Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Effy

informatii legate de ratele de trade

Recommended Posts

Posted

sunt nou pe server si am ajuns sa am nevoie de iteme dar nu stiu inca la ce preturi se vand si nu vreau sa profite lumea de pe mine datorita acestui fapt sau sa ma fac de ras cu oferte mult sub valoarea reala.

ma intereseaza preturile APROXIMATIVE pt armuri de genu great dragon, hurricane etc

mai exact:

1: o piesa de armura great dragon/hurricane +lk +o optiune(dsr/dd)=cate jwl(bless+soul)/sign

2: arma gen dragon spear sau dark reign blade =lk +o optiune(edr/+2%) =cate jwl(etc)/sign

3: 1 poh=cate jwl(etc)/sign (asta pt ca am vaz ca itemele si seturile scumpe se vand pe poh)

as vrea sa luati in calcul doar itemele +0 si repet ma astept la niste preturi aproximative, nu exacte...

Multumesc anticipat!

Posted

sunt nou pe server si am ajuns sa am nevoie de iteme dar nu stiu inca la ce preturi se vand si nu vreau sa profite lumea de pe mine datorita acestui fapt sau sa ma fac de ras cu oferte mult sub valoarea reala.

ma intereseaza preturile APROXIMATIVE pt armuri de genu great dragon, hurricane etc

mai exact:

1: o piesa de armura great dragon/hurricane +lk +o optiune(dsr/dd)=cate jwl(bless+soul)/sign

2: arma gen dragon spear sau dark reign blade =lk +o optiune(edr/+2%) =cate jwl(etc)/sign

3: 1 poh=cate jwl(etc)/sign (asta pt ca am vaz ca itemele si seturile scumpe se vand pe poh)

as vrea sa luati in calcul doar itemele +0 si repet ma astept la niste preturi aproximative, nu exacte...

Multumesc anticipat!

asta stabilesti tu cu cel care faci trade .... nu e un pret stabilit de cineva la o armura,staff,poh,sign

Posted

nu o fost destul ca am scris cu litere mari APROXIMATIV, era nevoie de caractere de 72 boldate si subliniate?

normal ca stabilesti cu cine faci trade pretul dar ma intereseaza sa imi fac o idee pt ca pe forum toata lumea asteapta oferte iar eu habar n-am cat sa ofer

va rog nu mai dati reply numai sa va aflati in treaba...astept lamuriri din partea celor care au vandut/cumparat recent astfel de iteme care a fost pretul

Posted

mai exact:

Multumesc anticipat!

avem sectiunea Vanzari si Cumparari vezi si u aici preturile :beer:

Posted

Fi atent si tu la mesajele globale cate odata...... mai scriu oamenii exact ce vor pe ceea ce dau. Si urmareste , cum a spus mau^, sectiunea Vanzari si Cumparari si ai sa poti sa iti faci si tu o idee.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...