L3x@ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Sunt curioasa pe ce motiv sau cu ce motiv etalonati voi un item. Piata de pe linkmania e cea mai scumpa din cate am vazut. Wth, e Dorobanti al MU-ului si nu stiam? Avand in vedere ca Chaos Castle e la o ora, tot preturile astea exorbitante sunt? Un pendant evis intre 5 si 8 poh-uri sau 2 iteme anubis #-o . Astfel de trade-uri exagerate strica jocul celorlalti. Ce s-a intamplat cu acel "fair-play" din regulament? De ce sa fie doar pentru pk si ks? Bunul simt nu exista si in comert?PS: Rog moderatorii sa nu inchida topicul. Cel mult warn / suspend (cum considera) celor care depasesc limita. Chiar vreau sa vad ce criterii de catalogare are linkmaniacul.LE: @ -Some- : e vorba de Chaos Castle o data la o ora. Multe servere nu au setate event-urile asa. Sa nu mai zic ca au reaparut bok-urile (6 per Devil Square).Singurele iteme intr-adevar "rare" sunt cele 380.
-SomE- Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 #Unele iteme sunt cotate dupa cat de mult is cautate, exemplu anubis sau hyon seturi antice f bune si sunt multi care vor sa isi faca set si se ofera mult ca sa cumpere el itemul, si automat ca vanzatorul cere mai mult pentru ca stie ca sunt oameni dispusi sa ofere :)
CrAzzY_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 E simplu. Omul dă peste un item valoros şi vrea să se îmbogăţească instant. ?Pac pac”, dacă sună cunoscut. Deci.. criteriul = foamea.SomE, mie mi se pare că aici e deja ceva mai mult decât cerere/ofertă.
SWAt2000 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ce s-a intamplat cu acel "fair-play" din regulament? De ce sa fie doar pentru pk si ks? Bunul simt nu exista si in comert?Acel "fair-play" din regulament il folosesc anumiti moderatori dupa bunul plac, nu se aplica mereu.Cat despre piata, ce sa zic... iti convine, cumperi, nu-ti convine...nu cumperi, easy as hell :)
-SomE- Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 #L3x@ da , e din ora in ora da e competitie mare pe iteme din cc si nu pica chiar nonstop . de asemea si si la bokuri doar aia cu multe rr au acces mai bun la bokuri... de exemplu unu cu 2-3 rr nu prinde un bok+3 sau +4 daca e unu cu 10++ rr
L3x@ Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Acel "fair-play" din regulament il folosesc anumiti moderatori dupa bunul plac, nu se aplica mereu.Cat despre piata, ce sa zic... iti convine, cumperi, nu-ti convine...nu cumperi, easy as hell :)Nu e easy as hell. E o "lume mica". Nu ai multe optiuni. Eu nu inteleg de ce tot zici, drace, daca nu joci :). Ai intrat in joc sa vezi cum sunt itemele si cat se exagereaza, la culme :)?
SWAt2000 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Nu e easy as hell. E o "lume mica". Nu ai multe optiuni. Eu nu inteleg de ce tot zici, drace, daca nu joci :). Ai intrat in joc sa vezi cum sunt itemele si cat se exagereaza, la culme :)?pai principalul motiv pentru care am renuntat sa mai joc asta a si fost, "piata vietii cu preturile vietii", asa ca mi-am facut singur un set legendary lk+dsr+9, a dat faild la +11 si am renuntat :) . easy as hell :D plus, nu cred ca duci lipsa de vreo ceva, ai clan bun cu alianta buna :)edit: iar cei mici care nu au clan bun si alianta buna, ce sa zic...sa creasca mari si sa-si faca rost singuri de iteme :D
L3x@ Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 #L3x@ da , e din ora in ora da e competitie mare pe iteme din cc si nu pica chiar nonstop . de asemea si si la bokuri doar aia cu multe rr au acces mai bun la bokuri... de exemplu unu cu 2-3 rr nu prinde un bok+3 sau +4 daca e unu cu 10++ rrSunt 24 de cc-uri + 24 ds-uri (fiecare a cate 6 camere). Unul cu 10+++ rr nu e in fiecare camera, nu e la fiecare event (mai da si reset). Doar nu pune monopol.pai principalul motiv pentru care am renuntat sa mai joc asta a si fost, "piata vietii cu preturile vietii", asa ca mi-am facut singur un set legendary lk+dsr+9, a dat faild la +11 si am renuntat :) . easy as hell :D plus, nu cred ca duci lipsa de vreo ceva, ai clan bun cu alianta buna :)Pai, daca tu ai renuntat din motivul asta, de ce cauti nod in papura :)? De ce sa renunti cand stii ca se poate face ceva? Nu inteleg de ce e atat de greu de aplicat un regulament care sa mentina o concurenta fair-play in afara de ks si pk.
