bunny Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Incepea sa se incalzeasca afara de nu te bagai tu in seama precum pisica in oala si chiar incepe sa-mi fie mila de tine. :) Cum sa-ti zic eu,intreaba cam orice persoana care are la activ mai mult de 10 intalniri,nu conteaza ca-i baiat sau fata,vei ramane surpins de ceea ce se intampla in jurul tau. E normal sa-i faci ei/lui o impresie,ca-i prima intalnire si vrei sa o cuceresti,n-am zis ca la inceput vei fi ceea ce nu esti,dar e inadmisibil sa o inviti in oras,sa luati cina si la urma sa-i zici sa plateasca ea. La 20-a intalnire deja e o relatie si se poate vorbi clar si direct,cel putin asa cred eu. Defapt am uitat,tu esti ala ce invita o fata in oras si o pune sa plateasca sau tii neaparat sa te bagi in seama la fiecare post si denota ca...iti dai tu seama ca esti baiat mare. :) Pai asa te porti tu cu o fata ma? Ii arati muschii si dupa un timp vede burta? :) Pff. Cat despre restul reply-ului, realizezi ca vorbesti in necunostinta de cauza nu? I mean, FOR REAL. In sensul de da, pot sa intreb orice persoana care are la activ mai mult de 10 intalniri, chiar si 1-2, evident tu nefiind aceea. :lol: Ring any bell? Hai ca deja iti acord prea multa atentie si ai impresia ca ne imprietenim. Poop. :kiss:
Guest Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Pai asa te porti tu cu o fata ma? Ii arati muschii si dupa un timp vede burta? :) Pff. Cat despre restul reply-ului, realizezi ca vorbesti in necunostinta de cauza nu? I mean, FOR REAL. Unde se ascundea un gentleman adevarat,deci tu platesti orice iesire in oras,felicitari.Chiar te bagi in seama si chiar mi-e mila de tine. I mean, FOR REAL..Dadusi edit sa pari interesant,ce tare... :)
bunny Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Unde se ascundea un gentleman adevarat,deci tu platesti orice iesire in oras,felicitari. Chiar te bagi in seama si chiar mi-e mila de tine. I mean, FOR REAL.. Asta ai inteles tu? Asa e cand n-ai ce sa zici, repeti si tu, ntz, nu stii sa copiezi. Oh well, lasa-ma pe mine ca nu eu sunt cel care are nevoie de mila, my son. (or copycat oO) Revenind la ontopic, ca TI-AR FI MILA SA IAU WARN, bine bine, lasi tu o buna impresie la prima intalnire. Dar la a 20-a cand nu lasi o impresie ca la prima intalnire, crezi ca mai e asa dornica sa-ti fie alaturi? Pff, /fleet. Oricum la cate femei ai avut tu loyd, ar trebui sa ne dai clasa. :lol: LE: HocusPocus2 :lol: Eh, vezi ca te-ai gasit pe lista mea?
Guest Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 my son. HocusPocus2 :lol: Gata ca-ti ajunge,mai ai putin si devii important. :) In locul tau as tacea, tu le injuri,nu le faci cinste,gata,my last reply.
Glau Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Depinde cu cine iesi... de obicei. Daca ar fi o prima intalnire sau oricare intalnire cu prietena(iubita ta), normal ar fi sa platesti tu. Edit: Cu un prieten, ar fi de preferat sa faceti pe rand cinste
bunny Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Gata ca-ti ajunge,mai ai putin si devii important. :) Adica mai am putin si ma dau ca tine? :) Bai, sincer acum, nu sunt eu cel care posteaza in voie prin topicuri laudandu-se ca drege si face. (stii tu, sex, relatii, nebuneli, prezervative, si te miri ce topicuri mai sunt pe-aici si tu postand prin ele :-j ) Stii cum e cu persoanele astea. Fara sa crezi ca ma iau de tine din lucruri din trecut, iti zic asa ca de la un user la user. Deobicei lucrurile astea se tin pentru persoana propie, nu sa te lauzi pe un forum, mai ales o persoana ca tine. (de parca mai e nevoie sa te descriu, te vezi si singur dimineata in oglinda) Iar pe de alta parte, sa mor eu daca intereseaza pe vreunu ce ai tu de zis. And btw, chiar nu ai inteles nimic din ce-am postat eu in al doilea reply dupa ce te-am quotat, am spus ca ma regasesc in spusele mele, iar tu cica "da, felicitari, uite unde era gentleman, tu platesti de fiecare data". Mai citeste odata, chiar nu fac misto de tine, n-ai inteles nimic. LE: Ok lance, no harm done. Just being honest. :)
Guest Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Depinde cu cine iesi... de obicei. Daca ar fi o prima intalnire sau oricare intalnire cu prietena(iubita ta), normal ar fi sa platesti tu. Edit: Cu un prieten, ar fi de preferat sa faceti pe rand cinste Sa zicem ca inviti pe cineva in oras, o fata pe care o placi,inseamna ca tu vei fi cel care achita de fiecare data nota de plata? Mi se pare cam aiurea,e ca si cum ai plati sa se **** cu tine,mai bine te-ai duce la curve,macar alora nu trebuie sa le suporti defectele. :)
Glau Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Sa zicem ca inviti pe cineva in oras, o fata pe care o placi,inseamna ca tu vei fi cel care achita de fiecare data nota de plata?Mi se pare cam aiurea,e ca si cum ai plati sa se **** cu tine,mai bine te-ai duce la curve,macar alora nu trebuie sa le suporti defectele. :)Aici intervine si chestia cu "gusturile nu se discuta". Si mi se pare ca ai gandit prea departe, as invita-o in oras pentru ca o plac din mai multe puncte de vedere, dc trebuie mereu sa se puna in discutie ceva care implica sexul sau altele legate de subiectul asta. Iesi in oras si platesti,faci cinste.. pentru ca-ti face tie placere... te distrezi cu respectiva persoana, povestesti una alta. Is multe situatii..
