Jump to content
Mortu

cum stati cu parcarile la bloc ?

Recommended Posts

Guest RoB3rTo
Posted

@ Casp3r : Vad ca ai "nas" de carbon, tu ai topicul pe 4tuning "Bmw E46- Mission Carbon" ?

In legatura cu ala la care nu ii pasa de parcarile noastre, ca el e bo$$ si sta la casa, de ce ai mai postat tata ?

cel cu e46-le mission carbon sta in viena ..

on: e frustrant rau cu parcarile la bloc .. legea junglei idiotilor

Posted

la noi mereu a fost mai greu cu parcarile fiindca tata avand 3 masini de teren un touaeg un x5 si un q7 cu care mergem mai mult mama nu prea a gasit loc da odata ia furat locul unui vecin care sa suparat da na avut ce sa faca

Posted

Oare cum ? Prost bineinteles.

Trebuie sa trag din greu sa ajung pana in maxim ora 17 acasa ca sa prin un loc liber. Aaa...si bineinteles ca se mai gaseste cate un retard care ocupa 3 locuri de parcare, sau unul care blocheaza intrarea / iesirea pe spatiul de langa bloc , unde se mai pot parca inca vreo 6 masini.

Romania deh.

Apropo. de rev. am fost intr-un orasel austriac cu o populatie de 10000. Ei...orasul ala avea 2 parcari subterane pe 5 nivele si 3 pasaje subterane pe sub artera principala... THA FUCK !??!!

@The_animator : /rofl

Nu zic ca ce spui nu ar fi adevarat, pentru ca nu am de unde sa stiu dar, si nu vreau sa jignesc, D A R , pentru ce X5,Q7 & Touareg... it's beyond me.

Posted

e naspa cu parcarile ...frate eu nu am unde sa bag hammeru ..tata cu limuzina lui e...e si mai naspa .. :>

@!tard's

inainte sa vina vanghelionu prin spatele blocului era totul bine , a venit prea sfintitul primar , a facut zob gradinile o adevarata degringolada , a cimentat tot ce se putea ... acum avem un adevarat aerodrom in spatele blocului , o gramada locuri de parcare .... nu e seara de la dnzeu sa nu se certe cineva pe parcare ..batai , injuraturi...nebuneli ....

"cum stati cu parcarile la bloc ?"

inghesuiti frate ...

Posted

la noi mereu a fost mai greu cu parcarile fiindca tata avand 3 masini de teren un touaeg un x5 si un q7 cu care mergem mai mult mama nu prea a gasit loc da odata ia furat locul unui vecin care sa suparat da na avut ce sa faca

Totusi, ce face cu 3 masini de teren? A, le incearca pe fiecare sa vada care e mai buna? Iti dau un sfat, alege Touaregul. ;)

On: Am mai zis cum sunt parcarile la mine la bloc, mici si neincapatoare. Daca imi iau masina nici nu am unde sa o parchez, ca in rest e numai drum, nu sunt spatii libere sa zici ca o pui mai departe :))))))))

Preferabil ar fi sa imi cumpar un matiz / tico, il bag in buzunar si il iau cu mine in casa... :D :D

Posted

Nu am nimic cu cei care parchează în parcarea din spatele blocului meu şi nu am loc, îmi fac găsesc eu ceva pe acolo, dar când văd că alţii parchează acolo şi în faţa blocului lor parchezi un TIR mă enervez la culme :). Ca noroc că am garaj pentru Dacia mea, dar când nu găsesc loc de parcare pentru a lui fratemeu, fac urât :))

Posted

Eu stau la casa , insa masinile domnilor de la bloc ajung pana in fata casei mele si totusi este o distanta de 200 intre acele blocuri si casa mea :))

Posted

Cam off topic ce voi scrie: mi s-a parut destul de comic modul de parcare prin diferite orase din Spania (nu peste tot): toti aveau masinile usor botite pe barile din fata/spate pentru ca se parca lovind usor masinile de langa. Fireste ca se lasa masinile pe liber. Initial nu am crezut ca este adevarat, insa pana la urma l-am vazut pe unul dintre soferi executand o astfel de parcare.

Insa nu cred ca acest lucru ar fi acceptabil la noi in tara...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...