Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Biggles

Sugestie >> Goldeni Ds si Gmo shop

Recommended Posts

Posted

Da, si mie mi-ar placea sa fie iarasi invazii, random sau cum vreti..doar sa apara goldeni pe toate hartile.

Este aiurea tare si foarte greu, mai ales pentru playerii mici, non rr, care abia fac fata in davias, ce sa mai vorbim de DS, pana-n min 5 sunt deja morti :)

Plus ca fiecare isi aminteste cu placere cat a stat la primul golden prin noria sau lorencia pana sa-l omoare, insa satisfactia a fost pe masura, nu? :)

Daca se vrea neaparat ca si-n DS sa fie recompense, atunci sa se puna alti mobi, nu goldeni, chiar kundum se poate, din care sa pice un JOC cu o valoare mare in zen cand il dai la shop sau un item exc season2.

Posted

coltalb super tare ideea

sper sa se ia in considerare

imi aduc si eu aminte fara rr cum fugeam juma de harta sa omor un dragon 2 bucati si back si iar pana reuseam acum nici la 10 rr nu mai ai ssanse in ds dar fara

Guest ares_enjoy
Posted

Bravo pentru sugestie!! PRO si eu clar

iar colt alb..foarte bine zis :))) si acum imi amintesc k din primu golden+3 mia picat un ring dsr dd :)) amintiri placute e ceva in gen q primu rr

Posted

pe sezonu 4 parca era chestia ca daca te faceai a 3 a clasa (de ex dk->bk->bm adica blade master) intrai numai cu invitatii +7+8 ...adica aveai lvl 100 dar tot cu invitatie +7 sau +8 intrai . si s-ar putea implementa ca cei peste 10rr sa se poata face a 3 a evoluare . in felu asta cei sub 10rr au 5-6 ds uri unde sa intre iar ceilalti au 1 ds foarte competitiv.

Defapt deveneai "Master" Asa ca intrai Bc 8 Si Ds 8 chiar daca aveai si lv 16 nu mai puteai sa intri in 1-7 decat in 8 pentru ca acolo erea de Master si nici ideea ta nui buna pentru ca uni ar face caractere de 9 rr si ar sta cu ele doar pentru DS !

Cat despre propunerea cu rena iara...avem aceiasi problema deci cei cu 10 rr minim sa zicem strange rena ia puncte si ia ala de xp deci cresc mai repede si aia mici nau sanse din nou...deci tot rahatu ala e..fie boka fie rena fie ce o mai fi....cel mai bine sar implementa alt fel nus...sa se bage drop de boka in alti monstri...sau...boka sa fie oferite drept recompense la eventuri ceva...si eventurile sa fie facute pe categoriile de playeri in asa fel ca toti sa avem o sansa la boka ! :)

Posted

Toata lumea e pro invazii fie ele si neanuntate....dar cind s-au bagat goldenii in ds --s-au buguit cei de afara...deci ar fi simplu sa scoata cei din ds...se elimina bugul...idea cu gmo shop e ultras...dar pentru asta trebuie sa fie de acord cine trebuie.......degeaba suntem toti de acord daca NU VREA sa ii introduca vdragosh ..nu ii introduce doar pentru ca el(care nu joaca) crede ca sunt goldenii mai buni in ds...e simplu.....daca asculta oamenii....se va reveni la invazii...nici nu trebuie mobi speciali in ds ci doar gmo shop sa apara in ultimele 5 minute in ds...e suficient....

Posted

Toata lumea e pro invazii fie ele si neanuntate....dar cind s-au bagat goldenii in ds --s-au buguit cei de afara...deci ar fi simplu sa scoata cei din ds...se elimina bugul...idea cu gmo shop e ultras...dar pentru asta trebuie sa fie de acord cine trebuie.......degeaba suntem toti de acord daca NU VREA sa ii introduca vdragosh ..nu ii introduce doar pentru ca el(care nu joaca) crede ca sunt goldenii mai buni in ds...e simplu.....daca asculta oamenii....se va reveni la invazii...nici nu trebuie mobi speciali in ds ci doar gmo shop sa apara in ultimele 5 minute in ds...e suficient....

ai si tu un mic ss pentru dezinformare si acuzatii nefondate .

