Guest Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Tu n-ai dat peste destule fete materialiste la viata ta. Asa incepe totul, ii platesti consumatia de cateva ori, vede ca ai bani si... restul se stie. O fata poate sa obtina orice de la un barbat, pt ca noi, barbatii, cand suntem in jurul femeilor gandim mai mult cu celalalt cap. Eu nu-s genul sau cel putin asa cred eu.
-HoneyBfly- Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Tu n-ai dat peste destule fete materialiste la viata ta. Asa incepe totul, ii platesti consumatia de cateva ori, vede ca ai bani si... restul se stie. O fata poate sa obtina orice de la un barbat, pt ca noi, barbatii, cand suntem in jurul femeilor gandim mai mult cu celalalt cap.OMG :lol: te felicit. Esti printre cei putini care recunosc treaba asta :)
Guest erifeek Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 sa plateasca care e mai urat.A , platesti tu tot timpu consumatia . Nice ;dEu am facut prostia sa ii platesc fostei mele prietene timp de un an jumate de fiecare data consumatia , nu era mult , dar s-a invatat . Am avut mult de pierdut din cauza asta .Da , am gresit , am gandit cu celalalt cap (din pacate) ./Nu mai platesc consumatia unei fete deloc , doar daca nu are bani suficienti si imi cere :) .
vudu Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 cum o educi asa o ai in cazul meu e "el sau ea" cand cum. in cazul in care o invit eu platesc eu clar....
Potyike Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Este o fata cu care mai ies cateodata la un ceai/cafea ceva. Impartim, azi platesc eu, iar data viitoare plateste ea si tot asa. Sau facem jumi juma.
Just_Let_Me_Go Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Eu zic sa platesti numai tu daca vrei sa ai parte de .........Poti sa ai parte de ... si daca plateste ea :lol:
Razvan Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 ideea e ca pentru multi de aici nu plateste nici el, nici ea, ci, poate impropriu, parintii lui sau parintii ei :P
Marius-I Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Platesc eu :> in cazul in care ea merita :D ,depinde acum cu ce scopma invitat sau am invitato :P daca nu ma place, nu o plac sa plateasca.Dar in n majoritatea cazurilor si asa este si normal EL plateste. :clap:
GaBytZu97 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Prima data platesc eu iar daca relatia este de durata (depinde cum presupun :> ) facem 50-50... nu suport sa platesc eu mereu. Nu sariti cu gura
Random Hero Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Prima data platesc eu iar daca relatia este de durata (depinde cum presupun :> ) facem 50-50... nu suport sa platesc eu mereu. Nu sariti cu gura Nu vreau sa par nesimtit sau indiscret, dar cate prietene ai avut pana acum? :D
RockaFella Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 N-am inteles niciodata de ce ar fi de bun simt sa platesti tu consumatia. Unde este bunul simt ?! Este bun simt ca ai avut bani mai multi in caz ca nu are ea ?! Pai atunci inseamna ca ea este ori dobitoaca (daca iese in oras fara bani) ori materialista (n-ai bani, nu umbla cu tine). Este de bun simt ca te oferi sa platesti pentru ea ?! Pai ce, esti pestele ei ?! Daca un peste ii plateste consumatia curvei sale atunci este bun simt (avand in vedere ca deobicei o bate). Odata ce a acceptata sa iasa in oras cu tine stie si "riscurile" care vin (presupunand ca nu te-ai oferit sa faci cinste). De ce este de bun simt ?!?! Nu inteleeeeg. Eu unul nu vad bunul simt in procesul de a scoate bani si a plati pentru o fata. Asta e o chestie care ne-a fost "implantata" in cap ca fiind de bun simt, dar este o dobitocenie dusa la extrem ... hac, parerea mea. Am cautat un smile potrivit pentru reply-ul tau, si cel mai aproape de acest lucru a fost :
Guest co2min Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 normal plateste el, trebuie sa dai dovada ca esti cavaler :D
[Mg^Jupan] Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 In relatia pe care o am eu , platim fiecare cum ne apuca, deci nu am platit numai eu , sau numai ea, 50/50..pt k asa ii cel mai bn pt k dp o educi rau , si asteapta sa platesti tu oricat de mult ar consuma..si nu ii bn :)
Life Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 cine v-a prostit ca trebuie sa plateasca baietii ? sa zicem la prima intalnire, nu vad cum esti un gentleman ca-i platesti de fiecare data consumatia, asta mai mult se cheama naivitate .. nicidecum o fapta de generozitate, ori platiti aman2, tu o data, ea o data, ori 50/50, ori lasa-o balta :)
RockaFella Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 normal plateste el, trebuie sa dai dovada ca esti cavaler :DNu e vorba ca trebuie sa dai dovada ca esti cavaler, tine de demnitatea masculului. Daca ai ceva testosteron ti-ar fi rusine sa-ti plateasca fata. Sa zicem ca-si plateste pentru ea, insa nicidecum tu sa-i platesti ei ca apoi ea sa-ti plateasca tie.
