Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

L3x@

Discutie libera despre trade-uri

Recommended Posts

Posted

Si daca nu respecta acele limite ce sa ii facem ?

Suspend nu se va da pt astfel de motive.

Pai da

Marfa ta esti stapan pe ea

Poti sa ceri si 1000 de jol ...

Ar fii chiar culmea sa se dea ss si pt asta :))

Posted

:banghead:

Piata se controleaza prin cerere si oferta.

daca vrea cineva sa controleze piata trebuie sa creeze o oferta excedentara.

::)))

sa scoata Vdragos piese din arsenal pe piata.

::))

Kundum lk edr 2% speed +13

etc.

Se face bisnitar.

Posted

:)) pai maaaaaa...tie iti scapa ceva aici. ambele parti au cazut de acord sa traga din banii altora si sa cumpere cu ei niste bunuri supraevaluate, ei ramanand apoi cu profitul. cum se intampla asta la vanzari cumparari? vine ghita cu banii altuia si ii spune lu' vasile sa-i dea sabia mai scumpa ca fac ei apoi 50-50? nu. cine vrea, cumpara DIN BANII LUI lucruri foarte scumpe, supraevaluate. nicio dauna acolo, a facut-o pe propria raspundere.

cum ar fi sa ai tu 500 de jwl si sa ma pui pe mine sa-ti caut o armura si eu sa stiu ca un prieten de-al meu o are si o da cu 200. eu ii zic lui sa ceara 500, iti transmit tie, tu imi dai 500, eu il platesc pe ala 300 si raman si eu cu 200. a? atunci sa-mi dai suspend.

Posted

eu era sa dau rune blade lk 2% +1 / sword dancer + lk + 13 si staff of destruction lk life +9 pe un kundun +9 + life...(gresala mea ca eram dispus sa dau ) dar nu a vrut nabu ala ...(acu ma bucur ca nu a vrut ca e clar ca ma tzapeam ).

ar trebui un barem de estimari . adica un tabel cu valoarea aproximativa a itemelor , fara sa fie nimeni obligat sa se ia dupa el . doar asa cei care doresc sa cumpere ceva si sa dea eventual si iteme , sa isi faca o impresie de ce sa dea pentru ce vor sa ia...

Posted

d`aia e piatza k sa negociezi, iti convine cat cere, dai, nu`ti convine, nu dai, astepti sa`ti pice tie respectivul item sau sa vanda altu la un pret care iti convine si tie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...