Jump to content
Anonim1

O lume fara romania

Recommended Posts

Nu e un topic impotriva unei minoritati ci impotriva unei stari. Daca considerati altfel il puteti inchide.

--------------------------------------------------------------------------------------

Asemenea gunoaie de oameni DEMONSTREAZA ca romanii sunt un neam de mamaligi. "Miorita" se potriveste de minune cu spiritul apatic, ignorant si fatalist al majoritatii romanilor. Cum pot asemenea oameni sa conduca afacerile cu imobiliare din CAPITALA UNEI TARI? Cum e posibil ca cel mai mare partid (cloaca PSD) sa aiba ca reprezentant, in CAPITALA unei tari, pe VANGHELIE, un repetent oligofren si mult prea precipitat? DE CE Italia a inteles, in cativa ani de zile, ca solutia impotriva celor cateva mii de tigani infractori e formarea de gherile civile, care sa-i linseze pe rand? Aici, suntem o cireada de 22.000.000, scuipati pe obraz de 400.000. Si asta decenii de-a randul. Sper insa ca tot noi sa decidem PANA CAND. Incep sa le dau dreptate celor din ND. Ne batem joc de viitorul copiilor nostri, daca ii ignoram la nesfarsit si ne lasam batjocoriti de niste oameni care REFUZA cu indarjire cultura, cercetarea, specializarea in orice domeniu (in afara de muzica -in care au un singur gen - si constructii, aici se cred "asi", insa stim cu totii ca-s praf si-aici; cine a avut tigani sa-i lucreze pe un santier stie ce vorbesc. De manele nu mai scriu nimic, ca mi-e jena).

--------------------------------------------------------------------------------------

Am citit aici acest comentariu facut de un tip satul de indiferenta si m-am mirat de revolta lui. De ce ne mai revoltam daca tot am pierdut razboiul cu incultura, cu hotia, cu minciuna? Au tinut vreodata romanii capul sus? Eu unul nu-mi amintesc cand am fost mandru de neamul meu, iar trecutul nostru istoric nu ne reda astazi demnitatea.

Cand anume am inceput sa gresim? De ce in celelalte state opiniile se coalizeaza si determina actiuni impotriva celor care vor sa le distruga sanatatea, linistea si modul de viata?

Ce nume poarta botnita noastra? Ignoranta ? Frica ? Obisnuinta ?

Nu e un topic impotriva unei minoritati ci impotriva unei stari. Daca considerati altfel il puteti inchide.

Asemenea gunoaie de oameni DEMONSTREAZA ca romanii sunt un neam de mamaligi. "Miorita" se potriveste de minune cu spiritul apatic, ignorant si fatalist al majoritatii romanilor. Cum pot asemenea oameni sa conduca afacerile cu imobiliare din CAPITALA UNEI TARI? Cum e posibil ca cel mai mare partid (cloaca PSD) sa aiba ca reprezentant, in CAPITALA unei tari, pe VANGHELIE, un repetent oligofren si mult prea precipitat? DE CE Italia a inteles, in cativa ani de zile, ca solutia impotriva celor cateva mii de tigani infractori e formarea de gherile civile, care sa-i linseze pe rand? Aici, suntem o cireada de 22.000.000, scuipati pe obraz de 400.000. Si asta decenii de-a randul. Sper insa ca tot noi sa decidem PANA CAND. Incep sa le dau dreptate celor din ND. Ne batem joc de viitorul copiilor nostri, daca ii ignoram la nesfarsit si ne lasam batjocoriti de niste oameni care REFUZA cu indarjire cultura, cercetarea, specializarea in orice domeniu (in afara de muzica -in care au un singur gen - si constructii, aici se cred "asi", insa stim cu totii ca-s praf si-aici; cine a avut tigani sa-i lucreze pe un santier stie ce vorbesc. De manele nu mai scriu nimic, ca mi-e jena).

Am citit aici acest comentariu facut de un tip satul de indiferenta si m-am mirat de revolta lui. De ce ne mai revoltam daca tot am pierdut razboiul cu incultura, cu hotia, cu minciuna? Au tinut vreodata romanii capul sus? Eu unul nu-mi amintesc cand am fost mandru de neamul meu, iar trecutul nostru istoric nu ne reda astazi demnitatea.

Cand anume am inceput sa gresim? De ce in celelalte state opiniile se coalizeaza si determina actiuni impotriva celor care vor sa le distruga sanatatea, linistea si modul de viata?

stim cu totii ce a ajuns tara asta, nu mai pune si u "sare pe rana"

Avand in vedere ca istoria se repeta,sper ca Romania sa aiba un viitor frumos,sa nu mai fie romanului rusine sa se duca in Viena sa zica de unde vine sau chestii de genul.Prezentul este stricat de conducerea tarii,oriunde,in orice organizatie cand ceva nu merge bine,este vina conducerii,asta este clar.Sa speram totusi ca urmeaza cer senin la orizont si tara sa revina pe drumul cel bun.

