Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Excesiv*

Inca Un ChaosMachine in afara de Noria

Recommended Posts

Posted

Salut..Ma Intreb daca nu se poate face inca un ChaosMachine intr-un alt oras...intrab asta findca in Noria se afla singurul ChaosMachine si in acest oras jumate de server face trade si vinde una alta ,si sunt momente cand pur si simplu ti se agata cursorul din cauza lagului...se poate face ceva in privinta asta?

Posted

Salut..Ma Intreb daca nu se poate face inca un ChaosMachine intr-un alt oras...intrab asta findca in Noria se afla singurul ChaosMachine si in acest oras jumate de server face trade si vinde una alta ,si sunt momente cand pur si simplu ti se agata cursorul din cauza lagului...se poate face ceva in privinta asta?

mergi noaptea sau dupa rr la srv, e goala noria

Posted

Un Pro dela mine..

Da este enervant ca mereu ai plin acolo si nu te poti misca +lagul care cred ca influentzeaza la rata de succes la chaos machin

Posted

Da ar fi o idee buna....

Posted

eu as propune sa se mute goblinul in afara safe zone, sa vedem atunci cn ar mai face combinatii :D

Posted

Nu in LT ca acolo mai moare lumea din LT7...cel mai bine ar fi sa sse faca undeva in devias ...cum te duci spre bisera o iei in jos si fata in fata cu biserica e un bar...acolo ar putea sa se faca....sau e un mercenar pe langa dev2 si acolo e un safe zone..si acolo sar putea face...

Guest cristi7c
Posted

si credeti ca oriunde s-ar muta nu s-ar muta si astia cu shopurile ? :|

aia vand pene , jwl , joc multe chestii pentru goblin .. asa ca nu are rost ... ar trebui sa stea si ei mai departe ... gen acolo la scaunele in noria :D unde e elfa cu buffu in dreapta

Posted

PRO ! Cel mai bun loc pentru inca un Chaos Machine este in Lorencia in fata barului sau dupa fantana in mijloc perpedicular pe aceasta :right:

Guest ElDiablo
Posted

pro

in valley of loren ar sta bine :)

Guest GUNIT-MG
Posted

in loren :D

si sa aiba cu 1% sanse mai mari :))))

Posted

PRO ! Cel mai bun loc pentru inca un Chaos Machine este in Lorencia in fata barului sau dupa fantana in mijloc perpedicular pe aceasta :right:

da, acolo e cel mai bun loc sa se mai faca unul, in noria deja e lag prea maree

Posted

decat sa faca alta masina mai bn ar fi daca si-ar muta astia locul cu vanzarile etc cre stau in noria

k bn zici, sa nu le mai dea "statul" autorizatii de comercianti :))

Posted

eu pe serverele pe care am jucat am vazut ca piata era in devias :)) dar fiindca sunt 7 kalime + icarus + 3 devias se aduna o gramada de "mortaciuni" :))

ar trebui un admin sa intre in fiecare dimineata pe la 8 jumate-9 sa dea d/c uri .

ChaosMachine ar trebui adaugat LT sau AIDA , pentru ca nu este asa mult lag ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...