Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sarmy

Chatban!

Recommended Posts

Guest Infinitas
Posted

pe un anumit server de joc am vazut o treaba identica, la anumite cuvinte vulgare se bloca chatul /post [cateva zile] , pm,guild/ally [cateva ore]

ar fi super sa se poata implementa..nu ar mai fi atatia spammeri pe global cel putin, si-ar mai controla limbajul

Posted

pe un anumit server de joc am vazut o treaba identica, la anumite cuvinte vulgare se bloca chatul /post [cateva zile] , pm,guild/ally [cateva ore]

ar fi super sa se poata implementa..nu ar mai fi atatia spammeri pe global cel putin, si-ar mai controla limbajul

nu propun sa se implementeza ceva; ma refeream ca in loc de suspend (adica char. blocat) sa sa dea chat ban. Exista comanda pt asta?

Posted

banuiesc k pe acel server nu se dadeau ss pt limbaj, numai comparati LM cu alte srv

Posted

Mi se pare chiar buna ideea!.. ar putea fi o alternativa la suspendurile obisnuite , de exemplu in loc de 5 zile suspend pe character mai bine 15-20 de zile de tacere totala.. sa nu poata sa vorbeasca cu nimeni :P poate fi chiar mai dureros.. :>

Posted

ceea ce doriti voi e imposibil de realizat din 2 motive

1- daca un jucator are mute.. cum poate face o preluare ? ;;)

2-si sa spunem ca nu are nevoie de preluare, e in arena..pe spot , vine razia..

cum raspunde el la admin ?

2 motive ptr care nu se va realiza acest lucru

si nu exista comanda ptr mute.. pe link, si pe mu in special

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...