Jump to content
Random Hero

Osama bin Laden: Statele industrializate sunt de vina pentru incalzirea globala

Recommended Posts

Liderul organizatiei teroriste Al-Qaeda a acuzat statele industrializate pentru incalzirea globala si l-a criticat pe fostul presedinte american George W. Bush ca nu a semnat protocolul de la Kyoto, transmite AFP. Osama bin Laden a cerut boicotarea dolarului american pentru a pune capat "sclaviei".

Mesajul sau a fost dat publicitatii pentru a coincide cu Forumul Economic Mondial de la Davos.

Iata cele mai importante declaratii facute de Osama bin Laden in mesajul audio difuzat de Al-Jazeera:

* toate natiunile industrializate, in special cele mari, sunt responsabile pentru criza climatica

* discutia despre schimbarile climatice nu este un lux al intelectualilor, ci o realitate

* acesta este un mesaj adresat lumii intregi despre cei care provoaca schimbarea climei, in mod voit sau nu, si despre ce trebuie facut in legatura cu asta

* Bush fiul si Congresul american au respins acordul de la Kyoto, doar pentru a satisface marile companii

* trebuie sa incetam sa mai folosim dolarul si sa scapam de el. Stiu ca vor fi repercusiuni majore ale acestei decizii, dar acesta este singurul mod de a scapa umanitatea de sclavia Americii si a companiilor sale

Mesajul difuzat astazi vine la doar cateva zile dupa ce bin Laden l-a laudat, intr-o inregistrare audio, pe nigerianul Umar Farouk Abdulmutallab, care a incercat sa arunce in aer un avion deasupra orasului american Detroit in ziua de Craciun.

Autenticitatea mesajului de vineri nu a putut fi confirmata, insa IntelCenter, un grup care monitorizeaza site-urile islamiste, a anuntat ca pare sa fie vocea liderului Al-Qaeda. In ciuda unei recompense de 25 de milioane de dolari puse pe capul sau, autoritatile americane au declarat ca de peste opt ani nu stiu nimic despre locul in care se afla Osama bin Laden.

Statele Unite il cauta pe liderul Al-Qaeda in legatura cu atacurile de la 11 septembrie 2001 din SUA si pentru atentatele de la 7 august 1988 de la ambasadele americane din Dar es Salaam (Tanzania) si Nairobi (Kenya).

sursa: hotnews

Bun :)

Asta inseamna ca si Euro este in aceeasi situatie?

Si Dolarul Canadian? (nu este la fel cu cel american)

SUA sunt una din cele mai mari puteri mondiale si astfel influenteaza prin dolar. Dolarul Canadian (nu trebuia sa ne precizezi ca nu este la fel cu cel american, avem si noi destula minte)? Mai dar forintul maghiar nu e in aceeasi situatie? Sau coroana norvegiana? Euro nu e in aceeasi situatie deoarece este moneda nationala a mai multor tari si a fost adoptat concomitent in mare parte a cazurilor.

Cand ai sa te faci mare, ai sa intelegi mai bine.

Guest stefteo21

alcaeda cu recycle bin asta si cu toti ai lor neamu lor de teroristi cu bushi si obame si case albe si negre cu huseini spanzurati si razboaie pentru pacea mondiala = Bullshit american la greu :)

Pe de alta parte nu-mi pasa..

Vezi ca ti-ai si raspuns ;)

Si papucii de guma si bateriile 777 sunt raspandite peste tot in lume si nu duce la sclavie cu nimic asta . Dolarul si-a pierdut din putere si cu cat se dezvolta UE mai mult cu atata va pierde si dolarul . In plus e si normal ca dolarul sa fie asa de raspandit din moment ce a fost aproape singura moneda de circulatie internationala atatea decenii .

Iar bin Laden pare-mi-se ca e doar o marioneta a americanilor folosita pentru a prelungi razboiul asta impotriva terorismului cu care mai reusesc sa scoata niste bani .