Guest Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Aici intervine si chestia cu "gusturile nu se discuta". Si mi se pare ca ai gandit prea departe, as invita-o in oras pentru ca o plac din mai multe puncte de vedere, dc trebuie mereu sa se puna in discutie ceva care implica sexul sau altele legate de subiectul asta. Iesi in oras si platesti,faci cinste.. pentru ca-ti face tie placere... te distrezi cu respectiva persoana, povestesti una alta. Is multe situatii.. Nu,eu doar ma refeream la faptul ca tu ai invitat-o ca-ti place si e normal ca platesti cina. :)
Glau Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Nu,eu doar ma refeream la faptul ca tu ai invitat-o ca-ti place si e normal ca platesti cina. :)Nu-ti faci o obisnuinta din asta. O faci odata, de doua ori... dar dupa, daca se continua si ..continuarea nu e dupa cum te asteptai tu, e normal ca fiecare sa-si plateasca bauturile atata timp cat n-ai nici o obligatie.. si e o intalnire "sociala" sau o forma asemanatoare. :P
DuR@nG0_* Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Baiatul plateste normal!PS: ,,s-au" se scrie legat in situatia asta ;)
frankie Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 N-am inteles niciodata de ce ar fi de bun simt sa platesti tu consumatia. Unde este bunul simt ?!Este bun simt ca ai avut bani mai multi in caz ca nu are ea ?! Pai atunci inseamna ca ea este ori dobitoaca (daca iese in oras fara bani) ori materialista (n-ai bani, nu umbla cu tine).Este de bun simt ca te oferi sa platesti pentru ea ?! Pai ce, esti pestele ei ?! Daca un peste ii plateste consumatia curvei sale atunci este bun simt (avand in vedere ca deobicei o bate).Odata ce a acceptata sa iasa in oras cu tine stie si "riscurile" care vin (presupunand ca nu te-ai oferit sa faci cinste). De ce este de bun simt ?!?! Nu inteleeeeg. Eu unul nu vad bunul simt in procesul de a scoate bani si a plati pentru o fata. Asta e o chestie care ne-a fost "implantata" in cap ca fiind de bun simt, dar este o dobitocenie dusa la extrem ... hac, parerea mea.
-HoneyBfly- Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 N-am inteles niciodata de ce ar fi de bun simt sa platesti tu consumatia. Unde este bunul simt ?! Este bun simt ca ai avut bani mai multi in caz ca nu are ea ?! Pai atunci inseamna ca ea este ori dobitoaca (daca iese in oras fara bani) ori materialista (n-ai bani, nu umbla cu tine). Este de bun simt ca te oferi sa platesti pentru ea ?! Pai ce, esti pestele ei ?! Daca un peste ii plateste consumatia curvei sale atunci este bun simt (avand in vedere ca deobicei o bate). Odata ce a acceptata sa iasa in oras cu tine stie si "riscurile" care vin (presupunand ca nu te-ai oferit sa faci cinste). De ce este de bun simt ?!?! Nu inteleeeeg. Eu unul nu vad bunul simt in procesul de a scoate bani si a plati pentru o fata. Asta e o chestie care ne-a fost "implantata" in cap ca fiind de bun simt, dar este o dobitocenie dusa la extrem ... hac, parerea mea. Tu crezi ca nu ar trebui sa platesti pt o fata deorece astfel o consideri o curva? oO Platesti un suc pana la urma, nu o partida de sex Chiar nu inteleg conceptia ta. In cazul asta inseamna ca in fata ta toate fetele sunt curve, nu..sau cum? weird... :blink: L.E: Din cate stiu eu curvele sunt platite pt anumite "servicii" prestate, corect? In cazul de fata, ce serviciu iti face o fata pt un suc?
