Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BeEmolai

o intrebare

Recommended Posts

Posted

de ce jocul asta foloseste atat de multe resurse referitor la procesor? si in acelasi timp ruleaza si pe un procesor de 1000Mhz fara probleme putand rula pe el si alte aplicatii?

Cumva cu cat e mai bun procesorul cu atat el se gandeste sa pape mai multe resurse?

Nu se poate face ceva ca sa nu le mai pape atat de tare? ca totusi nu stau intr-o singura aplicatie d-odata

app.. configuratia la pc

Intel dual core e 2180 de 1.8 Ghz

2G DDR2

N-vidia GeForce 8600GT

Windows 7

Si imi papa 70% din procesor doar el singur...:| se poate face cv ? sau doar :comp2: :comp1: ?

Posted

de ce jocul asta foloseste atat de multe resurse referitor la procesor? si in acelasi timp ruleaza si pe un procesor de 1000Mhz fara probleme putand rula pe el si alte aplicatii?

Cumva cu cat e mai bun procesorul cu atat el se gandeste sa pape mai multe resurse?

Nu se poate face ceva ca sa nu le mai pape atat de tare? ca totusi nu stau intr-o singura aplicatie d-odata

app.. configuratia la pc

Intel dual core e 2180 de 1.8 Ghz

2G DDR2

N-vidia GeForce 8600GT

Windows 7

Si imi papa 70% din procesor doar el singur...:| se poate face cv ? sau doar :comp2: :comp1: ?

si eu am dual core cu 1g d ram si mai rulez spe programe pe langa,un ex ar fi ca fac download cu odc d la 5 useri cu1-2m si d-abia simte. e de la tine buba,antivirus si update-uri de drivere + antispy

am xp,am tinut win7 1zi si gata

Posted

nu se poate face nik.. dar nici eu nu pot sa inteleg dc papa atata procul.... chiar nu pot sa-mi dau seama eu am proc single core amd atlhon 64 de 3500+ 2.2 Ghz si imi papa 100% ...

Guest =Apollyon=
Posted

Eu cred ca e de la windows 7 , si mie imi face la fel..70-85%

Amd 64 Dual Core 2,6Ghz 2Gb Ddr2 Hdd Sata 360 Vc:GeForece 8600Gs[512]

In general Cpu Pe liber sta la 0.1% si ram la 25-30%

Eh..cand bag mu explodeaza..parca joc Crysis 2 [Nu cred ca a aparut:)) ]

Posted

eu am dual core amd 3000 phenon , placa video Ati hd 4800 si 4 gb de ram , imi papa 50 % ... si huruie ca drq coolerele astea nici eu nu prea inteleg de ce :) nujtu care e treaba pe xp o fi mai compatibil , o fi ceva si de la vista sau win 7 . Oricum nasol :)) cam multa mananca jocu asta .

Guest =Apollyon=
Posted

Pai mananca...si are si 5 culori 3 stelute care plutesc si o raza de lumina...ma innebuneste...

Posted

Eu cred ca e de la windows 7 , si mie imi face la fel..70-85%

Amd 64 Dual Core 2,6Ghz 2Gb Ddr2 Hdd Sata 360 Vc:GeForece 8600Gs[512]

In general Cpu Pe liber sta la 0.1% si ram la 25-30%

Eh..cand bag mu explodeaza..parca joc Crysis 2 [Nu cred ca a aparut:)) ]

nu e de la nici un windows pur si simplu e de la launcher: :) eu am xp f

Posted

si eu am dual core cu 1g d ram si mai rulez spe programe pe langa,un ex ar fi ca fac download cu odc d la 5 useri cu1-2m si d-abia simte. e de la tine buba,antivirus si update-uri de drivere + antispy

am xp,am tinut win7 1zi si gata

asa.. pai antivirusu` disabled + windows-ul proaspat instalat si la fel face.. deci nu are ce spy,virusi sa fie. win-ul este cu licenta si e actualizat zilnic de cum apar update-uri la drivere...si toate cele.

Posted

dap si mie la fel..pe laptop dual core imi papa 85 %

si pe PC quad core vreo 50-60%

si alte jocuri mult mai mari si mai complexe cum ar fi Lineage 2 imi papa doar 20-30%

Posted

deci faza e asta launcheru papa asa mult din cauza ca sa bagat multe anti chaturi sau cum leo fi zice , anti hakurilor gen speed 1 hit si asa mai departe si de aia mananca asa mult din procesor parerea mea ..

