Jump to content
K1dduletz

"Madonna ma obliga sa facem sex pe muzica ei!"

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

La ceva vreme dupa despartirea de diva, se pare ca regizorul Guy Ritchie inca a mai pastrat ceva sechele. Asa ca vorbeste despre cum e sa faci sex cu Madonna.

"O nebuna si obsedata! Ganditi-va ca ma obliga sa facem sex cu piesele ei in fundal. Ii placea mai ales pe un fotoliu, cu sistem audio incorporat, in care muzica se auzea stereo. Avea fotoliul pe 10 culori diferite", isi aminteste bietul Guy Ritchie la ce corvoade era obligat pe vremea cand era domnul Madonna.

"Mie imi placea sexul pe pat, dar ea il vroia complicat. Si ma obliga sa facem sex pe muzica ei. Stiu pe dinafara 'Secrets', 'Vogue', 'Holyday' si toate cele 500 de cantece, pentru ca eram obligat sa le ascult si in momentele intime", si-a spus regizorul naduful. Dupa care, a tinut s sublinieze, din nou ca artista e o femeie geniala, dar narcisista.

Madonna si Guy au impreuna un fiu si s-au despatit in 2008.

Sursa: Pro Tv

Posted

ce prostie de stire.. sectiunea asta zici ca a ajuns Cancan.. numai acolo vezi asemenea stiri.

E mai usor de facut +1 intr-o astfel de stire decat intr-una in care se prezinta ceva cu adevarat interesant.

Posted

ma da asta era barbat sau ce era ? nu putea sa o puna la locul ei...ce draq facea ce zicea aia...

Posted

Ce fatalau , mi se pare o porcarie sa iasa sa zica asa ceva in public , ca si-o tragea cu madonna pe ritm de samba , tangou sau mai stiu eu ce ...

Posted

de la madona te poti astepta la orice, cred ca e prima poza (aparitie) in care am vazut-o si sa nu fie provocatoare

La varsta ei , nu stiu ce ar mai putea fi provocator ...

Posted

Ce fatalau , mi se pare o porcarie sa iasa sa zica asa ceva in public , ca si-o tragea cu madonna pe ritm de samba , tangou sau mai stiu eu ce ...

De acord!

Ca sa nu mai zic ca era prea sclav daca accepta lucrul asta desi nu-i facea nici o placere ...

Posted

Doar atat ? Ma asteptam sa zica mai multe despre fanteziile lui Madonna , ca o faci intr-un fotoliu ? Ce mi-a placut la fotoliu era ca avea sistemu incorporat , daca avea si vibratii era fantezia perfecta =))

Posted

La ce te asteptai Madonna fiind in trecutul indepartat prostituata a vrut saraca sa isi aduca aminte de gfanteziile cu barbati pe care le-a avut.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...