Guest Wandering Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Nu e vorba ca trebuie sa dai dovada ca esti cavaler, tine de demnitatea masculului. Daca ai ceva testosteron ti-ar fi rusine sa-ti plateasca fata. Sa zicem ca-si plateste pentru ea, insa nicidecum tu sa-i platesti ei ca apoi ea sa-ti plateasca tie.mai bine posteaza prin alta parte ca nu inteleg nimiceu as plati dar nu as invata-o asa
Radu21 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Eu zic ca baiatul. Daca e sa nu ai bani suficienti, ii spui si te ajuta. Niciodata nu as iesii daca nu as avea bani deloc. Daca as avea doar pentru mine macar, sau sa imi mai trebuiasca inca putin ca sa am destul pentru aiman2.
RockaFella Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 mai bine posteaza prin alta parte ca nu inteleg nimicE de inteles daca nu cunosti cuvinte din limba romana precum "testosteron". In lumea aia virtuala in care traiesti, conectat 20 h/zi la jocuri, singuru lucru real pe care-l stii si-l simti e ciclu tau menstrual. Esti patetic, la fel si cei care au in minte doar 2-3 litere precum "wow" "mu" "cs".
Glau Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 E de inteles daca nu cunosti cuvinte din limba romana precum "testosteron". In lumea aia virtuala in care traiesti, conectat 20 h/zi la jocuri, singuru lucru real pe care-l stii si-l simti e ciclu tau menstrual. Esti patetic, la fel si cei care au in minte doar 2-3 litere precum "wow" "mu" "cs".Dude, nu fi asa agresiv. :) Oricum , asa e. Pe rand daca se poate, daca nu-i vreo obligatie. :P
marius_truckerfan Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Prima data platesc eu iar daca relatia este de durata (depinde cum presupun :> ) facem 50-50... nu suport sa platesc eu mereu. Nu sariti cu gura Tocmai din cauza ca ai specificat sa nu sarim cu gura, sar. Stii de ce ? Pentru ca ai abia 12 ani, si la varsta aia nu cred ca ai tu vreo prietena, deaia ai si specificat sa nu sarim cu gura. Incerci doar sa te dai rotund pe forum ?! Chiar mi-ar face placere, daca as fi din Bucuresti, sa iesim la un "ride", sa vad ce fel de baietas esti :rofl2:.
Nathaniel Essex Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Tocmai din cauza ca ai specificat sa nu sarim cu gura, sar. Stii de ce ? Pentru ca ai abia 12 ani, si la varsta aia nu cred ca ai tu vreo prietena, deaia ai si specificat sa nu sarim cu gura. Incerci doar sa te dai rotund pe forum ?! Chiar mi-ar face placere, daca as fi din Bucuresti, sa iesim la un "ride", sa vad ce fel de baietas esti :rofl2:.ai dreptate. nu se compara cu vasta experienta acumulata de tine in cei 15 ani neimpliniti
[Soul]Andree@ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 50/50 %Am citit mai sus "depinde de fata", pai nu ati fi iesit cu ea daca nu era faina fata, nu ?