Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Paul156

Problema

Recommended Posts

Posted

Pai problema suna cam asa: ma jucam linistit si deodata se blocheaza laptopul (ma jucam de pe laptop)..iam dat restart ca stiam ca se mai blocheaza din cand in cand...dupa intru iar in joc stau 30 de min o ora si se inchide din senin...intru iar mai stau inca 5-10 min iar se inchide...am reinstalat windosul nu am avut nici o problema..dupa ce am terminat de reinstalat incep sa pun driverele si la un momendat iar se inchide...si intru iar si degeaba ca mereu se inchide....daca stie cineva de la ce ar putea fi aceasta problema scrieti si voi pe aici...Astept pareri/rezolvari

Posted

mai da detalii..

Sistem de operare, specificatii, ai mai avut probleme in trecut cu el de genu?

Nu am descifrat exact: laptopu sau jocul se inchide?

Posted

mai da detalii..

Sistem de operare, specificatii, ai mai avut probleme in trecut cu el de genu?

Nu am descifrat exact: laptopu sau jocul se inchide?

Sistem de operare: Windows XP

Procesor. Intel Pentium dual CPU T3200 2.00 GHz

Placa video: 256 MB ( incorporata cred)

Ram: 1.75 GB

Mi se inchide laptopul..daca se inchidea doar jocul nu era o problema asa mare.N'am mai avut probleme cu el pana acum..

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ Jan 29 2010, 21:59)

Mi se inchide laptopul..daca se inchidea doar jocul nu era o problema asa mare.N'am mai avut probleme cu el pana acum..

Verifica temperaturile e posibil sa nu functioneze bine sau deloc cooleru. El se opreste automat cand depasesc o anumita valoare sa nu se arda procesoru.

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ Jan 29 2010, 21:59) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Verifica temperaturile e posibil sa nu functioneze bine sau deloc cooleru. El se opreste automat cand depasesc o anumita valoare sa nu se arda procesoru.

nu e de la cooler....am observat acum ca se opreste doar cand intru in jocuri sau vreau sa vad filme..

Posted

deci: am dezinstalat driverul de la placa video si merge sa intru in jocuri dar nu pot juca asa...cand bag driveru de la placa video cand sa intru in jocuri...poc si se inchide

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ Jan 30 2010, 12:10)

deci: am dezinstalat driverul de la placa video si merge sa intru in jocuri dar nu pot juca asa...cand bag driveru de la placa video cand sa intru in jocuri...poc si se inchide

Problema de compatibilitate .. posibil .. sau gpu se incalzeste prea tare.

Incearca sa scoti alte drivere .. vechi sau noi vezi cu care merge

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ Jan 30 2010, 12:10) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Problema de compatibilitate .. posibil .. sau gpu se incalzeste prea tare.

Incearca sa scoti alte drivere .. vechi sau noi vezi cu care merge

deci am mers pe siteul oficial FUJITSU SIEMENS (modelul meu de laptop) am luat cele 2 drivere de la vista si leam incercat...la amdoua aceasi reactie...app intre timp am pus vista in loc de windows xp...

Posted

^_^ |)-->

QUOTE(| ^_^ | @ Jan 30 2010, 12:10)

Ti-ai raspuns singur, cauta alt driver video. Start>run>dxdiag>Video vezi ce placa video ai, search pe google, install and voila!

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>QUOTE(| ^_^ | @ Jan 30 2010, 12:10) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Ti-ai raspuns singur, cauta alt driver video. Start>run>dxdiag>Video vezi ce placa video ai, search pe google, install and voila!

uitate si mai sus..am intrat pe siteul oficial al marcii laptopului meu am cautat drivere pentru modelul meu de laptop si am incercat cu toate driverele care erau si aceasi problema

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...