Dani Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dupa cum bine stiti, v-am tot prezentat arhitecturi marete care s-au construit si se vor construi in Emiratale Arabe Unite, cele ma multe fiind in Dubai City (ex Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume). De aceasta data va voi prezenta o cladire plutitoare imensa, care cica se ca construi in Boston, SUA. Cladirea, care are o forma foarte interesanta si unica se va construi deasupra Oceanului Atlantic si va dispune de hoteluri, apartamente, muzee, birouri pentru 15 000 de persoane si noul sediu al Primariei din Boston. Acest concept este inclus in programul de ecologizare al planetei pentru ca va dispune de niste gradini naturale la fiecare al 30-lea etaj, pano-uri solare, turbine de apa si de vant si programe de reciclare a apei si a energiei precum si de epurare a apei. Dupa cum vedeti si in poze, cladirea va da un nou aspect orasului, in special noaptea cand va fi ajutata de luminile, care banuiesc ca vor fi de tip LED. Alte imagini
Guest relife Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 astea sunt doar concepturi, nu cred ca se vor realiza prea curand
andix3x Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Awesome ^_^ , chiar au imaginatie americanii astia .Mai ramane de vazut daca au si bani .
Guest HateLord Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Ce se potriveste cu restul orasului (NOT).
Guest LoLz0o0r Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Iti dai seama numa in america se poate intampla asa ceva .
Guest rDkeE Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Interesanta forma cladirii dar cred ca le va fi foarte greu sa o construiasca prea curand
RAPTURE- Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Ce se potriveste cu restul orasului (NOT).+1E ca si cum ai pune o minge de fotbal pe tabla de sah ... nici o treaba
frankie Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Aha, la anu` si la multi ani. N-o sa construiasca aia in vecii vecilor...
Kabuky Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Aha, la anu` si la multi ani. N-o sa construiasca aia in vecii vecilor...De ce crezi asta? :-? .In momentul in care apar in presa stiri legate de acesta cladire,probabil au si un proiect stabilit.Poate nu o sa o construiasca asa curand ,insa o sa o construiasca. :)
.Clark Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Iti dai seama numa in america se poate intampla asa ceva . Iti dai seama,doar nu sa construi in Romania .
Dani Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Ce se potriveste cu restul orasului (NOT).n-a zis nimeni ca se potriveste cu orasul ci ca va da o alta viziune asupra orasului.. cititi tot inainte..+1E ca si cum ai pune o minge de fotbal pe tabla de sah ... nici o treabaidemAha, la anu` si la multi ani. N-o sa construiasca aia in vecii vecilor...de unde sunteti voi asa de siguri? exact acelasi lucru l-au zis altii la proiectele din Emiratele Arabe Unite.. si stai linistit ca arabii nu sunt mai bogati sau mai inteligenti decat americanii..deocamdata este un concept, dar eu zic ca se poate construi lejer..
Guest spanky Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 dragut , in sfarsit colonizam marile :D fuck space B)
frankie Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 De ce crezi asta? :-? .In momentul in care apar in presa stiri legate de acesta cladire,probabil au si un proiect stabilit.Poate nu o sa o construiasca asa curand ,insa o sa o construiasca. :)Sa ai un proiect nu inseamna sa-l si finalizezi. Apar extrem de multe proiecte, dar cand e sa le puna in aplicare foarte multe "cad". Nu mai punem in calcul riscurile asumate cu o astfel de cladire IN AMERICA, unde teroristii au intrat cu un avion intr-un TURN si nu l-au ratat... sa lovesti "oraselul" asta ar fi o joaca de copii. Sa nu mai vorbim de faptul ca este plutitor. Japonezii (sau ceva asiatici) s-au chinuit nu stiu cat timp sa faca un aeroport plutitor si de abia au reusit, iar japonezii nu sunt chiar "skin of the dick" ...
Mihnea Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 E clar ca o sa fie gata peste 20 de ani , am si eu multe proiecte dar nu stiu cand vor fi gata
Dani Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Sa ai un proiect nu inseamna sa-l si finalizezi. Apar extrem de multe proiecte, dar cand e sa le puna in aplicare foarte multe "cad". Nu mai punem in calcul riscurile asumate cu o astfel de cladire IN AMERICA, unde teroristii au intrat cu un avion intr-un TURN si nu l-au ratat... sa lovesti "oraselul" asta ar fi o joaca de copii. Sa nu mai vorbim de faptul ca este plutitor. Japonezii (sau ceva asiatici) s-au chinuit nu stiu cat timp sa faca un aeroport plutitor si de abia au reusit, iar japonezii nu sunt chiar "skin of the dick" ... nu compara WTC cu asta.. doi la mana, acel atac a fost odata.. trei la mana, acel atac a fost pus la punct din interior nu doar din exterior.. patru la mana, americanii nu sunt chiar atat de prosti, data viitoare isi vor da seama inainte, daca va fi ceva.. daca japonezii pot si americanii vor putea.. nu atat de repede ca japonezii, dar proiectele care le vor incepe le vor si finaliza.. E clar ca o sa fie gata peste 20 de ani , am si eu multe proiecte dar nu stiu cand vor fi gata daca ai un tel, ai vointa, rabdare si pui osul la munca.. o sa fie gata cand vrei tu..
Slash09 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Are dreptate [Dani],cu o vointa puternica si satisfactia de a fi gata se poate face!BTW c00l