Mortu Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Am scris un articol la mine pe blog despre asta, dar totusi oare sunt singuru care are parte de astfel de specimene ?Evident cei care traiesc la casa, traiesc in lux dpdv al parcarilor. Sunt usor frustrat de nesimtirea unora care pot sa afirme ca ALA e locul lui, desi primaria nu ofera locuri de parcare proprii si personale locatarilor. Cel putin nu inca pentru ca am auzit de un proiect prin care fiecare vecin cica va avea un loc rezervat dupa ora 18:00 evident cu o mica atentie la bugetu local de vreo 100 RON/luna daca nu ma insel. (aproximativ oricum)Voi ce experiente ati avut cu parcarile?
GaBytZu97 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Am mai vazut specimene ca astea pe la mine pe la bloc. Mai vin unii in vizita la vecini si n-au macar bunu simt sa lase un nr de telefon (nu toti). Astazi, pe derdelus, am lovit cateva masini de aproape le-am rupt bara din spate. Daca sta cineva in Crangasi (sectorul 6) pe langa Lacul Morii stie cum parcheaza soferii pe spatiul verde. Nu m-as mira daca maine chiar le-am rupe barile. Imi rup eu oasele pentru masina lu' ala'. Intram cu picioarele in ele si le facem praf. Multi dintre voi poate ca nu mi-ar da dreptate. Dar puneti-va in locul meu: 2 pe sanie, ai viteza, in fata ai N masini. Vii spre masini. Ce faci? iti rupi oasele ca sa pui frana? #-o
Anonim2 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Am vazut masini batute in parcare pentru ca sunt stationate in locul gresit.
GaBytZu97 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Am vazut masini batute in parcare pentru ca sunt stationate in locul gresit.Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!apropo: masini batute? ;) @Decedat: eu zic sa-ti feresti masina ca cine stie ce-i vine aluia prin cap
kuumba2 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Prin Bucuresti asa e peste tot. De multe ori m-am invartit minute bune sa gasesc un loc sa parchez masina (cu toate ca este din clasa mica). La bloc iarasi e urat, eu nu am gasit unde sa parchez decat intr-o zona fara ciment, iar acum, iarna este foarte greu (nu am luat cauciucuri de iarna). Desi imi placea cand eram mic, de cand am masina urasc anotimpul asta :D
THuG-Radu Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Mortule, eu is de acord cu "ba ala e locu meu".Tine de respect reciproc pentru cel care parcheaza de ani buni acolo.O venit un jegos de vecin nou in bloc, de 2 ori cat mine omu, care parcheaza tot in locu meu.I`am tot ridicat stergatoarele (sa inteleaga FRUMOS ca ala nu`i locu lui).A venit intr`o zi la mine la usa sa urle ca de ce ii ridic eu lui, ca daca i le mai ridic o sa am probleme. I`am raspuns : abia astept, ABIA ASTEPT !Norocul lui sincer ca m`a rugat tata sa`l las in pace, ca altfel nu`i vedeam bine masina.Astept cu nerabdare reguli bine specificate pt. UNDE VOR FI LOCURI DE PARCARE LA BLOC PLATITE. Sa vezi ce`l ard apoi daca mai parcheaza in locu meu :X
- The Doctor - Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 La mine in parcarea din fata blocului sunt masini non-stop. Fiind majoritatea vechi locatari, se intelesesera cu locurile de parcare, mai mult sau mai putin convenabil. Dar de exemplu daca iti iei o alta masina sau vine cineva in vizita sau vecinul vede o masina nou aparuta pe locul lui, afla de unde e si vine si face scandal la usa ca de ce a parcat respectivul pe locul lui. Precizez ca nu e loc platit la stat cu drepturi de proprietar.Astfel ca mai bine nu iti cumperi masina sau preferabil o parchezi cu 10 metri mai departe, decat sa te trezesti la usa cu mosul (majoritatea asa sunt) facand scandal.Ati auzit de proiectul ala la americani cu blocul unde iti bagi masina in casa, in loc sa o lasi pe locul de parcare? Asa ar trebui si la noi.
Guest relife Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 eu stau la curte asa ca nu am astfel de probleme, spre norocul meu
Mayhem Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Sa il dau si eu pe tata ca exemplu sa vedeti ce fel de om e ))). Noi stam la bloc si deja locurile de parcare au inceput sa fie limitate iar tata are boala sa-si puna masina in locu de parcare spre geamu lui ca vrea sa o vada sa nu i-o fure cineva. Si de multe ori isi gasea locu ocupat si se criza , se ducea la vecinu care parcase acolo si in 5 min masina aluia numai era acolo. Asa ca la ce concluzie a ajuns tata , si-a mai cumparat o masina. Fordu e pentru servici iar cealalalta o tine pe ambele locuri , ca nu cumva sa ii ia cineva locu de parcare. Am scris asta ca sa vedeti ce fel de oameni pot exista ))) ps: e un munte de om tata , asa ca-si permite orice )
dev Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Apoi sa intre odata treaba aia cu 80 RON pe an ... si de la ora 17:00 sa am locul de parcare ... ca pana una alta m-am saturat sa blochez pe ei ...
yonel Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Taica-miu era sa se ia la bataie cu unul care a parcat-o in jumatatea a 2 locuri de parcare. Tin sa precisez ca el are Matiz de la serviciu.