SWAt2000 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Sunt 24 de cc-uri + 24 ds-uri (fiecare a cate 6 camere). Unul cu 10+++ rr nu e in fiecare camera, nu e la fiecare event (mai da si reset). Doar nu pune monopol.Pai, daca tu ai renuntat din motivul asta, de ce cauti nod in papura :)? De ce sa renunti cand stii ca se poate face ceva? Nu inteleg de ce e atat de greu de aplicat un regulament care sa mentina o concurenta fair-play in afara de ks si pk.Buna intrebare, daca rezolvi ceva poate ma re-apuc si eu :D
mau Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Sunt 24 de cc-uri + 24 ds-uri (fiecare a cate 6 camere). Unul cu 10+++ rr nu e in fiecare camera, nu e la fiecare event (mai da si reset). Doar nu pune monopol.Pai, daca tu ai renuntat din motivul asta, de ce cauti nod in papura :)? De ce sa renunti cand stii ca se poate face ceva? Nu inteleg de ce e atat de greu de aplicat un regulament care sa mentina o concurenta fair-play in afara de ks si pk.daca nu ma insel ds`u e odata la 2h :D
L3x@ Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 M-am uitat acum la launcher si a crescut numarul de goldeni, sunt cate 12 goldeni per ds. Poate cresc preturile iar =))).
Bachu$ Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Bunul simt nu exista si in comert?nu, nu exista asa ceva in comert
mau Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Sunt curioasa pe ce motiv sau cu ce motiv etalonati voi un item. Piata de pe linkmania e cea mai scumpa din cate am vazut. Wth, e Dorobanti al MU-ului si nu stiam? Avand in vedere ca Chaos Castle e la o ora, tot preturile astea exorbitante sunt? Un pendant evis intre 5 si 8 poh-uri sau 2 iteme anubis #-o . Astfel de trade-uri exagerate strica jocul celorlalti. Ce s-a intamplat cu acel "fair-play" din regulament? De ce sa fie doar pentru pk si ks? Bunul simt nu exista si in comert?PS: Rog moderatorii sa nu inchida topicul. Cel mult warn / suspend (cum considera) celor care depasesc limita. Chiar vreau sa vad ce criterii de catalogare are linkmaniacul.LE: @ -Some- : e vorba de Chaos Castle o data la o ora. Multe servere nu au setate event-urile asa. Sa nu mai zic ca au reaparut bok-urile (6 per Devil Square).Singurele iteme intr-adevar "rare" sunt cele 380.nu te obliga nimeni sa cumperi de la el, iti convine pretul, cumperi, nu`ti convine, mergi la urmatorul, toata lumea knd are de vanzare vrea MAXIM!!!
