Guest stefteo21 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Cum te consideri, un norocos care mereu are sanse fantastice si primeste tot ce vrea sau un ghinionist irecuperabil caruia toate ii mearg de-ancuculea ?Eu trebuie sa recunosc ca my all life i've been a lucky motherfucker :DPS: Trebuia sa pun " Sunt cel mai norocos tip/tipa" sa stiti ca n-am uitat de voi, fetelor -_-
zetulescu Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Foarte norocos , din toate punctele de vedere.....
- The Doctor - Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Pana acum nu a dat marele noroc peste mine. Adica nici nu am castigat la loto (macar de jucam), nici nu am vazut picand bani din cer. Glumesc, normal...Nici foarte norocos nu sunt, insa nici ghinionist pur sange. Sa vedem de-acum inainte....
bunny Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Bai deci am un ghinion, ma jur. Nu din toate punctele de vedere, dar sunt foarte ghinionist. Poate cred asta si pentru simplu fapt ca sunt pesimist si nu gandesc pozitiv, dar totusi, ghinion ca mine sa dea dracii daca am mai intalnit. >.< Not kiddin. :<
Life Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 ok ... optiunile sunt aiurea, daca spun ca sunt ghinionst, reiese ca sunt ceva emo, ca urasc viata etc .. eu sunt mai ghinionist de felul meu, dar nicidecum nu urasc viata, nu vreau sa votez @DA, sunt mega pesimist, aproape in orice :D edit: voted asa si asa - mai mult ghinionist
Guest stefteo21 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 ok ... optiunile sunt aiurea, daca spun ca sunt ghinionst, reiese ca sunt ceva emo, ca urasc viata etc ..eu sunt mai ghinionist de felul meu, dar nicidecum nu urasc viata, nu vreau sa votezDa asa este, trebuia sa pun si o varianta de mijloc.Vre-un moderator daca vede pls includeti si varianta " Nu stiu frate, nu ma consider nici asa nici asa "
Mayhem Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 norocos pe partea materiala mai ghinionist la altele@sunt destul de echilibrat
Random Hero Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 " Nu stiu frate, nu ma consider nici asa nici asa "Pe asta as fi mers daca era in poll. Dar am votat ca ma consider norocos, asta din mai multe puncte de vedere.
Guest stefteo21 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Pe asta as fi mers daca era in poll. Dar am votat ca ma consider norocos, asta din mai multe puncte de vedere.Uite ca acuma este :D Multumiri fanaticaldoll
fanaticaldoll Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Uite ca acuma este :D Multumiri fanaticaldollsă creşti mare :)ontopic. ce înseamnă pentru voi "noroc" şi "ghinion" ?
Lemonade Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Presupun ca daca lucrurile ies intotdeauna cum vrei tu, fara sa depui prea mult efort, esti norocos :D Eu ma consider norocoasa in general, dar mai ales cand sunt intr-o situatie care pare fara scapare si in ultimul moment apare acel ceva care ma salveaza :X
Life Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 ghinionist, in sensul ca nu iti iese cum vrei tu,totul ia o intorsatura, se intampla lucruri pe care nu ti le doresti, chiar daca tu ai incercat sa le faci cum trebuie
-HoneyBfly- Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Mai mult ghinionista decat norocoasa Dar am si momente cand imi ies lucrurile asa cum imi doresc :D
fanaticaldoll Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 eu cred că în spatele "norocului" sau "ghinionului" stă întotdeauna un factor acţional independent (sau nu) de noi......rareş, ce girafă vezi tu? una în dungi? :lol:
Life Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 fanatical, ai dreptate.. actiunile pe care le faci decid daca esti norocos sau ghinionist ... problema e ca deciziile pe care le luam sunt bune poate doar din perspectiva noastra, chiar daca noi incercam sa facem bine, conseciinta este una rea, dar depinde si de persoana/lucru asupra careia "actionam" ... tu vrei sa fie cumva, persoana respectiva altfel, ceea ce te face sa te consideri ghinionist, chiar daca tu nu neaparat esti .. sper sa intelegi la ce ma refer :D of: dc cand ma uit la avatarul tau parca vad o girafa ?
Shtef14 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 In cazul meu: ... eu zic ca am avut si noroc la viata mea ... sunt si firea care stie sa socializeze :) si asta mi-a adus si multe avantaje... dar nici de ghinion nu m-am lipsit
TzaCaNeL Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Nu stiu frate, nu ma consider nici asa nici asa
VibeS- Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Ghinionist in mare parte, dar si norocos uneori... Totusi am observat ca port noroc celor din jur :)
Guest stefteo21 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Ghinionist in mare parte, dar si norocos uneori... Totusi am observat ca port noroc celor din jur :)zimi 6 numere pls :D
lego_kid Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Nu stiu frate, nu ma consider nici asa nici asa ..Cateodata norocos cateodata ghinionist ..
Bobby Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Norocos in dragoste si mai putin norocos financiar,prefer varianta asta decat invers
Dropkillerz Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 In ultima perioada am avut un ghionio de nu credeam ca-i adevarat ce se intampla,dar am avut si noroc,cel putin asa consider eu. :)
Guest erifeek Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Bai deci am un ghinion, ma jur. Nu din toate punctele de vedere, dar sunt foarte ghinionist. Poate cred asta si pentru simplu fapt ca sunt pesimist si nu gandesc pozitiv, dar totusi, ghinion ca mine sa dea dracii daca am mai intalnit. >.< Not kiddin. :< same as that guy ^