Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mau

timp CC

Recommended Posts

Posted

nu se poate modifica timpul din CC, adik dak raman 2playeri sa nu stea pana expira cele 10minute, 1minut e suficient pt a castiga cel mai tare. SM vs SM (la full) nu moare niciunu si se sta 10min pt...un creation de multe ori

Posted

Contra

Nu inteleg rostul acestei sugesti :o

du`te cu un sm full in CC si dak ramai cu un alt sm full la sfarsit vei intelege, am facut si fac CC`uri cu Q-Sadi si am prins de multe ori alt sm full, nu cred k ii convine cuiva sa stea 10min pt un creation care ar putea sa cada la 1-2minute dupa ce omori toti mobii

Guest GUNIT-MG
Posted

poate oricand sa dea move :)

si eu am patit am mers cu Fanky sie ra [cioby] am ramas pana la sf dar nu ne puteam omora asa ca am dat move ;)

Posted

poate oricand sa dea move :)

si eu am patit am mers cu Fanky sie ra [cioby] am ramas pana la sf dar nu ne puteam omora asa ca am dat move ;)

nu e chestie k poate da move, pica item si daca raman2 la final, dar e nasol sa stai 10min stiind k nu moare niciunu, la final daca raman2 itemul il ia cel care a omorat mai multi mobi, dupa ce au murit mobii, eu zis k ar fi de ajuns 2minute pt a se dovedi care merita sa castige

Guest GUNIT-MG
Posted

:))

si daca ramanem noi 2 ( tu pe sadi ) imi dai ice si teleport sa tragi de timp pt ca tu, ca SM normal ca ai omorat mai multi mobi decat mine ca bk :)

Posted

:))

si daca ramanem noi 2 ( tu pe sadi ) imi dai ice si teleport sa tragi de timp pt ca tu, ca SM normal ca ai omorat mai multi mobi decat mine ca bk :)

am mai ramas si noi2 si ai vazut k sm`u nu are nici`o sansa in fata bk`ului

Guest GUNIT-MG
Posted

cand nu aveam marlonul te`am omorat greu

oricum nu cred ca e posibil premiul sa il castige cel care a omorat cei mai multi monstrii si nici sa micsorezi timpul cc-ului

Posted

cand nu aveam marlonul te`am omorat greu

oricum nu cred ca e posibil premiul sa il castige cel care a omorat cei mai multi monstrii si nici sa micsorezi timpul cc-ului

atunci cum iti explici k am ramas cu rhazek (daca nu ma insel) pana a expirat timpul si knd a dat itemul mie imi zicea "This item does not belong to you Q-Sadi" ?, iti zic io, pt k am stat in teleport tot cc`u si am omorat mai putini mobi :beer:

contra,adica mai precis nu vad rostul sugestiei ..asta e daca nu puteti sa va omorati dati move :)

ok, daca ramanem noi2 in cc, sa dai move k poate pica anubis/hyon

Posted

nu se poate modifica timpul din CC, adik dak raman 2playeri sa nu stea pana expira cele 10minute, 1minut e suficient pt a castiga cel mai tare. SM vs SM (la full) nu moare niciunu si se sta 10min pt...un creation de multe ori

am micsorat timpul CC-ului de la 10 la 5 minute

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...