Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BeEmolai

o intrebare

Recommended Posts

Posted

eu cum am single core am noroc cu racirea asta ca am facut o racire buna si cand imi ruleaza mu mai mult de 45 de grade nu creste mai ales ca merge 24/24.. :) exemplu acuma ca nu e procu in 100% am 33 de grade deci imi mareste destul de mult temperatura de la 33 la 45.. de grade :) mu asta ;))

Posted

Solutia este: Lasati-va de mu si apucati-va de invatat ca suntem in sesiune [unii] :D

ar fi si asta solutia.. .ca da... sesiunea :-s ... pfffff trebuia sa-mi amintesti :((

Guest =Apollyon=
Posted

Si eu o astept,am deja 3 restante :)) 2 chimie 1 biologie:))Urmeaza anatomie daca mai ma joc ca prostu toata ziua.. :cool2:

Posted

si la mine e urat... la info :-s

deci asta e solutia... sa facem o pauza de mu.. sa ne apucam de invatzat... si sa modificam noi launcheru` ;))

macar spuneti-ne in ce limbaj e creat launcheru`...ca sa stim si noi de care limbaj sa ne apucam :))

Guest =Apollyon=
Posted

Da, inloc de mu sa scrie Chimie Generala.pdf sau ceva de genu...

Guest =Apollyon=
Posted

Am luat 9 la mate:D

Eu va las,ma bag la o tigara hbo+somn in speranta ca maine ma voi antrena intr-un final pentru anatomie..e de 5 credite..I MUST HAVE THEM!!!....ma rog..Noapte buna:D

Posted

Da e aiurea cu MU sa ti se miste pc-ul super prost si sa poti juca alte jocuri care cer mai multe resurse fara probleme...aveam un prieten care daca intra in mu nu putea sa mai faca altceva dar putea sa joaca cu 2 ferestre de wow deschise, sa stea pe mess si pe net...

Posted

Joc mu de pe 2 pc-uri: - pe unul am procesor single core (Win XP service pack 2) si imi merge greu tare; abia pot sa mai fac ceva pe langa mu; imi duce procesorul in 100%

- pe celalalt am procesor dual-core (acelasi Win) si imi merge excelent; pe langa mu pot juca in acelasi timp si Warcraft 3, sa folosesc si messul si internet explorerul.

Concluzie: nu cred ca e optimizat bine; are multe chestii in plus dar care ajuta sv sa nu fie plin de "codati".

PS: Lasi afk pe MU si inveti....... nasol tare cu sesiunea asta :(

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...