Cat despre declaratia lui stiti si voi Vulpea cand n-ajunge la struguri zice ca sunt acri . Statele industrializate sunt de vina? Eu va intreb un singur lucru unde mama masii ar fi Statele Arabe daca nu am fi noi industrializati cand ei ar muri naibii de foame fara comertul cu petrol? Daca n-ar fi avut petrolul ala zona aia ar fi fost ca Sahara . Pur si simplu nu vad alte mijloace de supravietuire in perioada asta pentru ei fara petrol . Ca si-au mai facut acuma niste atractii turistice alea cu ce bani au fost realizate? Au vandut cheresteaua din desert nu?

"In ciuda unei recompense de 25 de milioane de dolari puse pe capul sau, autoritatile americane au declarat ca de peste opt ani nu stiu nimic despre locul in care se afla Osama bin Laden.

Statele Unite il cauta pe liderul Al-Qaeda in legatura cu atacurile de la 11 septembrie 2001 din SUA si pentru atentatele de la 7 august 1988 de la ambasadele americane din Dar es Salaam (Tanzania) si Nairobi (Kenya)."

cea mai tampita fraza...

cred ca in 8 ani doar daca se uitau pe google maps il gaseau.

:rofl2:

Ca si tu vorbesti din "vasta ta experienta" de nici 16 ani de viata.

Dolarul sta bine acolo unde este, in SUA. Are rolul lui in lupta cu Euro. ( dupa Euro, Dolarul este cea mai cunoscuta moneda.)

Apropo, :crazy: "SUA este" , nicidecum "SUA sunt" .

:tiphat:

Statele Unite ale Americii sunt. Eu nu vorbesc din vasta mea experienta (si nu mai copia replicile care ti se par cool, ca nu esti mai interesant), dar ma duce capul mai mult ca pe tine.

Statele Unite ale Americii sunt. Eu nu vorbesc din vasta mea experienta (si nu mai copia replicile care ti se par cool, ca nu esti mai interesant), dar ma duce capul mai mult ca pe tine.

Dupa ce ca ai gresit o data, mai gresesti si a doua oara si tot nu iti dai seama. #-o "Statele Unite ale Americii sunt o tara........" Bravo ! :clap:

Parerea unui terorist care a dat jos 2 turnuri gemene ... ce sa zic, poate o fi Bin Laden un profet :-??

Acum fiecare persoana isi poate da cu parerea, pana si Bin Laden :))

Dupa ce ca ai gresit o data, mai gresesti si a doua oara si tot nu iti dai seama. #-o "Statele Unite ale Americii sunt o tara........" Bravo ! :clap:

Nu am gresit deloc, dar tu nu ai auzit ca in propozitii partile de vorbire trebuie acordate. Din moment ce sunt mai multe ele sunt si nu este . Astfel "Statele ___ sunt", nu "Statele ___ este". Bine, in romana de balta poti folosi si "Ele este frumoase", pentru ca mai apoi sa ii corectezi pe cei ce vorbesc corect.

Cauta si pe google, cat timp cat SUA este subiect, predicatul este sunt: http://img685.imageshack.us/i/capture62.jpg/

A, da. Cand vrei sa ma mai contrazici, incearca sa aduci si niste argumente.

Nu am gresit deloc, dar tu nu ai auzit ca in propozitii partile de vorbire trebuie acordate. Din moment ce sunt mai multe ele sunt si nu este . Astfel "Statele ___ sunt", nu "Statele ___ este". Bine, in romana de balta poti folosi si "Ele este frumoase", pentru ca mai apoi sa ii corectezi pe cei ce vorbesc corect.

Cauta si pe google, cat timp cat SUA este subiect, predicatul este sunt: http://img685.imageshack.us/i/capture62.jpg/

Esti batut in cap rau de tot. Statele Unite ale Americii - asa se numeste tara. Si cum "tara" este folosit la singular, atunci se pune verbul "este" . Daca nici acum nu intelegi si faci pe desteptul, e grav rau.

/ last post here.

Sa zicem ca acest individ exista si chiar a zis asta,daca a facut-o,are dreptate,mare dreptate.

Ii a 10 oara cred cand ma repet,nu masinile distrug stratul ala afurisit ci fabricile si mai ironic ii ca America a "luptat" impotriva incalzirii globale.

Sunt multe lucruri care nu se stiu si nu se vor sti,ma gandesc uneori la ce mai ascund americanii astia...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...