Mihnea Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Avatar" si "The Hurt Locker" conduc in cursa pentru Oscaruri cu cate noua nominalizari fiecare.Cel mai bun regizor James Cameron- "Avatar", Katherine Bigellow- "The Hurt Locker", Quentin Tarantino- "Inglorious Basterds", Jason Reitman- "Up in the Air", Lee Daniels- "Precious"Cel mai bun film"Avatar", "The Blind Side", "Precious", "District 9", "An Education", "The Hurt Locker", "Inglorious Bastards", "Precious", "Up", "A Serious Man", "Up in the Air"Cea mai buna actrita in rol principalSandra Bullock- "The Blind Side"; Helen Mirren- "The Last Station"; Carey Mulligan- "An Education"; Gabourey Sidibe- "Precious: Based on the Novel `Push' By Sapphire"; Meryl Streep- "Julie & Julia." Cel mai bun actor in rol principalJeff Bridges- "Crazy Heart", George Clooney- "Up in the Air", Colin Firth- "A Single Man", Morgan Freeman- "Invictus", Jeremy Renner- "The Hurt Locker"Cel mai bun actor in rol secundarMatt Damon- "Invictus", Woody Harrelson- "The Messenger", Christopher Plummer- "The Last Station", Stanley Tucci- "The Lovely Bones", Christoph Waltz- "Inglourious Basterds"Cea mai buna actrita in rol secundarPenelope Cruz- "Nine", Maggie Gyllenhaal si Vera Farmiga-"Up in the Air", Anna Kendrick- Up in the Air", Mo'Nique, "Precious: Based on the Novel 'Push' by Sapphire" Cel mai bun film de animatie"Coraline", "Fantastic Mr. Fox","The Princess and the Frog", "The Secret of Kells", "Up"Cel mai bun scenariu original"Inglourious Basterds", "The Hurt Locker", "The Messenger", "A Serious Man", "Up"Cel mai bun scenariu adaptat"District 9", "An Education", "In the Loop", "Precious", "Up in the Air"Cel mai bun film strain "Ajami" (Israel), "El Secreto de Sus Ojos" (Argentina), "The Milk of Sorrow" (Peru), "Un Prophete" (France), "The White Ribbon" (Germany)
Slash09 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Avatar , apropo cei care o sa mai posttai treaba cu avatar,va pun o intrebare,ati vazut filmu :oPS: eu da
Guest relife Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 la cati bani sau bagat in avatar si la ce incasari au avut nici nu ma mira ca au castigat
Mackensen Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Avatar, nu mi se pare tocmai cel mai potrivit film pentru oscar...
lego_kid Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 de ce nu nevertouchreal ? motiv ? argument ?La cate efecte si la cat suspans e in filmul Avatar cum sa nu fie macar nominalizat ..
Andu Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nici mie nu prea mi-a placut avataru dar se pare ca la cate incasari a avut sigur ia oscaru.
Stalk3r Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Zici ca sunteti unchiu-meu' , doar el a mai zis ca Avatar nu e cine stie ce si ca "Apocalipto" sau "30000 BC" a fost mult mai bun :-?, bine voi nu ati zis asta but anyways ..
Alecswtzu Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ce'ai ma, Avatar merita Oscaru' e cel mai bun film pe anu' trecut.
K1dduletz Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 James Cameron- "Avatar", Katherine Bigellow- "The Hurt Locker"aici se duce lupta
{Strik3} Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dintre filmele din lista District 9 mi se pare surpriza pentru ca apare foarte des. L-am vazut R5 cand a aparut si mi-a placut la nebunie dar nu ma asteptam sa fie nominalizat la atatea categorii.Sper sa castige cateva Oscar-uri :)
acelasi_bandit Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Sincer am vazut Avatar,povestea din el e asa si asa..dar se putea mai bine ..per total nu isi merita locul
nu ma cunosti Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 banii multi investiti, un regizor inteligent, mie mi se pare destul de clar de ce Avatar e primul in topul nominalizarilor.