frankie Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Tu crezi ca nu ar trebui sa platesti pt o fata deorece astfel o consideri o curva? oO Platesti un suc pana la urma, nu o partida de sex Chiar nu inteleg conceptia ta. In cazul asta inseamna ca in fata ta toate fetele sunt curve, nu..sau cum? weird... :blink: Am explicat in primul post mai bine. In primul rand, daca o inviti si accepta inseamna ca accepta compania ta in oras. Ca tu sa platesti sucul/acadeaua/popcornul inseamna cumva "sa o rasplatesti". Cum ea nu este un caine ca ea sa o rasplatesc pt ca a iesit cu mine atunci nu-i platesc. Atata timp cat i-a placut sa isi petreaca timpul cu mine inseamna ca e o situatie win-win. Daca ii "implantez" in cap ideea ca de fiecare data o sa platesc eu atunci o sa se astepte ca si data viitoare tot eu sa platesc. Intrebarea e, daca nu am destui bani ?! Ea ce-o sa zica ?! Nu mai bine n-o invat sa se astepte sa platesc eu ca sa evit momente de genul asta ?! Nu stiu unde iesiti voi in oras de o tot dati pe asta cu "un suc". Asta era in cartile cu benzi desenate pe care le citeati cand erati mici si vedeati o fata si un baiat iesind la un Cico. Sa va reamintesc ca exista fumatori? Iar ca pachete costa 10-11 lei. Sa va reamintesc ca o cafea/suc costa de la 5 lei in sus ?! EDIT: L.E: Din cate stiu eu curvele sunt platite pt anumite "servicii" prestate, corect? In cazul de fata, ce serviciu iti face o fata pt un suc? Nu, curvele nu sunt platite pt anumite servicii, curvele sunt platite pentru companie. Ca vrei sa dai la mumu/buci sau doar sa vbesti cu ea, o platesti. Ii platesti timpul pierdut in care putea sa se f*ta cu alta si sa scoata bani.
-HoneyBfly- Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Am explicat in primul post mai bine. In primul rand, daca o inviti si accepta inseamna ca accepta compania ta in oras. Ca tu sa platesti sucul/acadeaua/popcornul inseamna cumva "sa o rasplatesti". Cum ea nu este un caine ca ea sa o rasplatesc pt ca a iesit cu mine atunci nu-i platesc. Atata timp cat i-a placut sa isi petreaca timpul cu mine inseamna ca e o situatie win-win.Daca ii "implantez" in cap ideea ca de fiecare data o sa platesc eu atunci o sa se astepte ca si data viitoare tot eu sa platesc. Intrebarea e, daca nu am destui bani ?! Ea ce-o sa zica ?! Nu mai bine n-o invat sa se astepte sa platesc eu ca sa evit momente de genul asta ?!Nu stiu unde iesiti voi in oras de o tot dati pe asta cu "un suc". Asta era in cartile cu benzi desenate pe care le citeati cand erati mici si vedeati o fata si un baiat iesind la un Cico.EDIT: Nu, curvele nu sunt platite pt anumite servicii, curvele sunt platite pentru companie. Ca vrei sa dai la mumu/buci sau doar sa vbesti cu ea, o platesti. Ii platesti timpul pierdut in care putea sa se f*ta cu alta si sa scoata bani.O rasplatesti pt companie? Si tu daca esti baiat destept, nu o inveti toata ziua-buna ziua in oras. Azi mergeti la un suc, maine daca iti spune sa iesiti in oras ii spui ca n`ai bani si ea din asta o sa inteleaga si astfel nu o sa se invete sa platesti numai tu. Eu am inteles parerea ta in mare parte, dar ce nu reusesc sa inteleg e de ce trebuie sa cataloghezi o fata cu care iesi la un suc/pizza/popcorn (ce vrei u) ca fiind o curva pt ca ii platesti odata consumatia.. In fine, nvmEdit: Nu cred eu ca o curva o sa stea cu tine sa`si piarda timpul doar pt o discutie. Ele sunt platite pt a multumi clientul
frankie Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Pai si e frumos sa-i spui ca n-ai bani ?! Intr-un fel sa-i refuzi compania pentru ca nu poti sa-ti platesti "sucul". Wow, sunt sigur ca o sa fie foarte impresionata de chestia asta. Mai bine ii zici naibi sa iesiti in parc (daca nu e iarna).Nu cataloghez fetele ca fiind curve. Este o diferenta intre fetele care VOR sa le platesti consumatia (curvele materialiste) si fetele care nu vor.Take this for example : ea nu vrea sa-i platesti consumatia, dar tu insisti si o platesti pt ca asa te-a invatat ma-ta. A doua oara cand iesiti ea o sa se astepte sa insisti tu din nou sa platesti (ca doar esti macho) si, nevrand sa-ti incarce nota de plata, sta ca pe ace si soarbe sucul pana cand ii ies ochii din orbite.
