Jump to content
K1dduletz

Toreador de 12 ani, luat in coarne de un taur!

Recommended Posts

Posted

Momente de oroare in timpul unui spectacol de corida care a avut loc in Columbia. Publicul a inceput sa tipe cand taurul de 160 de kilograme l-a pus la pamant pe Michelito, micul mexican care a devenit vedeta in lumea luptelor cu tauri.

Animalul furios l-a impus de mai multe ori, inainte ca tatal sau si alti cativa toreadori sa intervina, ca sa-i distraga atentia.

Baiatul a fost salvat in cele din urma si dus pe margine, ca sa primeasca ingrijiri. Spre surprinderea tuturor insa, el a reaparut in ring dupa putin timp, iar taurul l-a pus din nou la pamant - de aceasta data i-a pus la pamant si pe cei care i-au sarit in ajutor copilului. Dar Michelito n-a vrut sa renunte: desi a fost impuns a doua oara, a reusit sa incheie spectacolul.

Micul toreador a scapat numai cu rani usoare, insa incidentul va redeschide dificila dezbatere despre varsta minima pe care trebuie sa o aiba cei care lupta cu taurii.

Video spune totul...

Sursa: Pro TV

Posted

Dupa ce a fost luat in coarne a continuat , copil fara teama de moarte :dontknow: , nu s`a lasat pana nu a omorat taurul .... la 12 ani ma jucam cu masinutele , iar el ... :))

Posted

Ma bucur pentru faptul ca ala a fost ciufulit putin de taur :wub:

asa este , sunt niste tampiti astia , se "joaca" cu ei in arena si dupa le baga sabia in cap , jeguri de oameni :dooh: , parerea mea ; oricum asta da hobyy pentru unul de 12 ani :lol:

Posted

am vazut si eu video-ul la stiri , incredibil ca pustiul a avut curaj sa revina in arena dupa ce a fost luat in coarne de taur, nu cred ca multi au curajul asta

Posted

am vazut si eu video-ul la stiri , incredibil ca pustiul a avut inconstienta sa revina in arena dupa ce a fost luat in coarne de taur, nu cred ca multi au inconstienta asta

Am inlocuit ceva in postul tau. Pacat ca taurul nu are un rationament si nu isi poate da seama cand omul da in prostie, ca sa actioneze in consecinta.

Posted

ce ma bucuram daca il omora pe tancul ala...

cand aia chinuie taurul ala atata timp nu mai invervin organizatiile lu peste?

daca ii dai o palma la caine imediat te trezesti cu 7 citatii la usa.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...