Jump to content
Bobby

Cine plateste el sau ea?

Recommended Posts

Posted

Si iata un motiv pt care eu nu am sa consider niciodata ca barbatii sunt egali cu femeile (si nu ma refer la

Si ma rog oare de ce ?! Judecand dupa faptul ca esti fata (presupun) pot sa-mi pariez ochii ca tu consideri ca femeile sunt superioare barbatilor...cel putin asta am presupus eu din postul tau.

Posted

Si Frankie a zis totul :D .

Ia un cerc si fugi cu el. Astea-s arfe de om crescut pe forum. Respectu pentru sexu frumos la mine-i foarte low s-o ard pe ingliş si cu toate astea nu s`a intamplat sa nu platesc eu, indiferent ca ies c-o simpla prietena, c-o găoază cu care-mi satisfac nevoile, sau pur si simplu prima intalnire. Ori esti scârţar ori ai apucaturi de om care vede pentru prima oara in faţă o fata. Atitudinea asta coolă de Bruce Willis o vezi doar in filme, da-n cazul tau filmul bate viata.

Din vreo 10 insi care au comentat asta tu fix de el te-ai gasit sa te ei ?

Da ma , imi place cum gandesti tu : 20 +5 = 25 ron , ok ...tu cati bani aveai la 15 -17 ani ? Banuiesc ca aveai destul cat sa iesi de 4 ori pe saptamana cu prietena in oras + inca vreo 2 -3 iesiri la cinema , nu ?

Arfe ai tu , domnule arogant :tiphat: .

Cel mai bine e sa bati apropo :

Oana vrei sa mergem la o pizza azi ... mai am vreo 20 de lei ( se subintelege ca nu ajunge sa-ti platesc si tie pizza ) pana luni de-acuma.. macar sa-i cheltui azi sa-mi iau de-o grija ! asa procedezi

Sau ceva mai ' subtil ' ..Cand vine chelnerul cu nota o ei frumos si intrebi cu voce tare ' ia sa vedem cat avem de platit ' :).

Posted

Si ma rog oare de ce ?! Judecand dupa faptul ca esti fata (presupun) pot sa-mi pariez ochii ca tu consideri ca femeile sunt superioare barbatilor...cel putin asta am presupus eu din postul tau.

Din contra. Dupa cum am scris si in reply precedent, consider ca voi sunteti mult mai avantajati decat noi femeile.

Posted

Da ma , imi place cum gandesti tu : 20 +5 = 25 ron , ok ...tu cati bani aveai la 15 -17 ani ? Banuiesc ca aveai destul cat sa iesi de 4 ori pe saptamana cu prietena in oras + inca vreo 2 -3 iesiri la cinema , nu ?

N-am stat sa citesc fiecare reply in parte. Am luat primu care l-am vazut ca se baza pe conceptia asta. Si dupa cum am zis mai sus, nu iesi de 4 ori pe saptamana in oras. Deja asta-i fudulie. N-am fost un Bill Gates nici eu in liceu, banii care batranu' mi-i dadea pe toata saptamana, in primele 2 - 3 zile ori ii pierdeam la poker/remi, ori castigam mai mult. Iar in saptamana in care-i pierdeam, nu fugeam plangand la batran, ci gaseam alte modalitati de-a trai fudul.

Guest stefteo21
Posted

Sau ceva mai ' subtil ' ..Cand vine chelnerul cu nota o ei frumos si intrebi cu voce tare ' ia sa vedem cat avem de platit ' :).

Tare asta :rofl2: e chiar buna

Si dupa ce zici speri sa nu faca ochii cat cepele sa se uite la tine inocenta

Posted

Eu de cand ma stiu mi-am cam platit consumatia... Cu mici exceptii cand invitatia a fost facuta in acel fel anume in care stii ca jignesti persoana daca insisti mai mult decat e politicos.

Si-atunci cand am vrut sa platesc eu, pur si simplu am disparut de la masa la un moment dat direct la bar sau la chelner si am platit. Fara negocieri cu nota pe masa :D,companionii mei fiind pusi in felul asta in fata faptului implinit.

Posted

Tare asta :rofl2: e chiar buna

Si dupa ce zici speri sa nu faca ochii cat cepele sa se uite la tine inocenta

Deja daca se uita in jos nu e de bine :coffee: ..

Oricum la prima intalnire as plati eu dar dupa jumi juma .

Posted

Daca inviti o fata in oras ii platesti sucul. Ok.

La a doua intalnire iesiti la inca un suc. Il platesti si acum.

Pana la urma ajungeti sa deveniti iubiti. O inviti la o pizza. Cum procedezi?

Eu daca as fi baiat m`as uita sa vad daca schiteaza ceva, daca are macar bunul simt sa scoata portofelul, dupa care as plati.

Mai degraba femeia este o enigma. Nu barbatul.

