Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Biggles

Sugestie >> Goldeni Ds si Gmo shop

Recommended Posts

Posted

doua lucruri aduc nemultumire aici pe serv...

1 punctele GMO shop, toata lumea a fost bucuroasa si fericita dar din pacate nu se mai pot obtine.

2 goldeni din ds.. daca vreau sa fac invazie de +4 nu pot ca am lvl prea mare si nu pot intra in ds in care apar golden +4

de accea propun urmatoarele:

Goldeni din DS-uri sa fie inlocuiti cu un alt tip de mobi (boss mob) si sa se revina la vechea formula... adica goldeni in tarkan atlans etc... bineinteles invazia sa fie random si neanuntata.

Acesti mobi ... care ii vor inlocui pe goldeni din ds... sa pice ceva din ei... fara valoare... de exemplu Rena, iar rena sa fie vanduta la arcasu ala din davias contra unui punct de GMO shop.

Faceti un calcul... ma duc ds prind 3 mobi din aia... am facut 3 puncte gmo... trebuie sa stau on sa activez pentru a obtine acele puncte... vreau 3 bok +2 ... stau si umblu si astept invazia ... la fel... inseamna ca trebuie sa stau on si sa activez... nu afk... gata akm vine ds ma duc sa iau 2 goldeni ma intorc pe spot.

VOI CE PARERE AVETI?

Guest Infinitas
Posted

zicea vrazvan ca goldenii au ceva bug..si ei raman in DS

dar treaba cu Rena si 1 punct GMO ar fi interesanta

Posted

daca nu era pastila de exp la gmo shop nu se dorea asa mult dar era mai intresant ca te duceai la eventuri fara sa conteze lvl .

treaba cu rena...s-ar cam aglomera devias ca acolo pica cel mai des...

Posted

daca nu era pastila de exp la gmo shop nu se dorea asa mult dar era mai intresant ca te duceai la eventuri fara sa conteze lvl .

treaba cu rena...s-ar cam aglomera devias ca acolo pica cel mai des...

era un exemplu.. poate sa pice si altceva ... nu neaparat rena.

Posted

orice este posibil

era mai bine inainte??? invazie random si neanuntata(stiam ca stau in tarkan o ora intraga.. dar stiam ca prind un golden si e al meu boku)

sau e mai bine acuma? astepti 1 ora sa intri in ds... si vine unu cu multe rr si iti ia toti goldeni???

era bine atunci cand am primit acele puncte de gmo shop?? sau e bine acuma ca nu mai sunt si nu se pot face rost?

de asta am deschis acest topic, din punctul meu de vedere sunt 2 probleme urate.

Posted

1 punctele GMO shop, toata lumea a fost bucuroasa si fericita dar din pacate nu se mai pot obtine.

2 goldeni din ds.. daca vreau sa fac invazie de +4 nu pot ca am lvl prea mare si nu pot intra in ds in care apar golden +4

Goldeni din DS-uri sa fie inlocuiti cu un alt tip de mobi (boss mob) si sa se revina la vechea formula... adica goldeni in tarkan atlans etc... bineinteles invazia sa fie random si neanuntata.

Acesti mobi ... care ii vor inlocui pe goldeni din ds... sa pice ceva din ei... fara valoare... de exemplu Rena, iar rena sa fie vanduta la arcasu ala din davias contra unui punct de GMO shop.

Faceti un calcul... ma duc ds prind 3 mobi din aia... am facut 3 puncte gmo... trebuie sa stau on sa activez pentru a obtine acele puncte... vreau 3 bok +2 ... stau si umblu si astept invazia ... la fel... inseamna ca trebuie sa stau on si sa activez... nu afk... gata akm vine ds ma duc sa iau 2 goldeni ma intorc pe spot.

VOI CE PARERE AVETI?

Ideea cu rena=1 punct GMO este buna(nu stiu dc este realizabil)

Cu goldeni toti am vrea inapoi invaziile,dar nu depinde nici de vdragosh,este cv bug cu ei si cred ca dc reuseste sa le rezolve ne baga inapoi invaziile...