PS.Mandru ca sunt roman.

Toate, deşi e o singură boală.

Parafrazându-l pe Conul Leonida a lui Caragiale, care spunea:

"...fandacsie e gata; ei! si după aia, din fandacsie cade în ipohondrie. Pe urmă, fireşte, şi nimica mişcă."

La fel s-a întâmplat şi cu poporul român, din ignoranţă am intrat în obişnuinţă, la urmă ne-au impus şi frica, asta pe urma ignoranţei şi a fricii.

Poporul român e poporul care suportă atât de mult, încât e de neimaginat, însă rabufnirea lui e epocală, de o duritate nemaîntâlnită. Ferească Dumnezeu să răbufnească poporul ăsta, se comportă sălbatic, comportament de fiară bătută.

' date='Feb 1 2010, 00:36' post='4712771']

Romania :

-trecut frumos

-prezent de `cacao`

-viitor de `cacao`

Crezi tu ? Eu nu cred.Poate o sa se schimbe ceva in viitor :-?? Nu ai de unde sa stii... Degeaba prezic altii chestii.Nu au cum sa stie 100%

gresit:>

-trecut frumos

-prezent de `cacao`

-viitor si mai de `cacao`

la 13 ani as tace :)

Brink_BA ai o exprimare fenomenala ,dar ce ma impresioneaza e cum stai ontopic.

Iar cat despre viitorul Romaniei si starea actuala.....sunt indiferent...degeaba vorbiti aici de tigani si alte tampenii din Romania deoarece nu mai puteti schimba nimic.Sa recunoastem...noi chiar meritam....L-ati ales pe marinar priam data...bine sa zicem ca nu stiam ce poate sa faca....dar a doua oara...5 milioane de romani au votat cu el...asta e deja.....

Cat despre Guvern,este impartit cu ungurii,asta deja mi se pare o cretinitate nemaintalnita.Nu am nimic cu ungurii,dar sa stea la locul lor,nu sa ne guverneze noua tara.Suntem singura tara din Europa care are in guvern minoritati.

imi place ca sunt numai optimisti pe aici. totusi tot nu inteleg ce solutie ar fi din punctul vostru de vedere: sa fugim si sa ne prefacem ca nu a fost niciodata nimic aici?

ca uitati prea mult la emisiunile lu mircea badea

maybe..

Guest stefteo21

imi place ca sunt numai optimisti pe aici. totusi tot nu inteleg ce solutie ar fi din punctul vostru de vedere: sa fugim si sa ne prefacem ca nu a fost niciodata nimic aici?

maybe..

is rupti in cur de foame si nici n-au de gand sa puna mana pe-o carte vreodata in viata lor si se tot plang ca romania nu le da oportunitati si bani.

maybe..

Nu cred ca fuga e solutia romanilor ci doar a celor care au renuntat la tara. Nu trebuie sa procedam ca italienii dar pana la urma cum s-a mai spus, e vorba de viitorul copiilor nostri. Nu merita viitorul lor sa reactionam in orice fel dar in limitele legii? Imediat dupa revolutie se iesea in strada din te miri ce.

Oamenii de cultura din tara, studentii, profesorii au ajuns atat de preocupati cu supravietuire incat un meeting de protest impotriva promovarii incultilor li se pare inutil?

Nu pretind ca sunt in pozitia de a critica, dar nici nu pot sa ignor faptul ca in posturi cheie sunt pusi toti hotii si agramatii.

Guest stefteo21

Bai omule intelege si tu odata ca nu o revolutie e solutia... te caci in ea revolutie. Protest degeaba faci... ce vrei sa mergi cu pancarte prin bucuresti sa strigi jos tiganii ? Esti rasist vrei sa vina astia de la UE sa-ti traga una peste ochi ? Vezi de treaba ta si fa ceva sa fii si tu om nu ca 80% din populatia romaniei cultivata in spiritul ceausist.

Prea mici ca sa putem face ceva...nu cred ca Romania se va indrepta vreodata.Conducerea tarii dupa cum bine stiti e mult mai interesata sa aiba puterea nu sa o execute,sa traga pentru ei.Ce mesaj sa dea ei romanilor??Romanul e destept dar e degeaba.Mergem pe ideea "Daca nu face majoritatea,eu de ce sa fac,?Daca incep eu is luat de prost...si tot asa ."

Nu am eu varsta la care sa inteleg toate lucrurile ce se intampla in tarisoara asta ...dar ce se vede cu ochiul liber e usor de inteles.

Am fost o foc,am ajuns un chibrit,vom ajunge scrum.

Bai omule intelege si tu odata ca nu o revolutie e solutia... te caci in ea revolutie. Protest degeaba faci... ce vrei sa mergi cu pancarte prin bucuresti sa strigi jos tiganii ? Esti rasist vrei sa vina astia de la UE sa-ti traga una peste ochi ? Vezi de treaba ta si fa ceva sa fii si tu om nu ca 80% din populatia romaniei cultivata in spiritul ceausist.

