yBFdetroit Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 1. Vezi inainte sa orbesti? 2. Mirosi inainte sa-ti pierzi simtul olfactiv? 3. Auzi inainte sa surzesti? 4. Simti inainte sa-ti pierzi pipaitul? 5. Gusti inainte sa-ti pierzi acest lucru? 1. O Romanie mai frumoasa si curata, chipul persoanelor dragi, si de ce nu, un rasarit de soare pe o plaja in Hawaii. 2. Mirosul aerului curat dupa o ploaie intr-o zi torida de vara. 3. Toata discografia celor de la Parazitii. 4. Grrr, aici e mai greu, inca n-am un raspuns sigur 5. O portie uriasa de cartofi prajiti cu un gratarele langa si cu o gramada de mujdei. Sa va vad.
iNm Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 1. Vezi inainte sa orbesti? 2. Mirosi inainte sa-ti pierzi simtul olfactiv? 3. Auzi inainte sa surzesti? 4. Simti inainte sa-ti pierzi pipaitul? 5. Gusti inainte sa-ti pierzi acest lucru? 1. O Romanie mai frumoasa si curata, chipul persoanelor dragi, si de ce nu, un rasarit de soare pe o plaja in Hawaii. 2. Mirosul aerului curat dupa o ploaie intr-o zi torida de vara. 3. Toata discografia celor de la Parazitii. 4. Grrr, aici e mai greu, inca n-am un raspuns sigur 5. O portie uriasa de cartofi prajiti cu un gratarele langa si cu o gramada de mujdei. Sa va vad. 1. Un TIR venind spre mine 2. Cadavru` putrezind. 3. Ca nu mai sunt bun la pat 4. O tipa pe intuneric, care unde are sanii are si o tufa! 5. Fructe de mare.
-HoneyBfly- Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 1. Vezi inainte sa orbesti?2. Mirosi inainte sa-ti pierzi simtul olfactiv?3. Auzi inainte sa surzesti?4. Simti inainte sa-ti pierzi pipaitul?5. Gusti inainte sa-ti pierzi acest lucru?1. Familia si cei dragi2. Mirosul mancarurilor mele preferate si a florilor3. Vocea nepotelei mele scumpe 4. Ceva pufos si moale5. Cate putin din fiecare fel de mancare preferat de mine
frankie Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 1. Vezi inainte sa orbesti?2. Mirosi inainte sa-ti pierzi simtul olfactiv?3. Auzi inainte sa surzesti?4. Simti inainte sa-ti pierzi pipaitul?5. Gusti inainte sa-ti pierzi acest lucru?1. Pe Adriana Lima goala2. Parul Adrianei Lima3. As vrea s-o aud pe Adriana Lima cum geme4. Corpul Adrianei Lima5. Frisca de pe corpul Adrianei LimaPe bune !<3 Adriana Lima
.TripDeTrip Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 1. Vezi inainte sa orbesti?2. Mirosi inainte sa-ti pierzi simtul olfactiv?3. Auzi inainte sa surzesti?4. Simti inainte sa-ti pierzi pipaitul?5. Gusti inainte sa-ti pierzi acest lucru?1. my gurl :wub:2. iarba3. "te iubesc"4. caldura in suflet5. 2 degete de branza si 1 brezel
i sin Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 1. Vezi inainte sa orbesti? 2. Mirosi inainte sa-ti pierzi simtul olfactiv? 3. Auzi inainte sa surzesti? 4. Simti inainte sa-ti pierzi pipaitul? 5. Gusti inainte sa-ti pierzi acest lucru? 1. Familia si Prietenii 2. Iarba 3. 4. Intepatura de albina 5. O bucata mare de pizzaaa
Guest stefteo21 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 1. Vezi inainte sa orbesti? 2. Mirosi inainte sa-ti pierzi simtul olfactiv? 3. Auzi inainte sa surzesti? 4. Simti inainte sa-ti pierzi pipaitul? 5. Gusti inainte sa-ti pierzi acest lucru? 1. Sa mai trag o privire pe linkmania 2. Ca starea asta de mutenie,orbire etc va dura doar 2 ore 3. Ultima manea a lui Sorinel Pustiu 4. Banii mei si lanţele de aur 5. Sa gust din dusmanii mei Am raspuns la panarama fiindca e greu sa spui ce ti-ai dori intr-adevar. Din moment ce stii ca urmeaza sa orbesti in cateva minute nu prea mai ai chef sa vezi nimic sau sa auzi vre-o melodie sau sa simti vre-o ceva... ci mai degraba te gandesti cum dracu faci sa nu patesti asta. :D 3. A... sper ca o parodie melodia aia ... fiindca e penibila -_-
eleodor Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 1. Vezi inainte sa orbesti? Cosmosul 2. Mirosi inainte sa-ti pierzi simtul olfactiv? Nimic 3. Auzi inainte sa surzesti? Lautarii :D 4. Simti inainte sa-ti pierzi pipaitul? Boobs :D 5. Gusti inainte sa-ti pierzi acest lucru? O bere :)
acelasi_bandit Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 1. Vezi inainte sa orbesti? 2. Mirosi inainte sa-ti pierzi simtul olfactiv? 3. Auzi inainte sa surzesti? 4. Simti inainte sa-ti pierzi pipaitul? 5. Gusti inainte sa-ti pierzi acest lucru? 1. O Romanie mai frumoasa si curata, chipul persoanelor dragi, si de ce nu, un rasarit de soare pe o plaja in Hawaii. 2. Mirosul aerului curat dupa o ploaie intr-o zi torida de vara. 3. Toata discografia celor de la Parazitii. 4. Grrr, aici e mai greu, inca n-am un raspuns sigur 5. O portie uriasa de cartofi prajiti cu un gratarele langa si cu o gramada de mujdei. Sa va vad. 1.Familia ,prietenii. 2.Exact ca ybf :) 3.Bitza-vb vinul 4.nush 5.o pizza
Lemonade Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 1. Vezi inainte sa orbesti? iubitul 2. Mirosi inainte sa-ti pierzi simtul olfactiv? scortisoara3. Auzi inainte sa surzesti? HIM - Beautiful4. Simti inainte sa-ti pierzi pipaitul? zapada5. Gusti inainte sa-ti pierzi acest lucru? lips :X
Guest slabaNu' Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 1. Vezi inainte sa orbesti?2. Mirosi inainte sa-ti pierzi simtul olfactiv?3. Auzi inainte sa surzesti?4. Simti inainte sa-ti pierzi pipaitul?5. Gusti inainte sa-ti pierzi acest lucru?1. Pamantul explodand.2. Ceafa ( mea )3. Pe cineva urland la mine4. Ficatul cuiva5. Carne de om?
