cavaleru_luminii Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 sa mai mentionam si ca din cauza lagului riscam d/c in timpu combinatiei .
mau Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 sa mai mentionam si ca din cauza lagului riscam d/c in timpu combinatiei .iei d/c inainte sa dai "combine", reintri in joc si mai pui odata itemele :D
cavaleru_luminii Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 in religia mea nu mai ai voie sa bagi itemele dupa ce ai luat d/c ca nu iese :P
Mr.W Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 in religia mea nu mai ai voie sa bagi itemele dupa ce ai luat d/c ca nu iese :P:rofl1: chiar e MAXIMa asta .si tousi daca dai combine si de la lag tot clipete itemul si apoi iei d/c..ai ramas fara iteme .. #-o Desigur eu inca n-am patit asa ceva de pe vremea lui 0.97 :whistle:
cavaleru_luminii Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 si cu o sansa de a pierde itemele de 1% nu te risti cu aripi lk ignore la +13 :))
Duff Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 contra.in noria exista o mica piata ( cum era lore pe 97d).mai poate urla unu mic pe acolo ca vinde o pana si un chaos fara sa consume zen (non rr, zen putin, lvl greu s.a.m.d):beer:
dackk Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 contra.in noria exista o mica piata ( cum era lore pe 97d).mai poate urla unu mic pe acolo ca vinde o pana si un chaos fara sa consume zen (non rr, zen putin, lvl greu s.a.m.d):beer:Are dreptate. In noria gasesti tot ce vrei la store. Daca vrei sa nu ai lag te duci noaptea si rezolvi problema:). Azi dimineata la 6 nu era nimeni in Noria.Contra si de la mine
Ghiocel Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 pai ori se muta ei in lore cum stateau pe 97 ori se mai baga un chaos machine pe undeva (lore de preferat) pt ca din cauza lagului risti sa pierzi iteme la combinatii :(
Guest puff Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 ar fi de preferat lorencia/aidasi inca unul in crywolf (acolo nu e lag veci)contra.in noria exista o mica piata ( cum era lore pe 97d).mai poate urla unu mic pe acolo ca vinde o pana si un chaos fara sa consume zen (non rr, zen putin, lvl greu s.a.m.d):beer:Are dreptate. In noria gasesti tot ce vrei la store. Daca vrei sa nu ai lag te duci noaptea si rezolvi problema:). Azi dimineata la 6 nu era nimeni in Noria.Contra si de la minevoi ati gandit inainte sa scrieti?credeti ca toti au timp sa ste pana la 2 dimineata sa isi faca un fenrir sau ceva +13?nu cred ca ar strica 2 goblini in plus, nu ar deranja pe nimenidaca voi preferati sa sa va face itemele si celelalte in noria, mergeti acolo la goblin. Nu trebuie sa mergeti in aida, crywof, sau unde o sa puna goblin, asta daca o sa puna.