Guest slabaNu' Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Taica-miu era sa se ia la bataie cu unul care a parcat-o in jumatatea a 2 locuri de parcare. Tin sa precisez ca el are Matiz de la serviciu.Cred ca era sa ia de batut, nu sa se ia la bataie.@ La mine la bloc am atatea parcari, ca de fiecare data cand vin acasa am unde parca. :)
vvoip Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 La mine la bloc sunt atat de multe parcari incat poti deschide un hypermarket si tot nu s-ar ocupa toate.Tare bine e in cartierul meu Sing Sing:)
yonel Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Cred ca era sa ia de batut, nu sa se ia la bataie.@ La mine la bloc am atatea parcari, ca de fiecare data cand vin acasa am unde parca. :)E clar numai tu stii ce ai vrut sa scrii
Stalk3r Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Atata timp cat nu platesti pentru un loc de parcare, daca vine altul sa parcheze in acel loc, e perfect regulamentar. Dar daca platesti la stat o taxa pentru respectivul loc atunci ai si optiunea de a chema echipa de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar , prezentandu-le lor actul de proprietate al locului de parcare, ai tot dreptul din lume sa le ceri sa ridice masina "impostorului" din locul tau de parcare.Daca nu platesti aceasta taxa.. , poti sa scrii tu B 123 ABC pe pereti si pe stalpi si pe ce vrei tu, ca omul are tot dreptul din lume sa parcheze in acel loc. Daca ii provoci daune autoturismului ca semn de razbunare si te vede proprietarul, poti face si inchisoare.Eu am loc de parcare , nu e platit , dar toti de la bloc isi au locul lor .. sa zic asa.. , si nu apar ne-intelegeri, daca vine vre-un strain si parcheaza in locul meu .. parchez si eu unde pot.
DivinE Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 E nebunie cu parcarile..nu se tine cont de bun simt. Eu am cerere pt loc de parcare de vreo 2 ani..n-am primit nici un raspuns. Se merge pe regula : parchez unde am loc :)
LilWayne Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Astia de la bloc de la mine,toata ziua se cearta pe parcari.Cand isi mai ia unu cate un rembler sta toata ziua in masina in mijlocul parcari cu usile deschise sa vada lumea ce masina si-a luat el.
Dropkillerz Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Desi stau la casa si am garaj,tata nu se mai chinuie sa o bage inauntru si se cearta cu aia ce parcheaza in fata casei,desi a pus un afurisit de semn acolo,dobitocii tot nu-l vad. :lol:
andix3x Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Foarte bine , stau la casa :lol: Totusi cand am fost in Franta am prins 2 francezi cum se certau pentru un loc de parcare....era asa de relaxant sa stai sa te uiti la ei cum se ceartau ca 2 papagali ...In vreo 2 min unul din ei a sunat la politie , au venit aia .. 2 amenzi si i-au calmat pe amandoi .
Mayhem Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ok , deci peste tot sunt probleme cu parcarea. Dar ce parere aveti despre cei care zgarie masinile altora sau le desumfla rotile pentru ca le-au luat locu de parcare ? Mamei mele i s-a intamplat aceasta faza cu cheia , nu stiu pe unde a parcat-o dar cum sa zgarii o masina nou nouta pentru un amarat loc de parcare ? Acum 2-3 luni cred ca s-a intamplat @Iar cu desumflatu rotilor iar il dau pe tata ca exemplu , am uitat sa mentionez )))
Razvan Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Mortule, eu is de acord cu "ba ala e locu meu".+1 .. consider ca e mai bine sa fie oarecum "organizat", adica sa stie fiecare unde isi lasa masina, decat sa-ti cauti mereu cate un loc de parcare si sa ajungi cateodata sa nu ai loc decat la 100 de metri de blocu` tau.. @stalker .. e vorba de bun simt :D
Fury Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Fordu e pentru servici iar cealalalta o tine pe ambele locuri , ca nu cumva sa ii ia cineva locu de parcare. prea tare #eu ce sa mai zic , vin de la faculta si eu obosit seara si vreau sa bag masina in garaj si normal ca nu pot din cauza unora care nu's in stare sa-si parcheze masinile bine . si trebuie sa fac pe detectivu care pe unde sta sa-l chem sa-si mute rabla , + de asta de o sapt am cumparat un semn mare cu ' NU BLOCA ! ' dar vad ca e degeaba .... :kar:
Buugy Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 La mine la bloc stie fiecare in mare parte dupa cum sunt locurile.@@ Va ocupa locul faceti ceva de fel http://img524.imageshack.us/i/img2636f.jpg/@ in Portugalia am ras 1 ora cand a venit tipa care a ocupat locul sa isi ia masina
Guest slabaNu' Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 La mine la bloc stie fiecare in mare parte dupa cum sunt locurile.@@ Va ocupa locul faceti ceva de fel http://img524.imageshack.us/i/img2636f.jpg/@ in Portugalia am ras 1 ora cand a venit tipa care a ocupat locul sa isi ia masinaSi e greu sa intri prin dreapta?