LuckyShot Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 de cele mai multe ori sansele ca faptele sa se intample asa cum voiam/planuisem sunt in favoarea mea. banuiesc ca sunt o persoana oarecum "norocoasa" in cazul asta.
Ioana Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Asa si asa..in unele chestii sunt ghinionista in altele sunt norocoasa. :)
Guest AlleFakcoR Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Bai deci am un ghinion, ma jur. Nu din toate punctele de vedere, dar sunt foarte ghinionist. Poate cred asta si pentru simplu fapt ca sunt pesimist si nu gandesc pozitiv, dar totusi, ghinion ca mine sa dea dracii daca am mai intalnit. >.< Not kiddin. :< Ai dreptate, ghinion ca tine nici eu n-am mai vazut. Si-am dat de tine tocmai pe forum. ON: Am auzit ca Angelica si cu Brad se despart. Deci ma pot considera un om al naibii de norocos.
The Fan Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 asa si asa..in unele aspecte sunt norocos.. (gen scoala, unde nu am invatat mai deloc si totusi m-am descurcat destul de bine.. sau in cariera.. etc.) iar in alte aspecte sunt incredibil de ghinionist.. cred ca la toata lumea exista totusi un echilibru..
Anonim1 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 daca ma gandesc la tara in care m-am nascut nu pot sa zic decat ghinionist
DuR@nG0_* Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Nu stiu frate, nu ma consider nici asa nici asa
LilWayne Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Glumesti ? Sunt cel mai norocos tip.Ma consider norocos,dar toti avem si zile proaste.
Florin_LOVE Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Nu stiu frate, nu ma consider nici asa nici asasunt de acord si cu LilWayne
IoNutzZ. Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Norocos?Ghinionist? Pai nu stiu ce sa zic.Sunt momente in care ma consider norocos dar sunt si cand ma consider cel mai ghinionist Nu cred ca e cineva care e norocos all the time sau ghinionist.Fiecare are zile bune si zile rele..
dragoshevil Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 nu stiu daca tine de noroc sau ghinion,ci de intamplare.:-?Eu unul nu is nici,nici daca se intampla inseamna ca asa a fost sa fie.
nu ma cunosti Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 eu la examene am un noroc.. zici ca imi pune Dumnezeu mana in cap uneori :) in rest, dau din ghinion in ghinion :(