Biggles Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 doua lucruri aduc nemultumire aici pe serv...1 punctele GMO shop, toata lumea a fost bucuroasa si fericita dar din pacate nu se mai pot obtine.2 goldeni din ds.. daca vreau sa fac invazie de +4 nu pot ca am lvl prea mare si nu pot intra in ds in care apar golden +4de accea propun urmatoarele:Goldeni din DS-uri sa fie inlocuiti cu un alt tip de mobi (boss mob) si sa se revina la vechea formula... adica goldeni in tarkan atlans etc... bineinteles invazia sa fie random si neanuntata.Acesti mobi ... care ii vor inlocui pe goldeni din ds... sa pice ceva din ei... fara valoare... de exemplu Rena, iar rena sa fie vanduta la arcasu ala din davias contra unui punct de GMO shop. Faceti un calcul... ma duc ds prind 3 mobi din aia... am facut 3 puncte gmo... trebuie sa stau on sa activez pentru a obtine acele puncte... vreau 3 bok +2 ... stau si umblu si astept invazia ... la fel... inseamna ca trebuie sa stau on si sa activez... nu afk... gata akm vine ds ma duc sa iau 2 goldeni ma intorc pe spot.VOI CE PARERE AVETI?
Guest Infinitas Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 zicea vrazvan ca goldenii au ceva bug..si ei raman in DSdar treaba cu Rena si 1 punct GMO ar fi interesanta
Paul156 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 pro pentru am2...in timp ce cei mare stau afk pe spoturi noi astia mici care nu avem party cautam goldeni
valheru Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 pro si eu mai ales la 2 puncte gmo pe rena ar fi o idee
mau Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 rena pica si din box of heaven, dar e buna ideea cu GMO points+1
Fane_Satar Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 daca nu era pastila de exp la gmo shop nu se dorea asa mult dar era mai intresant ca te duceai la eventuri fara sa conteze lvl .treaba cu rena...s-ar cam aglomera devias ca acolo pica cel mai des...
Biggles Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 daca nu era pastila de exp la gmo shop nu se dorea asa mult dar era mai intresant ca te duceai la eventuri fara sa conteze lvl .treaba cu rena...s-ar cam aglomera devias ca acolo pica cel mai des...era un exemplu.. poate sa pice si altceva ... nu neaparat rena.
HaO Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 e o idee asta cu rena :D +1 dar nu cred ca se va aplica ....
Biggles Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 orice este posibilera mai bine inainte??? invazie random si neanuntata(stiam ca stau in tarkan o ora intraga.. dar stiam ca prind un golden si e al meu boku)sau e mai bine acuma? astepti 1 ora sa intri in ds... si vine unu cu multe rr si iti ia toti goldeni???era bine atunci cand am primit acele puncte de gmo shop?? sau e bine acuma ca nu mai sunt si nu se pot face rost?de asta am deschis acest topic, din punctul meu de vedere sunt 2 probleme urate.
Bobby Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 doua lucruri aduc nemultumire aici pe serv...1 punctele GMO shop, toata lumea a fost bucuroasa si fericita dar din pacate nu se mai pot obtine.2 goldeni din ds.. daca vreau sa fac invazie de +4 nu pot ca am lvl prea mare si nu pot intra in ds in care apar golden +4de accea propun urmatoarele:Goldeni din DS-uri sa fie inlocuiti cu un alt tip de mobi (boss mob) si sa se revina la vechea formula... adica goldeni in tarkan atlans etc... bineinteles invazia sa fie random si neanuntata.Acesti mobi ... care ii vor inlocui pe goldeni din ds... sa pice ceva din ei... fara valoare... de exemplu Rena, iar rena sa fie vanduta la arcasu ala din davias contra unui punct de GMO shop. Faceti un calcul... ma duc ds prind 3 mobi din aia... am facut 3 puncte gmo... trebuie sa stau on sa activez pentru a obtine acele puncte... vreau 3 bok +2 ... stau si umblu si astept invazia ... la fel... inseamna ca trebuie sa stau on si sa activez... nu afk... gata akm vine ds ma duc sa iau 2 goldeni ma intorc pe spot.VOI CE PARERE AVETI?Ideea cu rena=1 punct GMO este buna(nu stiu dc este realizabil)Cu goldeni toti am vrea inapoi invaziile,dar nu depinde nici de vdragosh,este cv bug cu ei si cred ca dc reuseste sa le rezolve ne baga inapoi invaziile...
Bachu$ Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ideea cu rena=1 punct GMO este buna(nu stiu dc este realizabil)Cu goldeni toti am vrea inapoi invaziile,dar nu depinde nici de vdragosh,este cv bug cu ei si cred ca dc reuseste sa le rezolve ne baga inapoi invaziile...ideea mai buna ar fi vote linkmania, 1 vot=1 pct gmo, s-a mai propus, a zis dragos ca se mai gandeste...
