva mai concret, dar daca si tu il suspectezi, e clara treaba :)
fanaticaldoll Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 BA MI-AM PUS 2 DEGETE DE LA PICIOR LA BATAIE CHIAR NU CONTEAZA ASTA ?warn up, eşti mult prea obositor!nu mă face să regret că te-am lăsat să joci!
Guest erifeek Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 BA MI-AM PUS 2 DEGETE DE LA PICIOR LA BATAIE CHIAR NU CONTEAZA ASTA ?chiar esti iritant .pe ce baza faci afirmatia asta , ca eu sunt mafiot ? Intereseaza-te si cine stie , poate te inseli :) .votez Fecioara_mariaapropo , cand te-am intrebat de ce erai agitat , stiam bine raspunsul , vroiam sa vad ce explicatie imi dai tu . pacat..
Life Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 FECIOARA, dupa comportament e un psihopat, halucinatii,nebunie,acuzatii .. profil perfect .. eu zic sa mergem toti impotriva lui slaban, macar avem ceva sigur
Guest marietta Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ..eu nu stiu cu cine sa votez...mie komisaru mi se pare suspect!!...
zaponline Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ..eu nu stiu cu cine sa votez...mie komisaru mi se pare suspect!!...Doar ca s-a luat de tine?In fine, mafia e un joc de trial and error. Incercam pana ne iese, altfel nu avem cum.
Equilibrium Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 A murit un mafiot. Deci situatia sta cam asa... ori avem un psihipat printe noi ori inca un clan mafiot ori amandoua O_oAm intrat intr-un iad :(.
Just_Let_Me_Go Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 vad acuze si voturi asupra mea , dovezi? canci #pana atunci , din ce am citit , votez slabanu pare sa fie cel mai suspect , loydule , nu cumva tu si mihai sunteti masoni?