Posted

Ideea cu rena=1 punct GMO este buna(nu stiu dc este realizabil)

Cu goldeni toti am vrea inapoi invaziile,dar nu depinde nici de vdragosh,este cv bug cu ei si cred ca dc reuseste sa le rezolve ne baga inapoi invaziile...

ideea mai buna ar fi vote linkmania, 1 vot=1 pct gmo, s-a mai propus, a zis dragos ca se mai gandeste...

Posted

VOI CE PARERE AVETI?

interesanta ideea cu punctele GMO

Posted

cea mai mare prostie posibila a fost punerea goldenilor in ds discriminare totala pt cei cu putine rr mai ales pt cei care au sub 5 nu au nici o sansa vine un caracter20rr+ ii da 1 si ramai cu buza umflata sau se merge pe principiu cei mari sa aibe de toate cei mici dai draq barem sa stiu sa nu ma mai chinui degeaba bn orcum stiu ca nu se tine cont de ce zic eu si pp o sa`mi iau si un ss pe forum :-j

Posted

cea mai mare prostie posibila a fost punerea goldenilor in ds discriminare totala pt cei cu putine rr mai ales pt cei care au sub 5 nu au nici o sansa vine un caracter20rr+ ii da 1 si ramai cu buza umflata sau se merge pe principiu cei mari sa aibe de toate cei mici dai draq barem sa stiu sa nu ma mai chinui degeaba bn orcum stiu ca nu se tine cont de ce zic eu si pp o sa`mi iau si un ss pe forum :-j

nu iti vei primi ss pe forum, ai dreptu sa iti spui parerea atata timp cat spui adevarul.

"stiu ca nu se tine cont de ce zic eu" de asta sa fii sigur :)

90% dintre jucatorii serverului sunt nemultumiti de aceste modificari stupide, si tutusi nimeni nu zice nimic, frica de a lua suspend sau nepasarea jucatorilor cred eu ca sunt principalele motivele pentru care nu se face o mica "revolta". Asta este, nu ne retine nimeni pe serverul acesta, suntem liberi sa facem ceea ce dorim, este un server free si nu putem avea pretentii.

Posted

pe sezonu 4 parca era chestia ca daca te faceai a 3 a clasa (de ex dk->bk->bm adica blade master) intrai numai cu invitatii +7+8 ...adica aveai lvl 100 dar tot cu invitatie +7 sau +8 intrai . si s-ar putea implementa ca cei peste 10rr sa se poata face a 3 a evoluare . in felu asta cei sub 10rr au 5-6 ds uri unde sa intre iar ceilalti au 1 ds foarte competitiv.

Posted

Ar fi bine sa se scoata goldenii din ds, acum pe bune vine tyrexelu in fiecare ds si mai prinde daca mai poti,si cc la fel...si aici nu o zic din dusmani pt ca nu il cunosc, nu ma cunoste ,nu am nimic cu el , dar el face in dusmanie, asa in tarkan mai prindea si restu cat de cat.

Posted

Ar fi bine sa se scoata goldenii din ds, acum pe bune vine tyrexelu in fiecare ds si mai prinde daca mai poti,si cc la fel...si aici nu o zic din dusmani pt ca nu il cunosc, nu ma cunoste ,nu am nimic cu el , dar el face in dusmanie, asa in tarkan mai prindea si restu cat de cat.

aveti voi cv cu TyreXelu, si el a fost mic k si voi, cand voi veti fi full nu va ve`ti gandi la cei mici asa k....pana la full nu aveti dkt sa`l suportati si eventual sa va rugati k se satura de DS CC etc. :beer:

Posted

aveti voi cv cu TyreXelu, si el a fost mic k si voi, cand voi veti fi full nu va ve`ti gandi la cei mici asa k....pana la full nu aveti dkt sa`l suportati si eventual sa va rugati k se satura de DS CC etc. :beer:

totusi... am deschis acest topic NU pentru a se discuta despre tirexela sau alti cu full

spunetiva parerea care o aveti despre aceasta sugestie... eventual puteti sa argumentati dece sunteti pro/contra... puteti chiar sa mai veniti si cu anumite ideei pt imbunatatirea acestei sugestii.

:tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...