BuBu_4u2 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 doua lucruri aduc nemultumire aici pe serv...1 punctele GMO shop, toata lumea a fost bucuroasa si fericita dar din pacate nu se mai pot obtine.2 goldeni din ds.. daca vreau sa fac invazie de +4 nu pot ca am lvl prea mare si nu pot intra in ds in care apar golden +4de accea propun urmatoarele:Goldeni din DS-uri sa fie inlocuiti cu un alt tip de mobi (boss mob) si sa se revina la vechea formula... adica goldeni in tarkan atlans etc... bineinteles invazia sa fie random si neanuntata.Acesti mobi ... care ii vor inlocui pe goldeni din ds... sa pice ceva din ei... fara valoare... de exemplu Rena, iar rena sa fie vanduta la arcasu ala din davias contra unui punct de GMO shop. Faceti un calcul... ma duc ds prind 3 mobi din aia... am facut 3 puncte gmo... trebuie sa stau on sa activez pentru a obtine acele puncte... vreau 3 bok +2 ... stau si umblu si astept invazia ... la fel... inseamna ca trebuie sa stau on si sa activez... nu afk... gata akm vine ds ma duc sa iau 2 goldeni ma intorc pe spot.VOI CE PARERE AVETI?interesanta ideea cu punctele GMO
Stefan^SM Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 cea mai mare prostie posibila a fost punerea goldenilor in ds discriminare totala pt cei cu putine rr mai ales pt cei care au sub 5 nu au nici o sansa vine un caracter20rr+ ii da 1 si ramai cu buza umflata sau se merge pe principiu cei mari sa aibe de toate cei mici dai draq barem sa stiu sa nu ma mai chinui degeaba bn orcum stiu ca nu se tine cont de ce zic eu si pp o sa`mi iau si un ss pe forum :-j
necaz Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 cea mai mare prostie posibila a fost punerea goldenilor in ds discriminare totala pt cei cu putine rr mai ales pt cei care au sub 5 nu au nici o sansa vine un caracter20rr+ ii da 1 si ramai cu buza umflata sau se merge pe principiu cei mari sa aibe de toate cei mici dai draq barem sa stiu sa nu ma mai chinui degeaba bn orcum stiu ca nu se tine cont de ce zic eu si pp o sa`mi iau si un ss pe forum :-jnu iti vei primi ss pe forum, ai dreptu sa iti spui parerea atata timp cat spui adevarul."stiu ca nu se tine cont de ce zic eu" de asta sa fii sigur :)90% dintre jucatorii serverului sunt nemultumiti de aceste modificari stupide, si tutusi nimeni nu zice nimic, frica de a lua suspend sau nepasarea jucatorilor cred eu ca sunt principalele motivele pentru care nu se face o mica "revolta". Asta este, nu ne retine nimeni pe serverul acesta, suntem liberi sa facem ceea ce dorim, este un server free si nu putem avea pretentii.
Fane_Satar Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 pe sezonu 4 parca era chestia ca daca te faceai a 3 a clasa (de ex dk->bk->bm adica blade master) intrai numai cu invitatii +7+8 ...adica aveai lvl 100 dar tot cu invitatie +7 sau +8 intrai . si s-ar putea implementa ca cei peste 10rr sa se poata face a 3 a evoluare . in felu asta cei sub 10rr au 5-6 ds uri unde sa intre iar ceilalti au 1 ds foarte competitiv.
condor Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Din cate am observat azi in DS, daca mai multi playeri dau la KS, goldenul fiind omorat, nu mai pica book din ei.
Guest relife Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ar fi bine sa se scoata goldenii din ds, acum pe bune vine tyrexelu in fiecare ds si mai prinde daca mai poti,si cc la fel...si aici nu o zic din dusmani pt ca nu il cunosc, nu ma cunoste ,nu am nimic cu el , dar el face in dusmanie, asa in tarkan mai prindea si restu cat de cat.
mau Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ar fi bine sa se scoata goldenii din ds, acum pe bune vine tyrexelu in fiecare ds si mai prinde daca mai poti,si cc la fel...si aici nu o zic din dusmani pt ca nu il cunosc, nu ma cunoste ,nu am nimic cu el , dar el face in dusmanie, asa in tarkan mai prindea si restu cat de cat.aveti voi cv cu TyreXelu, si el a fost mic k si voi, cand voi veti fi full nu va ve`ti gandi la cei mici asa k....pana la full nu aveti dkt sa`l suportati si eventual sa va rugati k se satura de DS CC etc. :beer:
Biggles Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 aveti voi cv cu TyreXelu, si el a fost mic k si voi, cand voi veti fi full nu va ve`ti gandi la cei mici asa k....pana la full nu aveti dkt sa`l suportati si eventual sa va rugati k se satura de DS CC etc. :beer:totusi... am deschis acest topic NU pentru a se discuta despre tirexela sau alti cu fullspunetiva parerea care o aveti despre aceasta sugestie... eventual puteti sa argumentati dece sunteti pro/contra... puteti chiar sa mai veniti si cu anumite ideei pt imbunatatirea acestei sugestii. :tiphat:
[Mg^Jupan] Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Destul de bune sugestile, acuma sa vedem ce zice BigV
Dinamovist Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 ' date='Jan 26 2010, 21:24' post='4690989']Destul de bune sugestile, acuma sa vedem ce zice BigVpro ambele
Konvict Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 ' date='Jan 26 2010, 21:24' post='4690989']Destul de bune sugestile, acuma sa vedem ce zice BigVpro si eu...