dackk Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ar fi de preferat lorencia/aidasi inca unul in crywolf (acolo nu e lag veci)voi ati gandit inainte sa scrieti?credeti ca toti au timp sa ste pana la 2 dimineata sa isi faca un fenrir sau ceva +13?nu cred ca ar strica 2 goblini in plus, nu ar deranja pe nimenidaca voi preferati sa sa va face itemele si celelalte in noria, mergeti acolo la goblin. Nu trebuie sa mergeti in aida, crywof, sau unde o sa puna goblin, asta daca o sa puna.Faza cu lagul e vrajeala. Nu-ti pica itemul din cauza lagului nabule. Iti pica pentru ca e rata de succes destul de mica. Stai calm ca am pierdut iteme si noapte cand nu era nimeni in noria si au iesit +13 cand era plina noria de omuleti cu store :)Eu zic sa nu mai complice situatia cu un nou chaos goblin ca dupa sa ne trezim cu rollback ca s-a stricat ceva la server :).Raman la Contra
Ghiocel Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 nu pierzi itemul din cauza lagului , din cauza lagului poti lua d/c si iti ramane itemul in masina daca ai apucat sa dai create.#-o
Guest puff Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Faza cu lagul e vrajeala. Nu-ti pica itemul din cauza lagului nabule. Iti pica pentru ca e rata de succes destul de mica. Stai calm ca am pierdut iteme si noapte cand nu era nimeni in noria si au iesit +13 cand era plina noria de omuleti cu store :)Eu zic sa nu mai complice situatia cu un nou chaos goblin ca dupa sa ne trezim cu rollback ca s-a stricat ceva la server :).Raman la Contrama butule nu te mai crede tu atotstiutor..ca am patit-o de destule ori sa imi pice itemele ca era lag in noria.Lasa tu rateu-l ca nu cred ca e asa mic rateul la un item cu lk si cu add cand il faci la +10 incat sa pice.Nu vad cum se complica situatia daca mai pui un amarat de gobli ca trebuie doar sa un rand de cod :|.Da nu are rost sa ma apuc de explicat ca imi consum bateriile la tastatura degeab...doar esti din HONEY, voi tot timpul sunteti cu :pottytrain2: in sus. :slap:
dackk Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ma butule nu te mai crede tu atotstiutor..ca am patit-o de destule ori sa imi pice itemele ca era lag in noria.Lasa tu rateu-l ca nu cred ca e asa mic rateul la un item cu lk si cu add cand il faci la +10 incat sa pice.Nu vad cum se complica situatia daca mai pui un amarat de gobli ca trebuie doar sa un rand de cod :|.Da nu are rost sa ma apuc de explicat ca imi consum bateriile la tastatura degeab...doar esti din HONEY, voi tot timpul sunteti cu :pottytrain2: in sus. :slap:Tot contra :). Raman la aceeasi parere nu-i nevoie de al 2lea chaos goblin.Si daca eram HH sau Grifins sau orice alt guild...tot contra eram :).Eu mi-am zis parerea. Rata de succes e destul de mica... cel mai bine iti poate spune vdragosh sau orice alt admin.
Synapse Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 La cati suntem pe server, parerea mea e ca nu mai trebuie inca unul.
Guest puff Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Faza cu lagul e vrajeala. Nu-ti pica itemul din cauza lagului nabule. ma refeream mai mult la faza asta.ca e ceva normal sa avem pareri diferit.
Th3gAm3_SM Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 ^_^ |)-->CITAT(| ^_^ | @ Jan 26 2010, 10:30) ←Nu in LT ca acolo mai moare lumea din LT7...cel mai bine ar fi sa sse faca undeva in devias ...cum te duci spre bisera o iei in jos si fata in fata cu biserica e un bar...acolo ar putea sa se faca....sau e un mercenar pe langa dev2 si acolo e un safe zone..si acolo sar putea face...devias oras, contra=> acolo moare lumea din kalime eu zic ca e mai bine aida, crywolf, lorencia, ca e meru gol sau se poate si in kanturu 1
Th3gAm3_SM Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Contra , e suficient unu singurnu e suficient, daca ar fi mai multe ce ar fi?
Mihaitzu Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 nu e suficient, daca ar fi mai multe ce ar fi?Nu ar mai fi linkmania. Pe linkmania mereu a fost doar un chaos machine :tiphat:
Adriantze Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 contra , cand zici NORIA te gandesti la goblin , la vanzari , la cumparari .. daca mai face un goblin , nu mai trece nici dracu prin noria .. ce sa mai faca acolo ..asta e farmecul acestei harti.
FuLg3r3k Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 sa se mai bage in lorencia .. in noria e super lag .. toti cu store acolo .. nu ai loc sa te misti
LearnMore Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Eu zic ca este de ajuns unul singur... ;)) banuiesc ca ai prins coada la goblin
DRMBoy Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Nu ar mai fi linkmania. Pe linkmania mereu a fost doar un chaos machine :tiphat::) vremurile se schimba la fel si Sezoanele de MU, 2 chaos Machine ar fi excelente, al doilea in Aida, cine are nev de ceva de la shop poate sa mearga Noria sa caute s.a.m.d.