nu ma cunosti Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 De obicei.. cel care invita plateste si consumatia, dar toate au o limita. Cel mai mult depinde de relatia care o ai cu persoana respectiva, cred eu :)
-HoneyBfly- Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Pai si e frumos sa-i spui ca n-ai bani ?! Intr-un fel sa-i refuzi compania pentru ca nu poti sa-ti platesti "sucul". Wow, sunt sigur ca o sa fie foarte impresionata de chestia asta. Mai bine ii zici naibi sa iesiti in parc (daca nu e iarna).Nu cataloghez fetele ca fiind curve. Este o diferenta intre fetele care VOR sa le platesti consumatia (curvele materialiste) si fetele care nu vor.Take this for example : ea nu vrea sa-i platesti consumatia, dar tu insisti si o platesti pt ca asa te-a invatat ma-ta. A doua oara cand iesiti ea o sa se astepte sa insisti tu din nou sa platesti (ca doar esti macho) si, nevrand sa-ti incarce nota de plata, sta ca pe ace si soarbe sucul pana cand ii ies ochii din orbite.Pai in cazul tau nu trebuie sa`ti faci griji ca sunt sigura ca n`ai sa insisti :D si daca n`ai sa insisti ea o sa`si plateasca consumatia. Nu toate fetele se gandesc ca le refuzi compania daca le zici ca n`ai bani sa iesi in oras. Sunt altele mai inteligente (nu suntem asa tute cum ne credeti voi) care pot sa inteleaga lucru asta, si sa accepte o plimbare in parc mai ales in cazul in care vrea sa fie ceva mai mult decat o prietenie intre voi :) dar daca ai ghinionul sa dai peste o curva materialista, cum zici tu, asta e...te descurci..
cristik112 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 mda deacord cine invita plateste in limita bunului simt desigur:))
Guest celmaislabaN# Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Edit: Nu cred eu ca o curva o sa stea cu tine sa`si piarda timpul doar pt o discutie. Ele sunt platite pt a multumi clientulO sa stea daca e nevoie, curvele de la colt de strada sunt parasute de-asta, dar adevaratele curve, sau sa zic asa alea de lux, care iau bani pe ora, e treaba ta ce faci, atata timp cat ii dai banii. Poti s-o ****, sa stai sa vb cu ea, sa va plimbati, orice atata timp cat platesti.Si sa nu fiu total pe langa, eu zic ca daca o inviti prima data pe o fata in oras, e normal sa paltesti tu. dupa se descurca fiecare dupa ideile lui :)
-HoneyBfly- Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 O sa stea daca e nevoie, curvele de la colt de strada sunt parasute de-asta, dar adevaratele curve, sau sa zic asa alea de lux, care iau bani pe ora, e treaba ta ce faci, atata timp cat ii dai banii. Poti s-o ****, sa stai sa vb cu ea, sa va plimbati, orice atata timp cat platesti.De acord, dar in ziua de azi nu cred ca exista barbati care sa se duca sa plateasca o curva doar pt a sta la discutii. Asta poti sa o faci cu oricine altcineva fara sa platesti :P
Strike^^ Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Pai de fel..eu platesc,dar daca insista..nu insist si eu sa nu plateasca :D .Consider ca frumos si generos ar fii ca baiatul sa plateasca,pana la un moment dat
Guest Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Nu-ti faci o obisnuinta din asta. O faci odata, de doua ori... dar dupa, daca se continua si ..continuarea nu e dupa cum te asteptai tu, e normal ca fiecare sa-si plateasca bauturile atata timp cat n-ai nici o obligatie.. si e o intalnire "sociala" sau o forma asemanatoare. :P Normal,la acelasi lucru m-am referit si eu.Daca o fata-i materealista ca o inviti in oras si platesti consumatia,eu o tai si o dau la caini. :)
frankie Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Normal,la acelasi lucru m-am referit si eu.Daca o fata-i materealista ca o inviti in oras si platesti consumatia,eu o tai si o dau la caini. :)Tu n-ai dat peste destule fete materialiste la viata ta. Asa incepe totul, ii platesti consumatia de cateva ori, vede ca ai bani si... restul se stie. O fata poate sa obtina orice de la un barbat, pt ca noi, barbatii, cand suntem in jurul femeilor gandim mai mult cu celalalt cap.