L3x@ Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 nu te obliga nimeni sa cumperi de la el, iti convine pretul, cumperi, nu`ti convine, mergi la urmatorul, toata lumea knd are de vanzare vrea MAXIM!!!O propietate nu o vinzi cu cat vrei tu. O dai la pretul pietii LUCRU CARE AR TREBUI IMPUS DE MODERATORI! (poate asa se fac ca vad ce rahat se mananca aici)
mau Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 O propietate nu o vinzi cu cat vrei tu. O dai la pretul pietii LUCRU CARE AR TREBUI IMPUS DE MODERATORI! (poate asa se fac ca vad ce rahat se mananca aici)si pretul pietii cine il stabileste ? :blink: tot noi il stabilim, asa a fost de la inceput, nu vad dc s`ar implica moderatorii/adminii in trade`uri
SWAt2000 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 O propietate nu o vinzi cu cat vrei tu. O dai la pretul pietii LUCRU CARE AR TREBUI IMPUS DE MODERATORI! (poate asa se fac ca vad ce rahat se mananca aici)Ai o vila in pipera tunari, 7 camere, curte mare (spatiu mult), iar tu vrei s-o vinzi cu un milion de euro, si vine un agent de vanzari (moderator) si iti impune s-o vinzi la pretul pietii, adica 200.000 euro, ti-ar conveni? :)Cred ca o proprietate ar trebui sa o vinzi cu cat vrei tu, la fel si un item in mu, in limita bunului simt, sa existe echilibrul potrivit
mau Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ai o vila in pipera tunari, 7 camere, curte mare (spatiu mult), iar tu vrei s-o vinzi cu un milion de euro, si vine un agent de vanzari (moderator) si iti impune s-o vinzi la pretul pietii, adica 200.000 euro, ti-ar conveni? :)Cred ca o proprietate ar trebui sa o vinzi cu cat vrei tu, la fel si un item in mu, in limita bunului simt, sa existe echilibrul potrivitpt L3x@ e tot una lk zenn cu lk dsr dd
L3x@ Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Ai o vila in pipera tunari, 7 camere, curte mare (spatiu mult), iar tu vrei s-o vinzi cu un milion de euro, si vine un agent de vanzari (moderator) si iti impune s-o vinzi la pretul pietii, adica 200.000 euro, ti-ar conveni? :)Cred ca o proprietate ar trebui sa o vinzi cu cat vrei tu, la fel si un item in mu, in limita bunului simt, sa existe echilibrul potrivitDaca zice sa vinzi cu 200.000 de euro inseamna ca stie ce rahat mananca, mai ales stiind ca tu ai bagat doar 70-80.000 de euro in vila, maxim 100.000. In realitate exista bunul simt de frica autoritatilor. In joc, de ce autoritate sa-ti fie "frica"? Nu vezi ca nesimtirea acapareaza jocul :)?pt L3x@ e tot una lk zenn cu lk dsr ddN-ai inteles nici o farama din ce a zis.
Lucian Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 ce nu e fair play in a lasa pe fiecare in parte sa puna ce pret vrea pe item-ul lui?cum zice swat...n-ai bani, nu iei si rabzi pana faci mai multi.
L3x@ Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Suprasuprasuprasupraevaluare a pietei iti spune ceva?
SWAt2000 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Daca zice sa vinzi cu 200.000 de euro inseamna ca stie ce rahat mananca, mai ales stiind ca tu ai bagat doar 70-80.000 de euro in vila, maxim 100.000. In realitate exista bunul simt de frica autoritatilor. In joc, de ce autoritate sa-ti fie "frica"? Nu vezi ca nesimtirea acapareaza jocul :)?N-ai inteles nici o farama din ce a zis.daca vreau sa vand vila aia cu un milion de euro inseamna ca am bagat pe putin opt sute de mii de euro, si o vand cu un milion sa-mi scot si eu ceva bani in plus :) @ca in joc sunt fomistii aia de 14-17 ani care vor pe un item lk dsr dd nu stiu ce minuni, este alta problema :D sau cine stie, poate ei vor sa se ajunga ca pe 1st db, sa dai cate 800 jwls pe un item lk dsr dd :)) anyway, daca nu reusesti sa schimbi nimic, sfatul meu este sa incerci sa faci singur/a rost de itemul dorit sau de la prieteni/clan/ally :) . Cum faceam eu pe 97d. cand se faceau dupe peste dupe...imi cautam singur itemul dorit ca sa evit sa fiu pacalit de duperi :D
TyreXel Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Uite o situatie ipotetica:Ai Kundun lk edr 2% - pretul impus de moderator este undeva la 100 jwl sa zicem. Insa nu vrei sa dai pe jwl, iti trebuie bone blade lk edr 2% care valoreaza 300 de jwl. Daca iti ofera unul 300 de jwl obligat de regulament ar trebuii sa accepti, nu ?Mie unul mi se pare absurd ca eu sa iti impun tie ce sa faci tu cu itemul tau. Daca gasesti pe unu caruia sa ii vinzi set de la shop cu 5000 de jwl, nu e problema mea, e problema lui ca iti da. Nu iti convine piata, iti cauti singur/a itemele sau esti ajutat de catre colegii de alianta.
