Stefan^SM Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Am si eu o mik sugestie ca daca tot goldenii nu se pot muta inapoi pe map macar adminii sa faca cat mai multe eventuri cu premii pe event minim 10 bok pt ca acum o sa vina lumea macar cei mici si nu eventuri complicate sa dureze 2 ore 1 1 cursa cu dino , o trivia ceva usor nu cine stie ce event participa 20 se califica 10 castiga 3 :tiphat:
mau Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Am si eu o mik sugestie ca daca tot goldenii nu se pot muta inapoi pe map macar adminii sa faca cat mai multe eventuri cu premii pe event minim 10 bok pt ca acum o sa vina lumea macar cei mici si nu eventuri complicate sa dureze 2 ore 1 1 cursa cu dino , o trivia ceva usor nu cine stie ce event participa 20 se califica 10 castiga 3 :tiphat:ideea e buna, mai tre sa fie adoptata si aplicata :beer:
BuBu_4u2 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Am si eu o mik sugestie ca daca tot goldenii nu se pot muta inapoi pe map macar adminii sa faca cat mai multe eventuri cu premii pe event minim 10 bok pt ca acum o sa vina lumea macar cei mici si nu eventuri complicate sa dureze 2 ore 1 1 cursa cu dino , o trivia ceva usor nu cine stie ce event participa 20 se califica 10 castiga 3 :tiphat:Ar fi bine sa se faca mai multe eventuri avand ca premii bok-uri... da ar fi mai bine daca s-ar baga invaziile la loc....
Guest bogdan87 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Am si eu o mik sugestie ca daca tot goldenii nu se pot muta inapoi pe map macar adminii sa faca cat mai multe eventuri cu premii pe event minim 10 bok pt ca acum o sa vina lumea macar cei mici si nu eventuri complicate sa dureze 2 ore 1 1 cursa cu dino , o trivia ceva usor nu cine stie ce event participa 20 se califica 10 castiga 3 :tiphat:pro sugestie :D asa pot si cei mici sa isi faca seturica in ds nu au sanse :bananadance2: :-j
vdragosh Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Am si eu o mik sugestie ca daca tot goldenii nu se pot muta inapoi pe map macar adminii sa faca cat mai multe eventuri cu premii pe event minim 10 bok pt ca acum o sa vina lumea macar cei mici si nu eventuri complicate sa dureze 2 ore 1 1 cursa cu dino , o trivia ceva usor nu cine stie ce event participa 20 se califica 10 castiga 3 :tiphat:din cate stiam eu, "ideea" asta se aplica de cand s-au pus goldenii in DS
cavaleru_luminii Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 admins have lifes,wifes,girlfriends,etc. ;)
Konvict Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 admins have lifes,wifes,girlfriends,etc. ;)numai ei?
cavaleru_luminii Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 cred ca putina rabdare din partea noastra si putina graba din partea lor ar rezolva ceva :D
Konvict Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 cred ca putina rabdare din partea noastra si putina graba din partea lor ar rezolva ceva :D+1 aici :cool2:
cavaleru_luminii Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 vote me admin :rofl2: , dau spoturi la toata lumea...;)
MnmL Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Am si eu o mik sugestie ca daca tot goldenii nu se pot muta inapoi pe map macar adminii sa faca cat mai multe eventuri cu premii pe event minim 10 bok pt ca acum o sa vina lumea macar cei mici si nu eventuri complicate sa dureze 2 ore 1 1 cursa cu dino , o trivia ceva usor nu cine stie ce event participa 20 se califica 10 castiga 3 :tiphat:ideea e foarte buna , asteptam un moderator sa vedem ce zice :crazy: :right:
acelasi_bandit Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Am si eu o mik sugestie ca daca tot goldenii nu se pot muta inapoi pe map macar adminii sa faca cat mai multe eventuri cu premii pe event minim 10 bok pt ca acum o sa vina lumea macar cei mici si nu eventuri complicate sa dureze 2 ore 1 1 cursa cu dino , o trivia ceva usor nu cine stie ce event participa 20 se califica 10 castiga 3 :tiphat:acum sunt pe harti,daca nu ma insel <_<
valheru Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 goldeni is pe harti de ceva vremerog un admin sa inchida daca se poatems :tiphat: