Jump to content
Bobby

Cine plateste el sau ea?

Recommended Posts

Posted

Daca iesiti cu prietena(prietenul) la discoteca,cinema,restaurant,pizzarie,etc... care plateste consumatia el sau ea?Eu cand am fost fecior(acuma sunt insurat) 99% plateam eu,cand nu aveam bani preferam sa nu ies si azi consider ca baiatul are ,,obligatia" sa plateasca, sau sunt eu de moda veche?

rezolvat cu "sau".

fanaticaldoll

Posted

Daca iesiti cu prietena(prietenul) la discoteca,cinema,restaurant,pizzarie,etc... care plateste consumatia el s-au ea?Eu cand am fost fecior(acuma sunt insurat) 99% plateam eu,cand nu aveam bani preferam sa nu ies si azi consider ca baiatul are ,,obligatia" sa plateasca,s-au sunt eu de moda veche?

Da bun , platesti o data , de doua ori , de trei ori , de patru ori , dar nu la nesfarsit sau in 99% dintre iesiri , nu stiu , eu nu as proceda ca tine si nici nu am procedat :-?? la prima intalnire , cand o scoti in oras ca sa o cunosti e logic ca tu sa platesti :D adica nu stiu daca este logic , dar eu asa gandesc , pana mea , daca ii platesti de fiecare data , fata si-o ia in cap :) .

Posted

in general platesc eu ` :)

e aiurea sa lasi fata sa plateasca ...

LE : depinde unde o scoti` si cum o inveti...daca stii cum sa o "educi" te asigur ca nu si`o ia in cap :)

Posted

nota se face pe din doua.

toata povestea asta cu barbatul trebuie sa plateasca era valabila in momentul in care barbatii munceau iar femeile aveau grija de casa. dar intr-o societate moderna, intr-o societate ce pune accentul pe egalitatea intre sexe, conceptul de "barbatul plateste" este depasit. iar daca o femeie care sustine egalitatea lasa barbatul sa plateasca in majoritatea cazurilor, atunci este ipocrita.

btw: el sau ea

Posted

in general platesc eu ` :)

e aiurea sa lasi fata sa plateasca ...

LE : depinde unde o scoti` si cum o inveti...daca stii cum sa o "educi" te asigur ca nu si`o i a in cap :)

E aiurea da , nu poti sa scoti o fata la suc si sa plateasca ea tot :lol: dar din cand in cand poate sa isi plateasca si singura consumatia .

Un exemplu, acum 1 an cred :-?? am stat cu o fata care nu m-a lasat niciodata sa ii platesc consumatia, chiar daca insistam , plateam atunci la bar/pizzerie si apoi facea ce facea si imi baga banii in buzunar.

Posted

La primele intalniri platesc eu , apoi sa-si mai plateasca si ea ... o inveti prost si e criza .

De obicei imi este aiurea sa o las sa plateasca , dar sunt nevoit .

Posted

fifty fifty normal , o data am vrut sa platesc pt ea , dar nu m-a lasat , si de atuncea platim fiecare jumate , numa cand ies cu prietenii mai fac cinste

Posted

Depinde de situatie. Cand o invit eu, tre' sa fiu tampit sa o pun sa plateasca ceva; dar cand planificam de comun acord o iesire, sau are ea initiativa, cam 50-50, ceea ce mi se pare si normal de altfel. (In zilele in care n-am lovele, consumatia e mai mica si plateste ea :D)

Posted

Daca iesiti cu prietena(prietenul) la discoteca,cinema,restaurant,pizzarie,etc... care plateste consumatia el s-au ea?Eu cand am fost fecior(acuma sunt insurat) 99% plateam eu,cand nu aveam bani preferam sa nu ies si azi consider ca baiatul are ,,obligatia" sa plateasca,s-au sunt eu de moda veche?

1. De fiecare data cand am fost invitata in oras, am avut bunul simt sa scot portofelul. Niciodata nu am platit, dar gestul conteaza.

2. Daca ai o relatie de ceva timp logic ca platiti amandoi. Stii ce situatie financiara are el, stii cand are bani si cand nu are etc. Eu cand ies cu prietenul meu, platim amandoi, sau doar el. Eu asa am fost educata, sa`mi platesc consumatia (sau cel putin sa am intentia). Nu sunt materialista.

Posted

după mine cred că depinde de stadiul relaţiei.

dacă e prima ieşire, clar el trebuie să insiste să plătească, chiar dacă ea nu doreşte.

după asta, dacă relaţia nu se concretizează dar se perseverează din ambele părţi, adică mai ieşiţi din când în când, cred că ea ar trebui să-şi achite nota de plată.

dacă deja e relaţie, e iubire şi tot ce e nevoie, dar veniturile nu se acumulează, cei doi nu locuiesc împreună, cred că în funcţie de cine stă mai bine în ziua respectivă cu bănuţii...

şi dacă deja e vorba de familie (nu neapărat oficial), deja nu mai contează.

Posted

1. De fiecare data cand am fost invitata in oras, am avut bunul simt sa scot portofelul. Niciodata nu am platit, dar gestul conteaza.

2. Daca ai o relatie de ceva timp logic ca platiti amandoi. Stii ce situatie financiara are el, stii cand are bani si cand nu are etc. Eu cand ies cu prietenul meu, platim amandoi, sau doar el. Eu asa am fost educata, sa`mi platesc consumatia (sau cel putin sa am intentia). Nu sunt materialista.

Scoti portofelul si el iti zice " nu te deranja platesc eu ... iar tu ... e hai daca insisti"

^_^ (generalizez)

Posted

Scoti portofelul si el iti zice " nu te deranja platesc eu ... iar tu ... e hai daca insisti"

^_^ (generalizez)

Daca imi spune ca plateste el, nu mai comentez. Poate ii propun ca data viitoare (daca va mai exista) sa platesc eu.

Posted

mie mi se pare normal ca baiatul sa plateasca, ca doar el invita fata in oras

P.S. trebuie sa te dai si tu cocos in fata altora, daca iti plateste ea ceilalti o sa zica "iauitel si pe fraierul ala"...

Posted

Da bun , platesti o data , de doua ori , de trei ori , de patru ori , dar nu la nesfarsit sau in 99% dintre iesiri , nu stiu , eu nu as proceda ca tine si nici nu am procedat :-?? la prima intalnire , cand o scoti in oras ca sa o cunosti e logic ca tu sa platesti :D adica nu stiu daca este logic , dar eu asa gandesc , pana mea , daca ii platesti de fiecare data , fata si-o ia in cap :) .

Eu zic sa platesti numai tu daca vrei sa ai parte de .........

Posted

Eu zic sa platesti numai tu daca vrei sa ai parte de .........

Poti sa ai parte de .... si fara sa-i platesti consumatia ... sau poti sa nu ai parte de... chiar daca-i platesti consumatia , asta depinde de tine... nu de consumatie .

Posted

Poti sa ai parte de .... si fara sa-i platesti consumatia ... sau poti sa nu ai parte de... chiar daca-i platesti consumatia , asta depinde de tine... nu de consumatie .

Depinde de fata :D

Guest celmaislabaN#
Posted

Depinde de fata.

Posted

Prima oara cand ies cu o fata, tot timpul platesc eu.

Daca mai ies cu ea(inseamna ca`mi place fata) si vad ca nu schiteaza niciun gest urmatoarele 2-3 iesiri ca ar vrea sa isi plateasca consumatia, ii zic pe fata : fetita, vezi ca nu`ti platesc eu de fiecare data. Ca te superi ca nu, iti platesti sucu. Pt. ca apoi o educi prost si de fiecare data se asteapta sa ii platesti tu, indiferent de nota.

Dar intr`o relatie, e 50/50, fiecare ce a consumat, dar cateodata sa mai plateasca baiatu :) hai sa zicem 1 din 5 iesiri.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...