N-am zis nimic de rromi. Nu cred ca ei reprezinta adevarata problema ci lipsa de reactie de orice tip.

Nu vorbesc de o revolutie ci de lipsa unei opinii publice de care sa se tina cont. Sa protestezi pentru anumite drepturi e normal, dar sa iesi in strada pentru normalitate este de neconceput?

gresit:>

-trecut frumos

-prezent de `cacao`

-viitor si mai de `cacao`

Daca ar fi toti ca tine , poate -_- .

Mergem pe ideea "Daca nu face majoritatea,eu de ce sa fac,?Daca incep eu is luat de prost...si tot asa ."

De fapt ideea ar fi " Daca nu face majoritatea nimic , eu de ce as face ? Daca as incepe nu m-ar sustine nimeni " .

Nu poti schimba radical Romania , dar ii poti schimba pe cei din jurul tau ...sau macar poti incerca :) .

Romania deoarece nu mai puteti schimba nimic.Sa recunoastem...noi chiar meritam....L-ati ales pe marinar priam data...bine sa zicem ca nu stiam ce poate sa faca....dar a doua oara...5 milioane de romani au votat cu el...asta e deja.....

Cat despre Guvern,este impartit cu ungurii,asta deja mi se pare o cretinitate nemaintalnita.Nu am nimic cu ungurii,dar sa stea la locul lor,nu sa ne guverneze noua tara.Suntem singura tara din Europa care are in guvern minoritati.

E doar inceputul ...Parca vad un viitor ' Rege al RRomaniei ' <_< .

Ungurii sunt de fatada .Sunt pusi acolo doar pentru a primi voturi din partea maghiarilor .

Crezi tu ? Eu nu cred.Poate o sa se schimbe ceva in viitor :-?? Nu ai de unde sa stii... Degeaba prezic altii chestii.Nu au cum sa stie 100%

la 13 ani as tace :)

Iar eu la varsta ta, as intra in pamant de rusine ca imi pun mintea cu un copil de 13 ani.

Dreptul la exprimare nu se da la peste 18-19-20 ani, se da la orice varsta. E un drept, tu n-ai voie sa il iei.

On : O lume fara Romania ? Pacat ca nu mai stiu numele celor care au facut multe, dar la noi in Romania, un om a inventat stiloul, fara de care multi din ziua de azi nu ar scrie (multora nu le place pixul), la noi a fost inventat avionul cu reactie, si poeziile lui Eminescu, de exemplu, care sunt renumite in toata lumea.

Iar eu la varsta ta, as intra in pamant de rusine ca imi pun mintea cu un copil de 13 ani.

Dreptul la exprimare nu se da la peste 18-19-20 ani, se da la orice varsta. E un drept, tu n-ai voie sa il iei.

On : O lume fara Romania ? Pacat ca nu mai stiu numele celor care au facut multe, dar la noi in Romania, un om a inventat stiloul, fara de care multi din ziua de azi nu ar scrie (multora nu le place pixul), la noi a fost inventat avionul cu reactie, si poeziile lui Eminescu, de exemplu, care sunt renumite in toata lumea.

Wait , tu ai citit primul post ?:lol:

:lol: Tu iubire,ai citit postu lui? I-am zis eu nu mai posta? I-am zis doar ca as tace.Ce a adus el in + ? un cuvant care nu isi are rostu ? Te bagi tu in seama :)

@la ce ai scris tu,te-ai uitat la clipu ala pe youtube si vrei sa ne arati ca stii :) Toata lumea l-a vazut

In fine,nu vorbim de ce a invetat Romania ci de altceva cum zicea andi...dar ce sa iti fac daca vrei sa faci pe desteptu pe aici

Te pupa tata :-*

[ nu fac flame :) ]

:lol: Tu iubire,ai citit postu lui? I-am zis eu nu mai posta? I-am zis doar ca as tace.Ce a adus el in + ? un cuvant care nu isi are rostu ? Te bagi tu in seama :)

Era de inteles ca vroiai sa spui sa nu mai posteze in asemenea subiecte, dar acu na, scoate-te scoate-te.

@la ce ai scris tu,te-ai uitat la clipu ala pe youtube si vrei sa ne arati ca stii :) Toata lumea l-a vazut

In fine,nu vorbim de ce a invetat Romania ci de altceva cum zicea andi...dar ce sa iti fac daca vrei sa faci pe desteptu pe aici

Stiu ca toata lumea l-a vazut, eu doar am spus ce aveam de spus. Nu incerc sa fac pe desteptul, pentru ca nu am nimic de castigat, dar deh, cumva trebuie sa te crezi superior si de altceva nu te stii lua.

Te pupa tata :-*

Nu esti tata, si nu ma pupa, ma agresezi sexual :lol:.

[ nu fac flame :) ]

Nu pe naiba.

Pt moderatori : Scuzati-mi offtopicul, nu se va repeta.

Merci de intelegere,

Marius :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...