Redemption Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Preturile sunt hotarate de catre jucatori, prin cerere/oferta, intotdeauna ai alte optiuni (printre care aceea de a nu cumpara deloc). Atat timp cat exista persoane care platesc preturi exorbitante, vor exista si jucatori care vor impune aceste preturi.
L3x@ Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 daca vreau sa vand vila aia cu un milion de euro inseamna ca am bagat pe putin opt sute de mii de euro, si o vand cu un milion sa-mi scot si eu ceva bani in plus :) @ca in joc sunt fomistii aia de 14-17 ani care vor pe un item lk dsr dd nu stiu ce minuni, este alta problema :D sau cine stie, poate ei vor sa se ajunga ca pe 1st db, sa dai cate 800 jwls pe un item lk dsr dd :)) anyway, daca nu reusesti sa schimbi nimic, sfatul meu este sa incerci sa faci singur/a rost de itemul dorit sau de la prieteni/clan/ally :) . Cum faceam eu pe 97d. cand se faceau dupe peste dupe...imi cautam singur itemul dorit ca sa evit sa fiu pacalit de duperi :DInseamna ca situatia data de tine e doar de bagare in seama. Logic ca o vei vinde cu o suma apropiata de cea investita. Nimeni nu-ti va zice sa o evaluezi cu mai putin decat face.Uite o situatie ipotetica:Ai Kundun lk edr 2% - pretul impus de moderator este undeva la 100 jwl sa zicem. Insa nu vrei sa dai pe jwl, iti trebuie bone blade lk edr 2% care valoreaza 300 de jwl. Daca iti ofera unul 300 de jwl obligat de regulament ar trebuii sa accepti, nu ?Mie unul mi se pare absurd ca eu sa iti impun tie ce sa faci tu cu itemul tau. Daca gasesti pe unu caruia sa ii vinzi set de la shop cu 5000 de jwl, nu e problema mea, e problema lui ca iti da. Nu iti convine piata, iti cauti singur/a itemele sau esti ajutat de catre colegii de alianta.Am mai scris intr-un topic, nu pui un pret fix ci un barem. Comerciantii pe piata au cateva limite intre care pot jongla. Asta sugerez aici, sa se impuna acele limite.Preturile sunt hotarate de catre jucatori, prin cerere/oferta, intotdeauna ai alte optiuni (printre care aceea de a nu cumpara deloc). Atat timp cat exista persoane care platesc preturi exorbitante, vor exista si jucatori care vor impune aceste preturi.Preturile depasesc cu mult prea mult cererea sau oferta. Cand nu puteai sa faci chaos castle fara ca altcineva sa mai fie cu tine pretul era 10% dintr-un item care, in conditiile de fata, se face cu muuult mai usor avand chaos castle o data la o ora si poti sa-l faci fara ca altcineva sa mai fie in incapere cu tine. Sa nu mai zic si de ds-uri...
TyreXel Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Si daca nu respecta acele limite ce sa ii facem ?Suspend nu se va da pt astfel de motive.