Posted

PRO PENTRU AMNDOUA, PRO PENTRU IDEI BUNE, SI PRO PENTRU VDRAGOS SA DE"A SS LA TOTI CE ISI DAU CU PAREREA FARA SA IL INJURE SI FARA SA II ADUCA VREO OFENSA LA ADRESA LUI PERSONALA

9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999zile .. oare nu e nimeni mai mare ca tine sa te puna putin la punct cu ceea ce inseamna doleantzele jucatorilor si ce inseamna o ofensa la adresa personala?

Posted

> Regulament subsectiunea Sugestii

Inscris: 7-September 05

De la: Russenart

V-ati facut un obicei prost de a posta in voie doar sa va aflati in treaba, in orice topic creat. Eu inteleg ca suntem oameni si gandim diferit, dar inca nu sunt sigur la faza cu gandim.

Titlul - Sa contina numele regulii ce vreti a fi modificata \ introdusa in regulament, chiar si o mica descriere in Topic Description.

Dezvoltarea sugestiei - Aduceti argumente pentru care faceti sugestia respectiva. Chiar si printuri daca este necesar. Bine ar fi sa nu mai veniti aici cu gandul sa modificati regula pentru care ati luat suspend cu cateva ore inainte. O regula nu se modifica doar pentru ca ati luat voi suspend.

Posturile - NU MAI POSTATI reply-uri de genul pro sau contra fara sa argumentati. Orice astfel de reply va fi sanctionat cu warn, in caz de recidiva, suspend, conform regulamentului.

Incercati sa va exprimati cat se poate de coerent. Multumesc. biggrin.gif

deci warn nu ss in caz de recidiva se da ss nu e asa domnu vdragosh?

Posted

nu se face ma asa ceva...era frumos cand ma alerga goblinu pe langa spot...dar bok ar merge puse sa cada din mobi , fiecare cu rata ei...:))

in devias sa cada bok +2 , in lorencia +1 si tot asa...dar sa aibe rata in asa fel incat sa pice bok uri intr o zi cat sunt in ds . si in felu asta o sa mai stea lumea si on ;)

Posted

PRO PENTRU AMNDOUA, PRO PENTRU IDEI BUNE, SI PRO PENTRU VDRAGOS SA DE"A SS LA TOTI CE ISI DAU CU PAREREA FARA SA IL INJURE SI FARA SA II ADUCA VREO OFENSA LA ADRESA LUI PERSONALA

9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999zile .. oare nu e nimeni mai mare ca tine sa te puna putin la punct cu ceea ce inseamna doleantzele jucatorilor si ce inseamna o ofensa la adresa personala?

bine ca ai recunoscut macar aici =))

Posted

sa reparat bugu ala la goldeni?? sau stam asa pe sec?

vad ca s-a rezolvat cu goldeni... au reaparut pe harti :beer:

sincer, mie miar fi placut ca invazia sa fie neanuntata...

Posted

am putea sa bagam in ds golden budge ala din care pika box of luck, oricine face 1 hit kill la aia...

si box of luck decat sa o aruncam o dam la arcas pe 1.2.3... puncte de GMO.

Posted

eu propun pct GMO celor care fac balgass-ul si elfelor prezente pe altarul ala :)

pai daca faci balgasu inseamna ca ai ceva rr-uri bune :) si la ce iti mai tre gmo ? elfelor da ... ca si asa stau degeaba

asa propun si eu sa se dea celor cu 3 rr-uri gmo points #-o

cel mai bine asa .. cu rena :D

Posted

eu propun pct GMO celor care fac balgass-ul si elfelor prezente pe altarul ala :)

ce glumet esti :-j

eu la 6 rr nu fac nici macar un dark elf ... cat despre baglas ... imi da 1 hit kill si ma da pe spate.... isi ia o caruta de reflect.... si asa fac si eu ceva exp...

aduti aminte la inceputul db... la 1 rr dadeam in baglas de il zapaceam...

e bun ce pica acuma de acolo... scopu akum este sa populam DS urile. ar fi fain sa se bage in ds un fel de boss ceva ... sa te lupti cu el... si sa iti pice ceva ce poate fi dat la trade pe puncte gmo.

PS: imi fac elfa... o cresc pana la 351... poc... vine baglasu ... o pun pe altar... iau puncte gmo... dupaia sw pe bk inapoi si asta e ... am puncte gmo.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...