Posted

tocmai ... voi astia cu xp` nu prea aveti probleme , dar eu la 4 gb d ram nu imi permit sa mai tzin xp doar pt mu ... sa imi citeasca doar 2 gb de ram ... am auzit multi cu win vista si cu win 7 care au probleme :)

Posted

tocmai ... voi astia cu xp` nu prea aveti probleme , dar eu la 4 gb d ram nu imi permit sa mai tzin xp doar pt mu ... sa imi citeasca doar 2 gb de ram ... am auzit multi cu win vista si cu win 7 care au probleme :)

pai poti sa iti bagi si wind xp pe 64 bits daca vrei sa iti citeasca si restul ramilor :D

Posted

oricum nu se cumpara xp cu vista.. din multe puncte de vedere :) pe langa design mai sunt niste chestii . In fine daca e sa raspunda un admin pe aici o sa iti zica ca asa e jocul :) consuma multe resurse

Posted

Of, Doamne, poţi să ai un proces care să apară că ocupă 100% în TM iar calculatorul să se mişte perfect. Atât timp cât celelalte procese rulează fără să se plângă, unde e problema? Task Manager-ul nu e canal de TV.

În principiu, jocurile mai vechi stresează mai mult procesorul decât stresează placa video, din cauza simplului fapt că atunci când engine-urile lor au fost scrise, procesoarele erau mai tari din punctul de vedere alt puterii de calcul decât plăcile video, fapt ce s-a schimbat între timp.

Enjoy your game and your pirated Win7.

Posted

da, windows-ul 7 care il iei de pe torrent... in special cel X64 este plin de buguri. cu acesta n-am avut nici o problema.

as zice ca anti-cheaturile si hack-urile sa fie create pentru server si nu pentru client. in asa fel si pc-ul ruleaza mai bine si face ca pc-ul sa poata "trai" mai mult. daca sta la 70% cate o luna non-stop nu cred ca ii prieste prea tare...

iar daca ar fi instalate pe server.. nu ar manca asa mult deoarece nu ruleaza si jocul cu ele....

Posted

naibii...si eu la laptop am:

intel celeron 2,13Ghz

3 gb ram,

placa video Gforce 8400 gs,

hdd 250 gb.free la greu

si imi merge 100% cpu,si 1,15 gb din ram...am xp update la zi...si rulez cu 2-3 programe...S1 mergea mai bine...acum vad din ce in ce mai greu.noroc k nu am lag:)

Guest =Apollyon=
Posted

Pai si nu poate sa se faca nimic cu launcherul ala..ca pe global..sa fie un gameguard jos acolo care sa nu irite cand dai alt tab si tot felu de chestii:D?

Lu' "nevastamea" i s-a stins azi pc-ul cand a iesit din mu [Xp sp3]..acum nu pot sa zic ca are o racheta...esti fericit daca joci Counter Strike si tii solitare deschis cand mori sa mai bagi o carte..[example] dar totusi:D...

Posted

e adevarat ce zici tu ... si eu am win vista 64 de pe torrent si imi consuma cam 50-60% si deja parca huruie din ce in ce mai tare , nujtu ce sa ii mai fac :)) ideea e ca sunt mai multi in situatia noastra.. trebuie facut ceva cred :P chiar asa sa mearga la 50% juma de an cred ca nu e de bine vorba ta :)))

Posted

problema nu e ca celelalte imi merg bine, deoarece nu e asa.. mai joc de regula simultan warcraft 3.. iar din cauza ca imi duce procesorul la 100% pana si sa scriu o fraza pe chat merge greu.. cam o litera pe secunda. Iar asta e foarte iritant..

eu nu am windows-ul hacked de pe torrent si asta e problema.

la mine e cu licenta si ruleaza perfect.... doar cu aceasta exceptie :|

Posted

e ceva ciudat totusi... poate un admin sa ne lamureasca ... e daunator pc`urilor noastre acest joc ? se poate face ceva sa nu mai consume atat ?

Posted

war 3 merge pe un pc cu 500 mhz si 128 ram perfect, in caz ca vrei sa stii. il joc inca de cand a aparut, campanii pana la ce este acum.

Iar mu.. care are o complexitate si o grafica mult mai slaba mananca de n-spe ori mai multe resurse... sau imi trebuie un i7 ca sa imi mearga cat de cat pc-ul ?

Posted

e ceva ciudat totusi... poate un admin sa ne lamureasca ... e daunator pc`urilor noastre acest joc ? se poate face ceva sa nu mai consume atat ?

da e daunator pc-urilor unor mai ales celor cu 1 single core :) care ii tine procu 100% daca nu are racire buna la proc posibil sa se supraincalzeasca si sa se arda.. si adio proc.. :-h

Guest =Apollyon=
Posted

Solutia este: Lasati-va de mu si apucati-va de invatat ca suntem in sesiune [unii] :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...