Eram sarcastic in legatura cu: barbatu -- enigma. O doamne. #-o

Si sa-ti raspund la intrebarea referitoare la modul in care procedez in situatia prezentata de tine mai sus: e simplu, devenim iubiti, se muta cu mine si deja nici nu mai e acea obligatie (sa zic asa) sa-mi mai pese de dorintele ei. Iar pizza -- comanda la domiciliu.

Posted

Eu daca as fi baiat m`as uita sa vad daca schiteaza ceva, daca are macar bunul simt sa scoata portofelul, dupa care as plati.

ce este femeia ?:)))) o enigma??? =))=))=))=)) ...."Femeia este o greseala acceptabila a naturii." auzi o enigma:D :)))

on:normal ca ea plateste:D

Posted

ce este femeia ?:)))) o enigma??? =))=))=))=)) ...."Femeia este o greseala acceptabila a naturii." auzi o enigma:D :)))

Dintr`o greseala acceptabila a naturii (maica-ta) ai aparut tu.

Posted

Nu vorbi asa de femei, ca nu-i frumos.Femeie ai ca o masina,daca nu-i dai ce-i trebe si nu-l ingrijesti te lasa pe drumuri... :naughty:

Posted

La primele intalniri platesc eu , apoi sa-si mai plateasca si ea ... o inveti prost si e criza .

De obicei imi este aiurea sa o las sa plateasca , dar sunt nevoit .

Zi-mi te rog cum simti TU criza asta despre care vad ca tot vorbesti.

Chiar mai devreme citisem un banc care suna in felul urmator: "Femeia este grasimea inutila crescuta in jurul piz*ei."

Arfe ai tu , domnule arogant :tiphat: .

Hai ca exagerezi. RockaFella chiar a spus adevarul. Si da, chiar gandeste bine dar desigur ca nu te-ai putut abtine si a trebuit sa aberezi putin.

ON:

In cazul meu nu mai exista "cine plateste azi?". Stam de 2 ani in aceeasi casa si consider ca daca inca ar mai exista astfel de discutii ar fi chiar jenant si fara rost.

Posted

Dintr`o greseala acceptabila a naturii (maica-ta) ai aparut tu.

ce legatura are mama in conversatia asta? eu zic sa iti vezi de treaba....si anume vezi ca ti se raceste shaorma :D,chebabu si ceafa de porc:)) :>

on: normal ca ea plateste:D

Posted

ce legatura are mama in conversatia asta? eu zic sa iti vezi de treaba....si anume vezi ca ti se raceste shaorma :D,chebabu si ceafa de porc:)) :>

on: normal ca ea plateste:D

Esti facut in eprubeta?

Maica`ta nu e femeie?

Daca tot te apuci sa vorbesti urat despre femei, fa`o cum a facut`o si Napoleon. Mergi pana la capat.

Mi se raceste totul cand ma uit la poza ta.

Guest erifeek
Posted

El nu stie ce sa faca cu o fata , dar pe el il bate romana mai grav ca un tzigan

Cine plateste el s-au ea? Anything wrong there ? ;;)

BITCH PAY MA DRINK !

Posted

Esti facut in eprubeta?

Maica`ta nu e femeie?

Daca tot te apuci sa vorbesti urat despre femei, fa`o cum a facut`o si Napoleon. Mergi pana la capat.

Mi se raceste totul cand ma uit la poza ta.

erai rece de mult:)) ,iar in legatura cu spusele mele care te-au facut sa tresari asa tare.. nu sunt vorbele mele ... si chiar am pus expre in ghilimele dar na ... ti sau urcat hormonii la cap :) si ti-a afectat "intelectul"

on:baiatu plateste :D

Posted

erai rece de mult:)) ,iar in legatura cu spusele mele care te-au facut sa tresari asa tare.. nu sunt vorbele mele ... si chiar am pus expre in ghilimele dar na ... ti s-au urcat hormonii la cap :) si ti-au afectat "intelectul"

on:baiatu plateste :D

Np.

Tu si cu autorul topicului faceti o echipa de milioane. :rofl2:

Guest fanaticaldolj
Posted

Discrepantele vadite dintre conceptiile femeilor si cele ale barbatilor legate de diferite aspecte sociale poarta, fara indoiala, amprenta atator secole in care barbatul a fost un gentleman, iar femeia o fiinta fragila si neajutorata, tanjind dupa protectia si siguranta masculina. Faptul ca in prezent femeia s-a emancipat, nu-l face pe barbat sa se simta mai putin important, ba dimpotriva, il impulsioneaza si mai tare, crescandu-i dorinta de a proteja si de a fi indispensabil femeii. De aici si reminiscentele comportamentale la unii masculi de a fi conservatori in ce priveste bunele maniere. A

ah, am uitat sa folosesc cuvinteLe abstract si absolut si cred k am folosit un vocabular cam simplist pentru intelectul meu superficial

Posted

Cam aveti dreptate pe`aici , e normal ca nu toti sunt gentleman , dar nici sa ajungi sa-ti educi prost prietena , sa-i platesti de fiecare data consumatia , inteleg , aveti o relatie , ok , dar totul pana la o limita .