GaBytZu97 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 1. Vezi inainte sa orbesti?2. Mirosi inainte sa-ti pierzi simtul olfactiv?3. Auzi inainte sa surzesti?4. Simti inainte sa-ti pierzi pipaitul?5. Gusti inainte sa-ti pierzi acest lucru1. Poze cu linkmaniace goale2. Parfumul meu ieftin3. Geamatul lui Carmen Electra4. O pereche de sani5. Ciunga
Random Hero Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 1. Un apus de soare pe malul oceanului 2. Mirosul ploii care vine dupa apusul soarelui 3. Tunetele 4. Ploaia 5. Ploaia 1. Un apus de soare pe malul oceanului2. Iarba, ploaie sau ceva bun gatit de bunica 3. Pe cineva care imi spune "Te iubesc"4. Aici e cam greu, pas, sau ma duc la numarul 4 de mai sus5. Mititei si bere :wub: Sau ultima parte de la 2.
Radu21 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 1) Familia si prietenii 2) Iarba 3) Urletul mamei unui prieten 4) Da, si eu tot ca tine Gaby 5) O felie de pizza
Guest stefteo21 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 4. O pereche de saniCe sa faci cu ei ? -_-
Random Hero Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ce sa faci cu ei ? -_- Pai era la punctul 4: sa-i atinga, ce sa le faca?
Vasily_Zaytsev Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 1. Vezi inainte sa orbesti?Soarele2. Mirosi inainte sa-ti pierzi simtul olfactiv?Mirosul ploii xD3. Auzi inainte sa surzesti?Cumicu - Vorbele ranesc adanc :D4. Simti inainte sa-ti pierzi pipaitul?Mhm, nu stiu .5. Gusti inainte sa-ti pierzi acest lucru?O pizza crocanta
iulyan92 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 1. Vezi inainte sa orbesti?2. Mirosi inainte sa-ti pierzi simtul olfactiv?3. Auzi inainte sa surzesti?4. Simti inainte sa-ti pierzi pipaitul?5. Gusti inainte sa-ti pierzi acest lucru?1. prietenii si apusul soarelui 2. mirosul placintelor si al ierbii3. toate melodiile lui guess who+other songs4. chiar nu am idee5. mancarica de fasole a mamei :wub:
Guest relife Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 1.Familia si prietenii 2.Parfumul persoanei iubite 3."te iubesc" 4.Trupul persoanei iubite 5.Un vin bun
andix3x Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 1. Vezi inainte sa orbesti?2. Mirosi inainte sa-ti pierzi simtul olfactiv?3. Auzi inainte sa surzesti?4. Simti inainte sa-ti pierzi pipaitul?5. Gusti inainte sa-ti pierzi acest lucru?1.Pe Dumnezeu :D 2. Mirosul libertatii xD 3.Discografia lui ATB 4.Atingerea fetei visurilor mele :) 5. Niste mici gatiti ca la mama acasa 8->
KarAmeL™ Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 1. Vezi inainte sa orbesti?2. Mirosi inainte sa-ti pierzi simtul olfactiv?3. Auzi inainte sa surzesti?4. Simti inainte sa-ti pierzi pipaitul?5. Gusti inainte sa-ti pierzi acest lucru?1. Familia2. Fumul de tigare3. Un banc4. O fata5. Pizza
Tybork Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 1. Vezi inainte sa orbesti? 2. Mirosi inainte sa-ti pierzi simtul olfactiv? 3. Auzi inainte sa surzesti? 4. Simti inainte sa-ti pierzi pipaitul? 5. Gusti inainte sa-ti pierzi acest lucru? 1. Rasaritul in Japonia. 2. Salcamul inflorit 3. Pe Hetfield cantand melodia Fade to Black, la distanta de 5m de mine :) . 4. Parul prietenelei mele. 5. nu stiu 4. O fata De ce nu un baiat ?....glumesc :)