Aici depinde extrem de mult de situatiile financiare ale fiecarui om care are probleme de genu ... dar desi eu chiar as prefera o doamna chiar ar spune ceva de genu " lasa , platesc eu " , macar asa , din respect si bun simt , dar noi barbati , in acel moment , trebuie sa ne simtit sa spunem " lasa , stai linstita , platesc eu " .

Patisem asa , cand am iesit cu 2 prietene la un suc , totul bine si frumos , mergem la McDonald`s .

Ajunsesem acolo , si fetele se gandeau ce sa comande si amandoua imi spun ca vor milkshake , fara sa-mi deie niciun ban .. ma simteam jenat pentru ca aveam doar bani pt. mine si trebuia sa gandesc repede #-o , asa ca m-am hotarat sa fiu un gentleman si sa le cumpar eu , fiind fete cu bun simt m-au intrebat dupa ce le-am adus comanda " cat trebuie sa-ti dam ? " , pur si simplu , simteam ca mi s-a dus o piatra de pe inima :D .

Posted

a trebuit sa platesti tu partea ta sau numai tu toata consumatia? ca e o diferenta...

si de ce de obicei plateste baiatul? tu n-ai maini sa platesti ce mananci? daca vreti egalitate cu barbatii, atunci asumati-va egalitatea pana la capat.

Are dreptate kika,mi se pare cel mai corect ca nota de plata sa fie impartita 50/50,dar nu inseamna ca asta trebuie sa se intample tot timpul. :)

Tind sa cred ca prima iesire in oras,ar trebui sa o plateasca el si dupa aia sa faca cu schimbul sau 50/50,asta-i parerea mea. :)

Posted

Are dreptate kika,mi se pare cel mai corect ca nota de plata sa fie impartita 50/50,dar nu inseamna ca asta trebuie sa se intample tot timpul. :)

Tind sa cred ca prima iesire in oras,ar trebui sa o plateasca el si dupa aia sa faca cu schimbul sau 50/50,asta-i parerea mea. :)

Care este diferenta dintre prima al doilea sau al 20-lea iesire cu o fata? :-?

Posted

Care este diferenta dintre prima al doilea sau al 20-lea iesire cu o fata? :-?

Prima data incerci sa faci o impresie buna,prima data tu o inviti in ora,iar a 20-a oara,o cunosti si te cunoaste si cred ca-ti permiti sa-i zici sau sa o faci sa inteleaga sa mai plateasca si ea. :)

Posted

Prima data incerci sa faci o impresie buna,prima data tu o inviti in ora,iar a 20-a oara,o cunosti si te cunoaste si cred ca-ti permiti sa-i zici sau sa o faci sa inteleaga sa mai plateasca si ea. :)

Oh, tu cel care-mi dadeai link-uri catre "cum sa te porti cu fetele", pai cum ma, tocmai prin faptul ca spui "sa faci o impresie buna" deja dai dovada de un om fals. Ori te porti intr-un fel pe aceeasi linie, ori decat bagi vraja la inaintare si apoi devine monotonie? Ma rog, eu unu ma regasesc in randurile astea, recunosc, tu?

De ce dracu tot incerci sa faci pe sexpertul pe-aici nu stiu, chiar iti iese prost.

Posted

Oana + gimmy = love = warn plus suspend

PS cine plateste? in primul rand cine plateste pentru "s-au" ala din titlu ?

De obicei prefer sa platesc eu daca invit pe cineva in oras..asa mi se pare fair..dar nu ma cramponez de lucruri marunte

Posted

Oh, tu cel care-mi dadeai link-uri catre "cum sa te porti cu fetele", pai cum ma, tocmai prin faptul ca spui "sa faci o impresie buna" deja dai dovada de un om fals. Ori te porti intr-un fel pe aceeasi linie, ori decat bagi vraja la inaintare si apoi devine monotonie? Ma rog, eu unu ma regasesc in randurile astea, recunosc, tu?

De ce dracu tot incerci sa faci pe sexpertul pe-aici nu stiu, chiar iti iese prost.

Incepea sa se incalzeasca afara de nu te bagai tu in seama precum pisica in oala si chiar incepe sa-mi fie mila de tine. :)

Cum sa-ti zic eu,intreaba cam orice persoana care are la activ mai mult de 10 intalniri,nu conteaza ca-i baiat sau fata,vei ramane surpins de ceea ce se intampla in jurul tau.

E normal sa-i faci ei/lui o impresie,ca-i prima intalnire si vrei sa o cuceresti,n-am zis ca la inceput vei fi ceea ce nu esti,dar e inadmisibil sa o inviti in oras,sa luati cina si la urma sa-i zici sa plateasca ea.

La 20-a intalnire deja e o relatie si se poate vorbi clar si direct,cel putin asa cred eu.

Defapt am uitat,tu esti ala ce invita o fata in oras si o pune sa plateasca sau tii neaparat sa te bagi in seama la fiecare post si denota ca...iti dai tu seama ca esti baiat mare. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...